b17net.info - fórum

 

Tisztelt Felhasználó !

 

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy a nálunk vásároló betegek megoszthassák egymással a tapasztalataikat, valamint olyan kérdéseket tegyenek fel, amik a többi olvasót is érdekelhetik. Kérdéseikre az adminisztrátor, aki orvos, igyekszik a legjobb tudása alapján válaszolni ! Ha kell speciális szakértők segítségét kéri.

 

A fórumba beíró személyek adatait (email cím, lakcím, teljes név...stb.) az adatvédelmi törvény tiltása miatt nem őrizzük, nem jelentetjük meg és azokat más személy számára nem adjuk ki!

A beírások, észrevételek megjelentetése a hetente egyszeri válogatásos moderáció után történik. A beérkezettt beírásokat a rendszer a jobb áttekinthetőség miatt, egyenletesen, arányosan napokra osztja be.

A beírt fórumüzeneteket szűrjük és az oda nem illőket töröljük !

 

 

 

 

 

 

 

 

Rozália
Budapest

2018 április 24 - 17:04

Agydaganatra mit javasolnak. Az összes hagyományos módszer már sajnos becsődölt. Jelenleg nem műthető. A tipusa glioblastoma.

 

- admin : Kedves Rozália! A javaslatom Alkáli só kúra és Tömjén Emelt kúra. Ez egy nagyon erős dózis! Viszont a tapasztalatok szerint nagyon hatékony agydaganatok esetében.

Tisztelettel : Admin

Edit
Érsekújvár

2018 április 23 - 13:55

Mi csak jot tudunk mindenkinek mondani az alkáli sorol. A daganataimat kezeltem vele. Voltak a hasamon a tüdömön és a beleken is. Korolbelül két honapot használtam es a dagantok szama es nagysága is sokat javult. A szorasok eltüntek es a nagyobbak meg osszementek. Aszt mondta az orvos hogy nagyon hatekony kurat csinaltam mert nagyon jok az eredmenyek. Tovabb fogom folytatni amig teljesen meg nem gyogyulok.

Antal
Esztergom

2018 április 22 - 10:47

A psa értékem 11 volt. Megvizsgált az orvos és azt állapitotta meg hogy gyulladásom van nem daganat. A feleségem azt javasolta hogy szedjek tömjént rá. Nos a kérdésem az lenne hogy mennyit?

 

- admin : Kedves Antal! Napi 3X1 szem Tömjén terápiás kapszulát javasolnék önnek!

Tisztelettel : Admin

Emőke
Szigetvár

2018 április 20 - 16:25

Autoimmun betegséget diagnosztizáltak nálam. Olvastam hogy sokan tömjént használnak rá és nagyon hatékony. Mennyit kellene nekem szednem ha egyenlőre nem súlyos az állapotom?

 

- admin : Kedves Emőke! A javaslatom napi 3X2 szem Tömjén terápiás kapszula, ami az alapkúrának felel meg!

Tisztelettel : Admin

Piroska
Tokaj

2018 április 19 - 20:18

A férjemhasnyálmirigy daganatát kezeltük alkáli sós kúrával. Elötte kemókat kapott de a daganat csak nem akart összébb húzódni. Négy hónapos kemózgatás után úgy döntöttünk hogy váltani kell mert a helyzet nem javult sőt... Az alkáli sós kúrát kezdtük el használni és már a második hónaptól a daganat csökkenni kezdett. Ez ebben a betegségben nagyon nagy teljesítmény! Tovább csináltuk a kúrát és most értünk el oda hogy a kezdetben 4X5X3 cm-es daganat összement a felére. Találtunk egy jó sebészt aki meg fogja műteni és végre daganatmentes lesz. Köszönünk mindent! Piri

Magdi
Nyírbátor

2018 április 18 - 10:53

A családba sajnos leukémia ütötte fel a fejét. Még nem olyan súlyos a helyzet de szeretnénk minél hamarabb javulást látni mert nagyon el vagyunk keseredve. Mit javasolnak mit szedjen a beteg?

 

- admin : Kedves Magdi! A javaslatom Tömjén emelt kúra! Ez a nagy dózis nagyon sok esetben fantasztikus eredményeket produkált, így önöknél is jó eredményeket hozhat!

Tisztelettel : Admin

V. András
Kalocsa

2018 április 17 - 14:39

A májamon van egy nagyobb daganat. tavaly óta nagyon sok kemót kaptam rá. Néha kisebb lett, néha meg nőtt. Szerintem nekem ez nem működik. A kérdésem az lenne hogy az önök terápiái közül mit javasolnak nekem?

 

- admin : Kedves András! A javaslatom itt is az Alkáli só kúra. A tapasztalataink szerint ez az esetek többségében nagyon hatékony lehet a májdaganatokra.

Tisztelettel : Admin

Erzsébet
Balmazújváros

2018 április 16 - 17:21

Alkáliztam és tömjént is szedtem a betegségemre. Nekem méhdaganatom volt (azt kivették) és az áttétei okoztak problémát. A kezelések után azt állapították meg hogy nagyon sokat javult az állapotom és a daganatok száma "szignifikánsan" csökkent. A fennmaradók nagysága is csökkent. A kezelőorvos azt javasolta hogy folytassam mert nagyon jó hatással vannak rám ezek a készítmények!

Béla
Kisvárda

2018 április 14 - 11:28

Csontmetasztázisra mit javasolnak? A csipőlapát érintett egyenlőre. Hagyományos terápiákat nem fogadtam el.

 

- admin : Kedves Béla! A javaslatom az Alkáli só kúra. Ennek hatására a növekedni akaró daganatsejtek tápanyag nélkül maradhatnak, s ez pedig a pusztulásukat eredményezheti.

Tisztelettel : Admin

Marianna
Kiskunfélegyháza

2018 április 13 - 15:03

Szaporítom a pozitiv hozzászólásokat én is. Nekem a hashártyámon és a tüdőmön találtak áttéteket egy korábbi daganatos betegségből kifolyólag. Alkáli sóval kezeltem magam két-három hónapig. Most voltam kontrollon. Ct-t is csináltak. A daganatok száma az alkáli sónak köszönhetően nagyon lecsökkent. A tüdőmön lévő 6 db-ból csak kettő maradt. A hashártyámon lévő dagantok is nagyon sokat csökkentek és két hónapja nem is teltem fel vizzel. Nagyon köszönöm a segítséget és a lehetőséget az alkáli sóra.

Gizella
Ózd

2018 április 12 - 14:52

Tömjént szeretném szedni autoimmun betegségre. Mennyit javasolnak szedni egy nap?

 

- admin : Kedves Gizella! Autoimmun betegség esetén a javasolt mennyiség a Tömjén terápiás kapszulából napi 3X2 vagy súlyosabb esetben 3X3 szem!

Tisztelettel : Admin

Anna
Karcag

2018 április 11 - 15:27

Alkáli sós kúrák között kell e szünetet tartani? Ugyanis nagyon jó hatással van a párom betegségére és folytatni szeretnénk.

 

- admin : Kedves Anna! Ha a beteg egészségileg rossz állapotban van, akkor lehet tartani 1-2 hét szünetet, de alapesetben és jó egészségi állapotnál nem szükséges!

Tisztelettel : Admin

Géza
Paks

2018 április 10 - 10:31

Vérhigító mellett lehet e használni az alkáli sót és a tömjént?

 

- admin : Kedves Géza! LEHET! Nem okozhat semmiféle problémát egyik kúra használata sem!

Tisztelettel : Admin

Edit
Hajdúböszörmény

2018 április 09 - 16:08

Kurkuma kapszula erdekelne. Mennyit kell bevenni napont? Nem szedek vérhigitot.

 

- admin : Kedves Edit! A kurkuma napi javasolt dózisa normál esetben napi 1-2 kapszula. Gyulladásos gócok esetében 2X2 vagy 3X2 kapszula. (Ez a dózis már enyhén megszínezheti a székletet!)

Tisztelettel : Admin

Krisztina
Kecskemét

2018 április 08 - 09:35

Én is csak a jó tapasztalatainkat szeretném megosztani mindenkivel. Az édesapánkat kezeljük az alkáli sóval. Neki tüdő daganatot találtak egy éve. Akkor azt javasolták neki ha elfogadja a kemokezelést akkor talán még van egy-két éve. Természetesen ebbe akkor belementünk mert nem volt más választásunk. Az idő múlásával be kellett látnunk hogy a kemo nem igazán hatásos mert a daganat növekedni kezdett, sőt lett még egy másik is. Nagyon rosszul álltak a dolgok. Nem sokkal később rátaláltunk erre a honlapra és rendeltünk egy alkáli só kúrát. Most már a harmadikon vagyunk túl a két daganatból ismét már csak az egyik látszik és az is nagyon szépen összement. Szerintünk és az orvos szerint is közel a teljes gyógyulás. Köszönjük az alkáli sónak!

Éva
Szombathely

2018 április 06 - 15:29

Köszönöm a segítséget amit nekem nyújtottak. Igazán őszintén számíthattam a segítségükre. A melldaganatomat kezeltem az önök készítményeivel. Az orvosok lebegtették a szemem előtt a teljes melllevételt és a kemoterápiát. Az alkálival kentem magam és tömjént szedtem hozzá. Tapasztalat : a hónap végére a nagy daganatom felpuhult és kifele jött. A nagysága is csökkent. Most voltam az orvosomnál aki azt ígérte hogy most már ki tudja venni a teljes mell eltávolítása nélkül. Igy hamarosan daganatmentes leszek. Köszönöm.

Sándor
Veszprém

2018 április 05 - 13:47

Azt szeretném megkérdezni hogy a d-vitaminnak mennyi a napi javasolt adagja. Köszönöm.

 

- admin : Kedves Sándor! A D-vitamin javasolt napi adagja átlagemberek esetében télen kb. 4000 NE (Nemzetközi Egység), nyáron 2000 NE, daganatos betegeknél 6000-10000 NE.

Tisztelettel : Admin

Ildi
Nyíregyháza

2018 április 04 - 16:36

Agydaganata van a férjemnek. Nagyon agressziv fajta. Mit javasolnak?

 

- admin : Kedves Ildi! A javaslatom, ismerve a daganatfajta agresszivitását és a tapasztalatok alapján egy Alkáli só kúra és egy Tömjén emelt kúra.

Tisztelettel : Admin

Mária
Győr

2018 április 03 - 11:28

Pangámsavat szeretnénk szedni a párommal. A kérdésem az lenne hogy naponta 2 szem elég lenne e? Értisztításra és egy kis frissitésre akarjuk használni.

 

- admin : Kedves Mária! Igen, elég a napi 2 szem! Nagyobb dózist csak súlyosabb esetben szoktam javasolni.

Tisztelettel : Admin

Admin

2018 március 28 - 17:00
Minden Kedves Olvasónknak Kellemes és Nyugodalmas Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Attila
Jakabszállás

2018 március 27 - 17:43

A férfikrémüket használom már egy jó ideje. Tényleg megállt a hajhullásom és a prosztatám is helyreállt. Naponta egyet nyomok a könyököm belső felére. A kérdésem az lenne hogy lehetne e naponta kétszer is használni az egyéb jótékony hatásainak a fokozására?

 

- admin : Kedves Attila! Igen, lehet! De a férfikrém napi maximális adagja 2 nyomás. Reggel és este! Ennél nagyobb napi dózis nem javasolt!

Tisztelettel : Admin

Aranka
Nyergesújfalu

2018 március 26 - 10:27

Frissen felfedezett méhtesti daganatra mi javasolnak? Nincs áttét még csak olyan 2 cm nagyságú. Azonban sajnos rosszindulatu.

 

- admin : Kedves Aranka! Önnek is Tömjén emelt kúrát kell javasolnom Alkáli só kúrával együtt! Mivel a tapasztalatok szerint ez a dózis működhet a leghatékonyabban a betegségére.

Tisztelettel : Admin

Elvira
Hajduböszörmény

2018 március 24 - 08:45
A férjemnek agydaganatot találtak 2016-ban. Azóta többször műtötték mert mindig kiújult. A legutolsó kiújulást 2017 decemberében látták az mr-en. Halasztást kértünk, mert most sugarazni akarták és aztán megint műteni. Alkáli só kúrát csináltunk a legnagyobb dózis tömjénnel vagy három adagot. Mr-en voltunk ismét a héten ami szerint nem kell egyenlőre műteni és sugarazni mert a daganat elhanyagolható nagyságúvá zsugorodott. Köszönjük.

Szilvi
Monor

2018 március 22 - 14:31

A májméregtelenítő kúrát szeretném megcsinálni. Milyen sürün lehet ezt ismételni mert szerinte egy alkalom nem lesz elég?

 

- admin : Kedves Szilvi! A májtisztító kúra nagyon intenzíven veszi igénybe a kiválasztó szerveket, ezért ismétlése csak egy-két hónap elteltével javasolt! Ezután évente egy-két alkalom elég, nem kell és nem is szabad sűrűbben végezni!

Tisztelettel : Admin

Csilla
Kisbér

2018 március 21 - 19:36

Azt olvastam hogy a gyömbér hatásos lehet a koleszterin szint csökkentésére. Mit célszerű használni a kapszulát vagy a port teába keverve?

 

- admin : Kedves Csilla! Mindkettő jó megoldás! Kényelmi szempontok alapján döntse el, hogy melyik a legmegfelelőbb önnek! Adagolása kapszulában napi 3X1 szem, mikroőrleményben naponta 3X1 adagolókanál.

Tisztelettel : Admin

Árpád
Győr

2018 március 20 - 12:10

Egy csomót találtak a tüdőmön. Nem szeretnék kemót. Mit javasolnak?

 

- admin : Kedves Árpád! A javaslatom Tömjén emelt kúra Alkáli só kúrával együtt! A tapasztalatok szerint ez a dózis nagyon hatékonyan működhet a betegségére.

Tisztelettel : Admin

Olga
Kaposvár

2018 március 19 - 15:51
Alkáli só kúrát használtam. Nekem vastagbél daganatot találtak amit még nem akartak megműteni mert nagyon átszötte a beleket. Először kemózni kell és csak aztán műteni mondták. Alkáli só kúrát csináltam tömjénnel egy hónapig majd újra vizsgálatra jelentkeztem. A ct után a sebész azt mondta hogy most már meg tudja műteni mert eléggé jól összehúzdott és most már könnyen ki tudja vágni. Már meg is van az időpontom április 5. Utána daganatmentes leszek. Köszönöm

Hilda
Debrecen

2018 március 18 - 06:29

Szerzett betegségeim vannak amiket sajnos a korom hozott elő. 60 év után az embernek egyre több nyüge van... Több helyütt azt olvastam hogy a problémáimra a lenmag evése nagyon jó hatással van. A kérdésem az lenne hogy mennyi az a napi mennyiség a lenmagból (őrölt) ami még nem okozhat egyéb problémákat?

 

- admin : Kedves Hilda! A lenmag ismert gyóyghatásai a következők:

• Kivédi a káros zsírok lerakódását az erek falán, ily módon védi a kapillárisokat, illetve az agyban és vesében futó ereket.

• Jótékonyan hat az ízületi megbetegedésekre, hiszen ,,beolajozza” a porcokat, ezáltal megakadályozza a degeneratív betegségeket.

• Az autoimmun megbetegedések kialakulásának megakadályozásában is komoly szerepe van.

• A légutak gyulladásos megbetegedéseit hatékonyan gyógyítja. A hörghurut enyhítésére nagyon jó a lenmag vagy a lenolaj fogyasztása, hiszen  a gXörcsös összehúzódásokat nagyszerűen enyhíti.

• A lenmag  nagyon jó hatással van a májunkra, s a zsírmáj gyógyításában is rendkívül hatékony.

• Izomláz, izomfájdalmak esetén, belsőleg és külsőleg egyaránt alkalmazható: főzzünk lenmagteát, a beteg olyan melegen igya meg, amilyen melegen csak tudja! A szűrőben maradt pépet helyezzük a fájó testrészre! Naponta kétszer-háromszor ismételjük! A fájdalom nagyon hamar el fog múlni!

• Prosztatabántalmakra is kiváló!

• Székrekedés esetén rosttartalma és zsírjai miatt használhatjuk hatásosan.

• Az őrölt lenmagból készült pép a csípésre helyezve nagy mennyiségű mérget képes kiszívni a bőrből, ezáltal enyhíti a fájdalmat és a gyulladást.

 

Ezek ismeretében a javasolt napi mennyiség egy-két evőkanálnyi, az ételébe keverve, vagy arra szórva!

 

Tisztelettel : Admin

Anikó
Soltvadkert

2018 március 16 - 10:08

Divertikulózisom van. Úgy olvastam hogy a papaya kapszulájuk jó erre a betegségre. Mennyit kell szednem hogy a megfelelő hatást elérjem?

 

- admin : Kedves Anikó! A betegségére a Papaya kapszulából naponta 3X3 szemet javasolnék! Ez a mennyiség pár hét alatt jelentős javulást eredményezhet.

Tisztelettel : Admin

Rebeka
Veszprém

2018 március 15 - 14:24

Az édesanyámnak találtak melldaganatot. Még kezdő stádiumban van, nincsenek áttétek. Milyen kúrát csináljon, hogy minél hamarabb elmúljon, vagy olyan nagyságúra zsugorodjon, ami mellevétel nélkül eltávolítható? Köszönöm.

 

- admin : Kedves Rebeka! Az édesanyjának a melldaganatára egy Alkáli só kúrát javasolnék Tömjén emelt kúrával (A gyors hatás kedvéért!). Ez a nagy dózis a tapasztalatok szerint nagyon hatékonyan működhet melldaganatok esetében.

Tisztelettel : Admin

Dezső
Dunaújváros

2018 március 13 - 16:37
Az alkáli só kúrát használtam tömjén erős kúrával a vesedagantomra. Műtét előtt áltam mert a bal vesém a leállás körüli állapotban volt. A kezelés után a viszgálatok azt állapították meg hogy valószínüleg nem kell műtteni mert a működése stabilizálódott és a rajta lévő nagy daganat nagyon kicsi lett. Azt javasolta az orvos akihez járok hogy várjunk még mert ha ilyen szépen visszahúzódott lehet hogy teljesen el is múlik. Reménykedem benne ezért folytatom a kúrákat. Dezsó

Veronika
Hatvan

2018 március 12 - 13:02

Szeretném használni az alkáli sót mert sajnos daganatos betegségem van. Mit kell még hozzá rendelnem hogy a kúra hiba nélkül lemenjen és minden alkotórészét használhassam?

 

- admin : Kedves Veronika! Az Alkáli só kúra csomag (amit a weboldalunkon rendelhet) minden szükséges alkotórészt tartalmaz, tehát teljes! Nem kell hozzá rendelni semmit, mert minden ami szükséges a hatékony működéséhez, benne van a csomagban!

Tisztelettel : Admin

Gyula
Nagykőrös

2018 március 11 - 10:46

Prosztat gyulladásra szeretnék tömjént használni mert azt olvastam hogy erős gyulladáscsökkentő. Sajnos nálam a szokásos gyógynövények nem működnek és az antibiotikumok is csak ideig-óráig. mennyit szedjek a tömjén kapszulájukból? Daganat szerencsére nincs csak gyulladás.

 

- admin : Kedves Gyula! A problémájára a Tömjén terápiás kapszulából szedjen napi 3X2 szemet! (Alapkúra!) A tapasztalatok szerint az esetek nagy százalékában ez a dózis jelentősen és maradandóan csökkentheti a prosztata gyulladását.

Tisztelettel : Admin

Erzsébet
Hódmezővásárhely

2018 március 09 - 19:13
Köszönöm minden nő nevében a weboldal jókívánságait! Itt ragadom meg a lehetőséget hogy elmondjam mindenkinek az örömömet : a hashártyámon lévő daganatnak immár vége mert eltűnt. Eddig sok mindent kipróbáltam meg elfogadtam a kemót is de a szóródás a hashártyámon csak nem akart eltűnni. Egyébkén ez a régebben kezelt és kivett petefészek daganatom maradványa. Tavaly nyár elején telt fel először vizzel a hasam. Akkor a ct szerint jókora szóródás volt a hashártyán amit azonnal kemóval kell kezelni. Hiába kemózgatták csak szenvedést okoztak vele gyógyulást nem! Állandóan felteltem vízzel. Amikor már nagyon feszített elmentem leszivatni. Ők ezt pungálásnak hívják. A harmadik pungálás után elfutott a harag és más megoldásokat kerestem. (A leszívások után általában a harmadik héten már újra felteltem.) Ez november körül volt. Miután már minden fellelhető csodaszert kipróbáltam és semmi sem hatott kezdtem megijedni. Ekkor mintha a sors vezérelt volna rátaláltam erre az oldalra. Rögtön rendeltem egy alkáli sót. A legujabb leszivás után kezdtem a felkenéseket. Az eredményt hamar észrevettem ugyanis a következő vizesedés elmaradt. Illetve másfél hónap után jelentkezett egy minimális. Miután a kúrát folytatólagosan csináltam tovább, a harmadiik hónap körül már nem éreztem semmiféle vizet. ekkor döntöttem úgy hogy ránézetek egy ct-vel. Az orvosom hosszas unszolására meglett a ct-nap március 3-án. Az eredményt ma kaptam meg : a hashártyán lévő daganatok nem találhatók. Köszönöm hogy ezt is megérhettem! Nagyon boldog vagyok.

Admin

2018 március 08 - 17:00
A Nemzetközi Nőnap Alkalmából Sok boldogságot kívánunk női olvasóinknak!

Márta
Salgótarján

2018 március 07 - 14:54
A férjemnél használtuk az alkáli sót. Nagyon meg voltunk vele elégedve mert nagyon hatásos volt. A fejébe levő daganat 4X5 cm-ről lement 2X3 cm-re. Ez nagy eredménynek számít orvosok között mert a kemoterápiával is csak stagnáltatni tudták. Igy most újra reménykedünk a teljes gyógyulásban mert az elő alkális eredmények nagyon jók voltak. A férjem nagyon jól viselte a kezelést mert tulajdonképpen kellemes és nem volt semmiféle mellékhatása. Köszönjük.

Edit
Dorog

2018 március 06 - 15:38

Van valami javaslatuk rossz emésztésre illetve állandó hasmenésre? Nem daganat van a háttérben, kivizsgáltak! Irritáció a belekben és gyulladások is vannak.

 

- admin : Kedves Edit! A vázolt problémájára a Zeolit kapszula szedését javasolnám, napi 3X3 szemes dózisban! Esetleg lehetne hozzá szedni Papaya kapszulát is (szintén napi 3X3), mert ausztrál orvosi források szerint nagyon hatásos lehet.

Tisztelettel : Admin

Zoltán
Körmend

2018 március 05 - 14:31

Sportolóknak szabad használni a tömjén kapszulát?

 

- admin : Kedves Zoltán! Igen! Sőt én személy szerint javasolnám is, mert nagyon jó hatásai vannak az izomszövetekre, illetve a gyulladt, megerőltetett izmoknál jelentősen lecsökkenti a regenerálási időt!

Tisztelettel : Admin

Anna
Cegléd

2018 március 04 - 10:18
Nekem is sokat segített a tömjén meg az alkáli. Nagyon köszönöm! Méhdaganatom volt és áttétekkel a hasfalon meg a beleken. Egy hónapos kezelés után nagyon sokat kissebedtek és nagyon visszahúzódtak. Az orvos azt monta hogyha nem akarok kemot akkor folytassam amit eddig csináltam. Hát fdolytatom az alkáli kúrát és a tömjént. Köszönöm

Mária
Szerencs

2018 március 02 - 13:27

Segítséget szeretnék kérni önöktől. Kurkumát szeretnék szedni. Szerintem kényelmesebb lenne nekem kapszulába. Mennyit javasolnak beszedni naponta egy gyulladásokkal küzködő 60 éves nőnek?

 

- admin : Kedves Mária! A Kurkuma kapszulánkból alapesetben naponta elég 1-2 szem, de az ön esetében, mivel gyulladásokkal küzködik, ezt napi 3X1 szemre emelném!

Tisztelettel : Admin

Gabriella
Nyíregyháza

2018 március 01 - 16:56
Köszönjük az alkáli só lehetőségét és azt hiszem sok beteg nevében írhatom azt hogy nagyon hatásos! Nálunk a páromnál voltak problémák. Két éve egy melanomás daganatot vettek le a hátáról. Akkor minden rendben is volt, de jabuárban a kontrollon daganatokat találtak a tüdején. A mintavétel alapján az alapdaganat áttéteiről van szó. Nagyon megijesztgettek hogy csak kemóval kezelhető és jó esetben is csak 40-50 % a gyógyulási esély. Az egyik szülői jóbarátunk tanácsára megpróbáltuk az alkáli sót. Épp két kúra fogyott el amikor kontrollra jelentkeztünk ismét. Ct-t csináltak ahol a tüdején már nem láttak semmit. Az orvos először el volt képedve aztán azt tudakolta hogy mit csináltunk. Elmondtam hogy mindez az alkáli só kúrának köszönhető. Nagyon boldogok vagyunk. Nem azért mert a férjemnek eltüntek a daganatai hanem azért hogy van valami a kezünkben, amit bet tudunk vetni ha jön a rák. Ez az alkáli só kúra! Nagyon köszönjük! Gabi

Imre
Budapest

2018 február 28 - 19:03

Csontdaganatom van. Erőteljesen növekszik. Legalábbis az izotópos vizsgálat ezt mutatta ki. Valószínüleg a prosztatámból indult ki amit már eltávolítottak. Mit javasolnak?

 

- admin : Kedves Imre! A tapasztalataink alapján önnek is Alkáli só kúrát javasolnék, mert az nagyon hatásos lehet a csontok daganatos megbetegedése esetén.

Tisztelettel : Admin

N. Éva
Budapest XVII.

2018 február 27 - 10:14

Mit javasolnak egy frissen felfedezett petefészek daganat esetén? Nem szeretnék kemot és műtétet sem!

 

- admin : Kedves Éva! A tapasztalataink alapján Alkáli só kúrát javasolnék, Tömjén emelt kúrával együtt. Ez a nagy dózis jelentős javulást hozhat a betegségében.

Tisztelettel : Admin

Zsuzsa
Bicske

2018 február 26 - 15:21

Vastagbél tükrözésen polipokat találtak. Számszerint négyet. A következő alkalommal le fogják venni őket. A kérdésem az volna hogy kell e daganatellenes kezelést alkalmaznom ezekre?

 

- admin : Kedves Zsuzsa! A polipokat gond nélkül le tudják venni, ez egy rutinművelet. Azért kell levenni őket, mert azok még nem daganatok, de könnyen azzá válhatnak. A levétel után javasolt egy enyhefokú életmód váltás az egészségesebb ételek írányába. Egyéb kezelést ez egyenlőre nem igényel!

Tisztelettel : Admin

Piroska
Nyíregyháza

2018 február 25 - 09:26
A tömjént és az alkáli sót használtam a betegségemre. Nagyon sokat segített. Nekem méhnyakrákom volt és az áttéteket hozott létre több helyütt is. Ezért kezdtem alkáli sót meg tömjént használni. A kemo már nem működött mer tovább nőttek. Miután letel a kura elmentem az orvosomhoz aki ct-re utalt. Ott az olvasható az értékelésben hogy sokat javult a helyzetem mert a meglévő csomók mind számban és mind nagyságban is csökkentek. Ennek nagyon örülök és folytatom ezt a két kezelés mert szeretnék minél hamarabb teljesen meggyógyulni.

Sándor
Vámospércs

2018 február 23 - 17:37

A gyömbér kapszula tényleg javítja az emésztést? Nem okoz refluxot? Ugyanis amikor lenyelem a friss gyömbért vagy a porát akkor erősen csípi a torkom.

 

- admin : Kedves Sándor! A Gyömbér kapszula valóban javítja és serkenti az emésztést és annak ellenére, hogy a torokban csípős érzést vált ki, nem okoz reflux súlyosbodást, vagy savtúltermelést!

Tisztelettel : Admin

Éva
Budapest

2018 február 22 - 16:10

A családban egy fiatal (23 éves) leukémiás beteg van. Azt olvastuk hogy a tömjén jó erre a betegségre. Milyen dózis javasolnak egy középstádiumban lévő leukémiásnak?

 

- admin : Kedves Éva! A Tömjén terápiás kapszulából középstádiumu leukémia esetében a javaslatom az EMELT kúra. Sajnos ez egy súlyos betegség, nagy dózist kíván.

Tisztelettel : Admin

Péter
Pannonhalma

2018 február 21 - 10:47

Prosztata problémáim vannak. Nem vagyok rákos csak állandó gyulladásban van a prosztatám. A tömjénre gondoltam mint lehetséges gyógymódra. mennyit kellene szednem belőle?

 

- admin : Kedves Péter! A Tömjén terápiás kapszulából gyulladás csökkentésre és a húgyutak működésének normalizálására naponta 3X2 szemet javasolnék.

Tisztelettel : Admin

Margit
Érd

2018 február 20 - 14:26
A férjem tüdejét kezeltük az alkálival. Neki két kisebb daganatot találtak a felső lebenyekben. Az egyik 2 cm-es volt a másik 3 cm-es. Az alkáli só után kértünk egy mellkas ct-t hogy lássuk merre haladunk. A ct szerint a két daganat láthatóan összébb ment úgy 30-40 %-al. Ez egy nagyon jó eredménynek számít legalábbis az orvosa szerint. Kemót még nem kaptunk mert egyenlőre időt kértünk. A férjem jól van nem köhög, jókat eszik és sokat sétál. Szerintem a javulás útján vagyunk. Köszönöm.

Ági
Harkány

2018 február 19 - 18:13

Meddig szedjük a csillagánizs kapszulát? Ezzel védekezünk az influenza ellen. Nem is volt a családba senki beteg. Ha végetért a járvány akkor mi is abbahagyhatjuk a szedését?

 

- admin : Kedves Ági! A Csillagánizs kapszulát addig célszerű megelőzésre szedni, amíg a fertőzés veszélye fenn áll! Ha elmúlt az inluenza hullám, a szedést abba lehet hagyni! De továbbszedés esetén sem okoz mellékhatásokat, problémákat.

Tisztelettel : Admin

Hajnalka
Kisvárda

2018 február 18 - 09:29

Béldagantos van a családba. Mit kellene használnia?

 

- admin : Kedves Hajnalka! Igy látatlanba és az eredmények ismerete nélkül mindenképpen Alkáli só kúrát javasolnék, ha lehet Tömjén emelt kúrával! Ez egy nagy dózis, mindenképpen működnie kell!

Tisztelettel : Admin

Viktor
Szentendre

2018 február 16 - 12:53
A kedvesemnek agydaganata van. Nagyon sok mindenen átment már, de sajnos kevés eredménnyel. A daganat egyre nőtt és okozta aproblémákat. Hiába műtötték meg kiújult ujra és fenyegette továbbra is az életét. Az egyik kedves orvos ismerősöm javaslatára próbáltuk meg a legerősebb tömjén csomagot és hozzá az alkáli só kúrát. Kétkedve kezdtük el szedni a hatóanyagokat és igyekeztünk betartani a kissé furcsa használati útmutatóban leírtakat. Kb. egy hónap mulva kezdtük azt érezni, hogy ezekben tényleg van valami. A kedvesemnek csökkentek a betegségével kapcsolatos tünetei és nagyon jól érezte magát. Visszatért az életvidámsága és kedve is. Az Mr vizsgálat ezt igazolta is: jelentős daganatcsökkenés írtak le, ami nagy örömmel töltött el bennünket. Reméljük ha folytatjuk akkor előbb-utóbb véglegesen megszabadulunk ettől a szörnyű betegségtől.

Péter
Kiskunhalas

2018 február 15 - 16:08

Pangámsavat szeretnék rendelni. Állítólag jelentős értisztító és vitalizáló hatása van. Mindehol napi 1 szemet írnak a napi dózisként. Lehet ebből többet is szedni?

 

- admin : Kedves Péter! A pangámsavat (B15 vitamin) nyugodtan szedheti napi 3X1 szemes, vagy akár 3X2 szemes dózisban is, a szervezete számára kárt nem tud vele okozni. A felesleges mennyiség lebomlik és gond nélkül eltávozik. Egyébként értisztításra, vitalizálásra, oxigén szint növelésére célszerű napi 3X1 szemes adagban szedni! (Ha a hatóanyagtartalma 50mg/kapszula !)

Tisztelettel : Admin

Emese
Hatvan

2018 február 14 - 13:44

A graviola kapszulával kapcsolatba szeretném kérdezni hogy mennyit kell belőle szedni ha nem daganatra akarom használni hanem krónikus hörgőgyulladásra.

 

- admin : Kedves Emese! A Graviola kapszulát hörgőgyulladásra, izületi gyulladásra és görcsoldóként naponta 3X2 szemes adagban célszerű használni. Diabétesz és magasvérnyomás kezelésére pedig naponta 3X3, 3X4 szemes dózisban.

Tisztelettel : Admin

Annamária
Makó

2018 február 13 - 15:37
Májdaganatra használtuk az alkálit. Nagyon meg vagyunk vele elégedve mert a meglévő daganat nagyjábol a 60%-ára ment össze. A férjem a beteg és már nagyon jól érzi magát és nagyon bizakodik. Köszönjük.

Elvira
Budapest

2018 február 12 - 17:24