b17net.info - fórum

 

Tisztelt Felhasználó !

 

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy a nálunk vásároló betegek megoszthassák egymással a tapasztalataikat, valamint olyan kérdéseket tegyenek fel, amik a többi olvasót is érdekelhetik. Kérdéseikre az adminisztrátor, aki orvos, igyekszik a legjobb tudása alapján válaszolni ! Ha kell speciális szakértők segítségét kéri.

 

A fórumba beíró személyek adatait (email cím, lakcím, teljes név...stb.) az adatvédelmi törvény tiltása miatt nem őrizzük, nem jelentetjük meg és azokat más személy számára nem adjuk ki!

A beírások, észrevételek megjelentetése a hetente egyszeri válogatásos moderáció után történik. A beérkezettt beírásokat a rendszer a jobb áttekinthetőség miatt, egyenletesen, napokra osztja be.

A beírt fórumüzeneteket szűrjük és az oda nem illőket töröljük !

 

 

 

 

 

 

 

Olga
Budapest XVII.

2017 december 10 - 21:39

Használhatjuk e az alkáli sót és a tömjén a kemoterápia közben? Sajnos erre mindenképpen szüksége van a páromnak.

 

- admin : Kedves Olga! Igen! Minden további probléma nélkül : HASZNÁLHATJA!

Tisztelettel : Admin

Gyöngyi
Kaposvár

2017 december 08 - 18:49

A férjem gégedaganatát kezeltük az önök által javasolt Tömjénnel és az alkáli só kúrával. Nagyon jó eredményekről tudok beszámolni mert a legutolsó alapos orvosi vizsgálat szerint a műtét nem szükséges mert olyan gyors javulás következett be az érintett szövetszakaszon hogy célszerűbb lesz célzott kezeléseket alkalmazni. Ezalatt lézeres hámlasztást illetve kimetszést értettek. Összegezve a műtétre váró gégedaganat olan váltpzáson esett át ami hatására nem kell megműteni, hanem helyi kezeléssel elég lesz lelézerezni. Szerintem ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna igy Karácsony előtt. Nagyon köszönjük önöknek a lehetőséget.

Mihály
Pozsony

2017 december 07 - 15:18

Külföldön élő Magyarként írok önöknek. Prosztata daganatot találtak nálam amit sajnos ki is kellett venni. De voltak attetek a csontokon. Amik nem akarnak javulni pedig már mindent kipróbáltak orvosilag. Az egyik rokonom azt javasolta hogy írjak onoknek mert van valami sókurajuk ami jó lehet erre a betegségre. Kérdem én van ilyen kúrájuk? És jó lehet erre a betegségre? Ki is tudják küldeni hozzánk Pozsonyba?

 

- admin : Kedves Mihály! Igen az Alkáli só kúra általában jól szokott működni a csontdaganatokra ill. a csontáttétekre. Megrendelés után ugyanúgy tudjuk önnek kiszállítani, mintha Magyarországon lenne : utánvétellel.

Tisztelettel : Admin

Ilona
Mezőkövesd

2017 december 06 - 13:24

Sajnos az orvosom méhdaganatot talált nálam. Rögtön intézkedett és megműtöttek de sajnos már voltak áttétek. A beleimen és a hasfalamon is találtak csomókat meg a környéki nyirokcsomókban. Gyors segítséget és hatást szeretnék mert nagyon be vagyok gyulladva és a legrosszabbal fenyegetnek. Várom a válaszukat! Ili

 

- admin : Kedves Ilona! A javaslatom itt is Alkáli só kúra, de Tömjén emelt kúrával együtt! A tapasztalataink szerint ez az összeállítás jól működik az ön betegségére.

Tisztelettel : Admin

Erika
Esztergom

2017 december 05 - 16:02

Köszönöm a segítséget és a lehetőséget az alkáli sóhoz. A nyirokcsomó daganataimat kezeltem vele. Nagyon hatékonynak bizonyult. Műtteni nem kell és kemót sem adtak már rá mert azt mondták hogy minden szépen visszahuzódott és egyenlőre várjunk hogy mi fog történni. Remélem semmi és ujra nem fognak kijönni. De ha igen akkor megint az alkálit választom mert a kemotol nagyon félek.

Katalin
Veszprém

2017 december 04 - 13:52

A fiamnak (28 éves) heredaganatot találtak. Még nem nagy ezért műteni sem akarják egyenlőre. Mit szedessek vele? Nem szeretnénk ha ki kellene venni neki.

 

- admin : Kedves Katalin! A javaslatom Alkáli só kúra, Tömjén erős kúrával együtt! A tapasztalataink szerint ez az összeállítás jól működik a fia betegségére.

Tisztelettel : Admin

Edit
Miskolc

2017 december 03 - 08:23

Melldaganattal kezeltek négy évvel ezelőtt. Most viszont daganatot találtak a fejembe. Valószínüleg áttét. Jelenleg még kevés problémát okoz. Bár már érezhető hatásokat produkál. (Azért is mentem orvoshoz ahol felfedezték.) Mit javasolnak milyen hatóanyagot használjak hogy minél hamarabb le tudjam küzdeni ezt az újabb próbatételt? A kemóra már nem nagyon szeretnék benevezni, mert annakidején volt benne részem. Köszi.

 

- admin : Kedves Edit! A tapasztalataink alapján Tömjén emelt kúrát kell önnek javasolnom! Egyenlőre Alkáli só kúrát nem kell használnia!

Tisztelettel : Admin

Pál
Dunaújváros

2017 december 01 - 17:34

Én az alkálisót használtam. Nagyon jó eredményekröl tudok beszámolni általa. A bal tödülebenyemben volt egy 5X3X4 cm-es és egy 4X4X3 cm-es csomó. Az alkálisót használva ezek a második hónap után összementek és a legutolsó mérés alapján a nagyságuk már csak 2X1X2 és 2X2X1 cm. Ezt a mérést ct-vel végezték. Máshol daganatot nem találtak.

Etelka
Budapest

2017 november 30 - 15:04

Szép napot mindenkinek!Nálam petefészek daganatot diagnosztizáltak, vastagbéltükrözésre kell még mennem de majd csak januárban,szintén januárban lessz 16án a mütét ,nem sok jóval kecsegtetett a dr! van másfél hónap még addig mit javasol mit tegyek ?Igyekszem nem leépülni, üdv:Etelka

 

- admin : Kedves Etelka! Alkálisó kúra és Tömjén emelt kúra! A tapasztalataink szerint ez az összeállítás működik leghatékonyabb az ön betegségére!

Tisztelettel : Admin

Ágnes
Dunakömlöd

2017 november 29 - 22:13

Sziasztok. Van egy nagyon beteg 18 hugom akinél fél éve roszindulatu daganatot találtak a térdében kaptta a kemot de semmi eredmény igy aputálták a bal lábát szeptemberben de 2 hete közöltték hogy ujra ki allakult és áttétes lett nem sok joval biztattak. Valmi megoldás csak van mert szegénykém nem sok jot monthat az életröl vakon születtet.

 

- admin : Kedves Ágnes! A hugánál meg kellene próbálni Az Alkáli só kúrát és hozzá egy Tömjén erős kúrát!

Tisztelettel : Admin

Ottó
Monor

2017 november 28 - 14:47

Köszönöm az alkálit és azt is hogy olyan gyorsan megkaphattam. Nekem a tüdőmön találtak 2 db kisebb csomót amit daganatnak minősitettek. A kemót egyenlőre nem mertem bevállalni inkább mást kerestem. Az alkálisót találtam logikusnak a működése szempontjából ezért azt választottam. Nem csalódtam benne mert a daganataim a második hónap közepén lévő vizsgálatok szerint már nem voltak észlelhetők. Nagyon szépen működött. Ajánlom másnak is akinek tüdő daganata van.

Edit
Abda

2017 november 27 - 18:51

Daganatos betegség miatt egyenlőre csak a lignan kúra érdekel. Az lenne a kérdésem hogy ha megrendelem milyen gyorsan kapom meg?

 

- admin : Kedves Edit! A megrendelése hozzánk 3-5 nap alatt érkezik meg. (Ez ritkán csúszhat a gyártó beszállítása miatt!) Másnapra pedig ki tudjuk postázni önnek. (Feltéve hogy nem pénteken érkezik meg hozzánk, mert akkor csak hétfőn tudjuk önnek továbbküldeni!)

Tisztelettel : Admin

Éva
Kalocsa

2017 november 26 - 15:20

Én igazából nem is az elért eredményeim, sikereim miatt írok. Hanem azért hogy sok beteg emberhez eljusson a lehetőség üzenete... Van kiút a daganatos betegségekből. Igaz sok kitartást és odafigyelést igényel, meg sajnos sok anyagi ráfordítást. De megéri, mert a végén meggyógyulhatunk és bízakodva nézhetünk előre, tudván hogy biztosan megérjük az elkövetkező éveket. Igy tettem én is. Először elkeseredtem amikor kiderült, hogy közepes stádiumu méhdaganatom van áttétek sorával a csontokon a hasfalon és még ki tudja hol, amit nem is vettek észre. A kemoterápiát már eléggé ismertem, mert a családba ez a betegségfajta már előfordult. A hagyományos kezelés ott nem működött, sőt rontott a beteg helyzetén. Alternativát keresve akadtam önökre, az önök oldalára. Javaslatukra alkáli sót használtam és nagy mennyiségű tömjén kapszulát. Nos az eredmény nem maradt el : egy jó hónappal később a vizsgálatok azt mutatták hogy a felfedezett áttétek 60 %-a teljesen eltűnt és az alapdaganat pedig egyszerűen műthetővé vált. Nem halogattam, rögtön belementem a műtétbe, mert az életem a tét. A lábbadozás 10 napjától újra folytattam a tömjénes és alkális kezeléseket. Most már eltelt négy hónap és most jutottam el oda, hogy a vizsgálatok szerint daganatmentes vagyok. Ez nagy öröm számomra és a családom, meg a gyerekeim számára is. Nagyon köszönöm a lehetőséget. Éva

Ferenc
Mohács

2017 november 24 - 10:57

Az alkáli sót naponta hányszor kell kenni? Azért kérdezem csak mert az egyik ismerősöm is azt használja és naponta háromszor keni. Igaz neki már nagyon súlyos a betegsége.

 

- admin : Kedves Ferenc! Az alkáli sót alapesetben naponta kétszer kenjük. Reggel ébredéskor és ebéd után két órával. Ettől eltérni csak indokolt esetben szabad! Ezt azonban meg kell beszélni a tanácsadónkkal!

Tisztelettel : Admin

Klára
Sümeg

2017 november 23 - 14:02

Kemoterápia közben használható e az alkáli és a tömjén kúra? Nem szeretnénk ha összeakadnának és lerontanák egymás hatását.

 

- admin : Kedves Klára! Kemoterápia és sugárterápia közben is nyugodtan használhatják az Alkáli só és a Tömjén kúránkat. Egyik sem befolyásolja negatívan a hagyományos orvoslás által alkalmazott kezelések hatásait. Ugyanakkor a tömjén kúra jelentősen csökkentheti a kemoterápia és a sugárterápia mellékhatásait!

Tisztelettel : Admin

Piroska
Sárospatak

2017 november 22 - 16:23

Köszönöm a sok segítséget az oldaluknak amit a betegségembe nyujtottak. A hasfalamon levő daganatok elmultak és nemjött vissza ujra a hasviz. Az alkálit kentem rá naponta kétszer. Nagyon jol vagyok és mindent köszönök.

Tibor
Érsekujvár

2017 november 21 - 13:16

Anyamnak bördaganata van a hátan. Melanoma a tipusa. Attol félünk hogy a belsejeben áteteket hoz. Mit javasolnak? Szlovakiaba is tudjak szállitani?

 

- admin : Kedves Tibor! Az édesanyja melanomás betegségére a tapasztalataink alapján Alkáli só kúrát javasolnék Tömjén emelt kúrával együtt! Természetesen Szlovákiába is tudunk utánvétellel szállítani!

Tisztelettel : Admin

Ágnes
Gyöngyös

2017 november 20 - 07:42

Melldaganattal műtöttek. Sajnos már voltak áttétek a tüdőmön is amit nem vehettek ki. A jobb felső lebenybe számos apró szóródást írtak le és visszarendeltek utólagos kezelésre. Kemót kaptam amit nagyon nehezen viseltem. A harmadik után lett egy ct. Ebben azt irták le hogy a tüdőben lévők száma nem változott és a nagyságuk az előzőkhöz képest kicsit nőtt. Kemóváltást javasoltak mert ez nem működött. Ezt már nemfogadtam el és gondolkodási időt kértem. Közben nagyon sokat köhögtem és néha véres volt a váladék is. Az önök javaslatára elkezdtem egy alkálli és tömjén kúrát. A második hónapban jártam amikor sikerült kiharcolni egy újabb csak a mellkasra irányuló ct. Azt mondták egyébként hogy csak három havonta lehet. Ezen a mellkas ct-n azt állapították meg hogy a tüdőben lévő szóródások száma jelentősen lecsökkent és a nagyságuk a felére huzódott össze. Ez jelentős javulás. A köhögésem is megszünt időközben. Nagyon jól érzem magam és nyugodt szivvel folytatom a kúrákat mert nagyon bizom benne hogy meggyógyulok. Ági

Eszter
Nagykálló

2017 november 18 - 19:53

Szoptatás közben használható e a Wobenzym készítmény? Köszi a választ!

 

- admin : Kedves Eszter! Nyugodtan és biztonsággal használhatja! Az enzimkészítmények ezen fajtája nem szól bele a tejelválasztás mértékébe és nem befolyásolja a vitamin és az ásványi anyag tartalmát.

Tisztelettel : Admin

Magdolna
Tét

2017 november 17 - 12:37

Méhtesti daganatot fedeztek fel nálam. Még nincsen áttét és a nagysága is csak 3 cm. Mit javasolnak, mit használjak? kemót nem szeretnék mert a családban nagyon rossz a tapasztalat. Köszönöm.

 

- admin : Kedves Magdolna! A javaslatom egy Alkáli só kúra és hozzá egy Tömjén erős kúra. Ez a daganatfajta közepesen agresszív fajta ezért javasoltam ezt a nagy dózist!

Tisztelettel : Admin

János
Balatonszemes

2017 november 16 - 16:08

Alkáli sót szeretnék használni, de nem tudom melyiket rendeljem. melyik fajta müködik a legjobban? Prosztata deganatom van.

 

- admin : Kedves János! Az Alkáli só kúrából csak egyfajta van! Azt rendelje! Az Alkáli só kúra általában mindenkinél jól működik, de mivel nem vagyunk egyformák és mint minden hatóanyagnál, itt is előfordulhatnak szórások. Van akinél jobban működik, van akinél kevésbé. A legrosszabb esetben is stagnáltathatja a daganatot! Arányában nézve 10-ből 8 esetben nagyon hatékony lehet!

Tisztelettel : Admin

Gizus
Szentes

2017 november 15 - 10:34

Állandó hasmenésem van és már mindent kipróbáltam, de nem javult a helyzet. Az egyik ismerősöm a zeolitot javasolta. Az lenne a kérésem hogy a por vagy a kapszula a hatékonyabb a számomra?

 

- admin : Kedves Gizus! Mindkettő jó megoldás az ön számára! Hogy melyik használata kényelmesebb Önnek, azt igazából csak Ön döntheti el.

Tisztelettel : Admin

Margit
Pannonhalma

2017 november 14 - 15:57

Leukémiás vagyok. Eddig nagyon szépen karba tudták tartani a betegségem. de most valami nagyon elszabadult. Azt mondták hogy nagyon romlanak az értékeim és hamarosan radikális beavatkozásra lesz szükség. Ettől nagyon félek ezért írtam önöknek. Olvastam hogy a tömjén nagyon szépen működik erre a betegségre is. Milyen dózist javasolnak ahhoz hogy jól működjön?

 

- admin : Kedves Margit! A javaslatom a Tömjén terápiás kapszulából napi 6X3 szem, ez egy emelt kúrának felel meg! A tapasztalataink szerint ez a dózis működhet a leghatékonyabban leukémiás betegségek esetén.

Tisztelettel : Admin

Gyöngyi
Zalaegerszeg

2017 november 13 - 15:25

Én csak az alkáli sót használtam a daganataimra. Méhnyakrákom volt, megmütöttek és teljes méheltávolítás történt. Az áttétek viszont maradtak. A hasamon a csontjaimon sőt még a tüdőmön is megjelentek. Három hónapos alkáli kezelés után a vizsgálatok szerint az áttétek 85 %-a teljesen eltünt. Nagyon jól érzem magam és nincs betegségtudatom sem.

Krisztina
Szarvas

2017 november 12 - 06:53

Kezdődő stádiumu petefészek daganatot találtak nálam. A Bal petefészkemen van. Műteni szeretnék egybekötve egy teljes kipakolással. Bár az orvos azt mondta hogy nem úszom meg ennyivel mert a nyirokcsomókon már látnak áttéteket. Mit javasolnak? Nálam most gyors segítség kellene. Nagyon jó állapotba vagyok, meg sem látszik rajtam a betegség.

 

- admin : Kedves Krisztina! A javaslatom egy Alkáli só kúra és hozzá egy Tömjén erős kúra! Ez a két hatóanyag gyors javulást hozhat az ön számára. Bár a műtétet nem tudja elkerülni, de az áttétek teljesen megszűnhetnek.

Tisztelettel : Admin

Olga
Debrecen

2017 november 10 - 13:41

Én ugyan nem vagyok rákbeteg de nagyon sok egészségügyi problémám alakult ki az évek során. A javaslatukra a tömjén kapszulájukat szedtem napi 3X2 szemmel. A következő változásokat tapasztaltam a kezelés két hónapja alatt :

- A vérnyomásom nagyon hamar normalizálódott.

- Sokkal több energiám lett. Mozgékonyabb és hatékonyabb lettem.

- Elmúltak az izületi fájdalmaim, sokkal jobban mozogtam, sőt hajlékonyabb lettem.

- Beállt a vércukrom. (Kicsit magas volt ezért már gyógyszert szedtem!)

- Nagyon jó lett az étvágyam.

- Sokkal jobban kezdtem gondolkozni és a memóriám jelentősen jobb lett.

- A bőröm megszépült és az arcomon a ráncok mélysége sokat csökkent.

- Vérvételkor egyetlen csillagot sem kaptam, olyan lett az eredmény hogy bárki megirigyelhetné.

- Jobban alszom és kipihentebben ébredek.

- Ami a legfontosabb: Szinte újra fiatalnak érzem magam!

És még folytathatnám! Összegezve a testem és én fittyet hányunk az öregkorra, mert szinte minden jellemző tünete elmúlt. fantasztikus! Köszönöm.

 

Ida
Budapest IX.

2017 november 09 - 11:26

A férjemnek agydagantot találtak tavaly. Sajnos nagyon agressziv fajta azt mondták. gliobastoma. Azonnal kemót és később sugarat kapott. Január végén egy kicsit összébb húzódott ezért megpróbálták kivenni. A műtét ugyan jól sikerül de teljesen nem tudták eltávolítani. Március végén ujra növekedést diagnosztizáltak. Avastin kezelést kapott erre de sajnos a daganat nem lett kisebb sőt a férjem egyre rosszabbul kezdte érezni magát. nehezen ment a beszéd és nagyon sokat hányt. Egyre gyengébb lett. Júniusban találtunk rá az oldalukra és rögtön a javaslatukra alkáli sót és nagy dózisban tömjén kapszulát kezdtünk használni. valóban működött nála mert hamar jobban kezdte érezni magát. Augusztusra a beszéde is teljesen helyreállt és kezdte összeszedni magát. A legutolsó MR szerint ami egy jó hete volt a meglévő daganat ami márciusban még 5X6 cm-es volt októberre már csak 2X1 cm-es lett. Mindez a csökkenés az alkálinak és a tömjénnek tudható be. Nagyon köszönjük a lehetőséget és a gyógyulás reményét! Ida

Péter
Budapest XII.

2017 november 08 - 16:46

Nagyon magas a prosztata tumormarkerem (PSA) : 29,5. Szeretném gyorsan és egyszerűen lecsökkenteni. nem biztos hogy daganat, ezért olyan lehetőséget kérek ami gyulladás esetén sem okoz problémát! Köszi és várom a válaszukat!

 

- admin : Kedves Péter! Szerintem az Alkáli só kúra nagyon jó és gyors megoldás lehet a problémájára! Működik daganatok és gyulladásos gócok esetében is. Ha van hozzá kedve és anyagilag is megengedheti, szedhet hozzá egy Tömjén erős kúrát is!

Tisztelettel : Admin

Klára
Zirc

2017 november 07 - 16:18

A férjemnek a tüdején két csomót találtak. Mintát még nem vettek de az elhelyezkedésük és a formájuk alapján szinte biztos hogy daganat. Mi a teendőnk? Mit használjunk és mikor célszerű elkezdeni a kúrát?

 

- admin : Kedves Klára! A javaslatom itt is egy Alkáli só kúra de hozzá Tömjén emelt kúrát javasolnék! A nagy dózist a daganatfajta ismert agresszivitása indokolja. A kúrákat célszerű minél hamarabb elkezdeni!

Tisztelettel : Admin

Ilona
Dabas

2017 november 06 - 12:51

A jobb mellemben daganatot találtak. A radikális megoldásokat szeretném elkerülni. Mit javasolnak, milyen alternativával számoljak. Sugár kemo nálam kilőve. A segítségüket köszönöm.

 

- admin : Kedves Ilona! A javaslatom egy Alkáli só kúra és egy Tömjén erős kúra. Ez a kettő együtt szerintem nagyon erős és hatékony alternativa lehet.

Tisztelettel : Admin

K. Imre
Szeged

2017 november 04 - 20:02

Alkálit használtam mert prosztata daganatom van. A psa-m elötte 69 volt és egy hónap alkáli után már csak 16,2 lett. Az orvos szerint ez nagyon jó eredmény és nagyon nagy javulás. Folytatni fogom. Köszönöm.

Ádám
Kalocsa

2017 november 03 - 15:14

A bal vádlimon izomdaganatot vett észre a sportorvos. Azonnali műtétet javasolt meg kemót. Én inkább valami barátibb megoldást keresek mert még csak 32 éves vagyok és nincs kedvem a mellékhatásokat nyögni életem végéig. Mit javasolnak?

 

- admin : Kedves Ádám! Szerintem egy Alkáli só kúra elég baráti megoldás lehet a problémájára!

Tisztelettel : Admin

Zsuzsanna
Salgótarján

2017 november 02 - 16:28

Melldaganatra használtam az alkáli sót. A hónaljamban tapintható nyirokcsomók egy kezeléstől visszahúzódtak. Már nem lettek tapinthatók. Folytattam a kezelést és a mellemben lévő csomó (az alapdaganat) annyira összement hogy ki tudták venni és nem kellet az egész mellet leműteni. Köszönöm a sok segítséget amit az oldal nyújt a beteg embereknek. Zsuzsi Salgótarjánból.

L. Katalin
Dunaújváros

2017 október 31 - 08:19

Leukémiával küzködöm már évek óta. Minden lehetséges eljárást kipróbáltak rajtam az átültetést kivéve. A párom unszolására kipróbáltam a tömjén kapszulát mert azt olvastam róla hogy az én betegségemre nagyon jó. Az önök javaslatára napi 6X3 szemet szedtem legalább két hónapon keresztül. Egyébként mindenféle orvosi vizsgálat nélkül éreztem hogy valami pozitiv irányba indult meg velem mert nagyon jól kezdtem érezni magam. Aztán lementek a vizsgálatok. A kezelőorvosom szerint a betegségem a legteljesebb remisszióba (nyugalmi, tünetmentes állapotba) került. Igy neki egyéb teendője nincs folytassam amit eddig csináltam mert ezek szerint működik! Igy teszek és szedem tovább a tömjént. Kati

Erzsébet
Oroszlány

2017 október 30 - 14:57

A családunkban daganatos betegség ütütte fel a fejét. A diagnózis tüdődaganatok nyirokcsomó áttétekkel. A beteg állapota még jó csak sokat köhög és gyaakran véres a köpete. Mit javasolnak? Melyik kúrát kellene csinálnunk?

 

- admin : Kedves Erzsébet! A javaslatom Alkáli só kúra Tömjén erős kúrával együtt. Ez a nagy dózis jelentős javulást okozhat a beteg állapotában és nagyban csökkentheti a daganatok és az áttétek nagyságát és számát.

Tisztelettel : Admin

Anna
Szolnok

2017 október 29 - 10:22

A hugomnak körülbelül másfél éve kezelik a méhnyakdaganatát. A helyzete sajnos egyren romlott. Megjelentek az áttétek is és egyre rosszabb állapotba került. Csont bőr lett és és szinte fel sem tudott kelni az ágyból. Az orvosok már lemondtak róla. Az egyik ismerősünk ajánlotta az alkáli sót meg a tömjén kapszulát. Felvettük a kapcsolatot az oldallal és a javaslatukra megrendeltük a legerősebb csomagot. Az első hónap alatt a hugom állapota sokat javult. Ujra enni kezdett hízott és egyre többet volt fenn. A második hónaptól pedig szemmel láthatóan gyógyult. a második hónap végén volt egy CT vizsgálat amivel az egész testét átnézték. Abban azt állapították meg hogy az eddig meglévő áttétek szinte teljesen eltűntek és a kiindulási daganat olyan nagyságura zsugorodott össze hogy ki lehet venni egy műtéttel. Ez nagyon jelentős javulás. A jövő héten lesz a műtét és utánna ha minden jól megy daganatmentessé válik. Mindent köszönünk.

György
Szigetvár

2017 október 27 - 12:46

Jelentős psa értéket mértek a legutolsó vizsgálatkor. 58,9. Az orvos szerint nagy valoszinüséggel daganat lesz. Még mintát vesznek meg elküldenek mindenféle vizsgálatra hogy kimutassák mi a probléma. Mondjuk mindezt én éreztem is mert azért voltak észrevételeim meg az is hogy nem úgy működnek a dolgok mint eddig. Mit javasolnak?

 

- admin : Kedves György! A javaslatom itt is egy Alkáli só kúra! Ez általánosságban meggátolja a daganati sejtek növekedését és a tápanyagmegvonással hatékonyan pusztíthatja is őket.

Tisztelettel : Admin

Rozália
Jászberény

2017 október 26 - 18:34

A vizsgálatok alapján méhtesti daganatom van. Áttét még nincs bár ct csak a jövő héten lesz. Az orvos szerint még biztosan nincs áttét. Mit javasolnak kezelésként?

 

- admin : Kedves Rozália! A betegségére az Alkáli só kúrát javasolnám! Miután áttét még nincs, most az első legfontosabb dolgunk a meglévő csomó(k) gyors csökkentése és lehetőség szerint az eltüntetése.

Tisztelettel : Admin

Gizella
Gyula

2017 október 25 - 13:09

Melldaganatot találtak nálam és már vannak a hónalji nyirokcsomókba is áttétek. Mit javasolnak? Szeretném elkerülni a kemót de még jobban a teljes melleltávolítást. Gizi

 

- admin : Kedves Gizi! A javaslatom egy Alkáli só kúra és ha lehet Tömjén erős kúrával együtt! A tapasztalatok szerint ez a nagy dózis jelentős daganatcsökkenést okozhat, illetve a meglévő csomó kivételét sokkal könnyebbé teheti, így nem biztos hogy szükség lesz a mell eltávolítására!

Tisztelettel : Admin

Antal
Zalaegerszeg

2017 október 24 - 16:51

Az én történetem is eléggé érdekes és szeretném megosztani mindenkivel. Nekem gégerákot diagnosztizáltak ami elléggé előrehaladott állapotban volt. A hangomon is észre lehetett venni mert két-három hónapja erősen megváltozott. (gyengült és olyan furcsa lett.) Állandó köhögés és váladékozás miatt mentem orvoshoz. Nos a vizsgálatok után közölték velem hogy a kemo mellett egy radikális megoldás van: a gégeeltávolítás, kivágni mindent. Azt hiszem mindenki tudja hogy ez mivel jár meg hogy néz ki. Tűzoltáshoz kellett folyamodnom. Bár a kemót nem utasítottam el de nem nagyon bíztam benne. Az itt olvasottak alapján az alkálit választottam meg a tömjén kapszulát. (napi 6X3 szemet javasoltak!) Kb. három héttel később a hangom kezdett visszajönni és a nyelésem is sokat javult. Folytattam. Közeledett a műtét időpontja ezért előtte el kellett menni egy újabb vizsgálatra. Ct-is volt. Azt megnázve azt mondta az orvos hogy itt valami történt mert a nagy daganatot már nem találja ezért a nagy műtétre nincs már szükség. Egy kisebbel meg tudja oldani a problémát, természetesen gégeeltávolítás NÉLKÜL! A daganat úgy néz ki könnyen eltávolítható. Nos ez történt, már túl vagyok rajta. Daganatmentesen és ép gégével. Mindent nagyon köszönök!

Magdi
Szekszárd

2017 október 22 - 12:14

A családba sajnos beütött a daganatos betegség. A bátyámnak vastagbél daganata van. Műtteni akarják november végén. Az orvos nem sok jóval kecsegteti. A vizsgálatok szerint olyan nagyfoku a daganat terjedése a belén hogy ki kell majd vezetni. Meg elötte jó lenne egy kis kemó is. Nagyon fél a kemotol de a kivezetéstöl mégjobban. Mit javasolnak hogy ez alatt az egy hónap alatt valamennyire visszafogjuk a daganatot és ne kelljen kivezetni zacskóba a belét? Magdi

 

- admin : Kedves Magdi! A helyzet nem túl rózsás, de szerintem egy Alkáli só kúra és a legerősebb Tömjén kúra együtt jelentös javulást okozhat a daganat kiterjedésének a csökkentésével.

Tisztelettel : Admin

K. József
Érd

2017 október 20 - 09:26

Tüdődaganatom van. Sajnos a legrosszabb fajta a kissejtes. Az orvos azt mondta hogy nagyon agresszív. Alkáli sóval kezelem már a negyedik hónapja. Jól vagyok és dolgozgatok is mellette. Az első hónapban kiirattam magam betegszabadságra de rájöttem hogy jobb ha dolgozom mert az alkálinak köszönhetően nem vagyok rosszul és nem is érzem hogy beteg vagyok. A kérdésem az lenne hogy meddig kell használnom az alkáli sót? A daganatom a legutolsó ct alapján kb. 30%-ot csökkent. Jól is vagyok és nincs betegség érzésem.

 

- admin : Kedves József! Az Alkáli só kúrát addig javasolnám, amíg a daganat teljesen el nem tűnik! Ez egy nagyon agresszív fajta, ezért sajnos idő kell a gyóyguláshoz. Legyen türelemmel és élje az életét úgy mintha egészséges lenne! A kitartása meghozza majd a gyógyulást!

Tisztelettel : Admin

N. Katalin
Debrecen

2017 október 19 - 14:03

Petefészek daganatot fedeztek fel nálam tavaly. A kemó sajnos csak ideig óráig működött. megjelentek az áttétek is több helyütt. A javaslatukra Alkáli sót és nagy dózisú tömjént kezdtem használni. Az eredményeim innentől kezdve jelentősen javulni kezdtek és a második hónap után minden daganatom összeesett és jóval kisebb lett. Nagyon jól érzem magam és végre látom a gyógyulás útját. Katalin

V.Sándorné
Regöly

2017 október 18 - 21:40

Tanácsot szeretnék kérni, milyen kúrát javasolnak máj és vese cisztára. Máj jobb lebenyben 1, bal lebenyben 3, mindkét vesében 1-1 cisztát mutatott az ultrahangos felvétel. Válaszát köszönöm.

 

- admin : Kedves Hölgyem! A fent vázolt betegségére Alkáli só kúrát javasolnék! A tapasztalataink szerint az Alkáli só kúra nagyon hatékony lehet ciszták esetében is.

Tisztelettel : Admin

Mihály
Eger

2017 október 17 - 16:47

Állandó gyulladások vannak az izületeimben. Fájdalom csillapítókkal fekszem és kelek. Mit javasolnak?

 

- admin : Kedves Mihály! A javaslatom napi 3X2 szem Tömjén terápiás kapszula. A tapasztalatok szerint ez a dózis jelentősen csökkenti az izületek gyulladását és ezáltal a fájdalom érzetet is.

Tisztelettel : Admin

K.né Éva
Szombathely

2017 október 16 - 20:15

Szeretném dícsérni az alkáli só kúrájukat. A férjemnél használtuk mert neki tüdődaganata van. Egy hónapig az előírás szerint használtuk (naponta kétszer), de a daganat csak stagnált. (Bár az orvos szerint ez is egy jó eredmény de nekünk azért több kellett.)Ezután az önök javaslatára megemeltük a napi dózisát 3 alkalomra. kb 3 hét mulva láthatóvá vált a változás. A daganat 20-25 %-al csökkent. Ezután így használtuk. jelenleg a kiindulási nagyság felénél tartunk és a férjem állapota nagyon sokat javult. Folytatjuk a kezeléseket amig teljesen el nem tűnik.

Ilona
Solt

2017 október 14 - 10:23

Agydaganatra mit javasolnak? nem a legagresszivabb fajta. Legalábbis az orvos ezt mondta. Köszönöm.

 

- admin : Kedves Ilona! A javaslatom Alkáli só kúra és hozzá ha lehet Tömjén erős kúra. E két hatóanyag elemei biztonsággal átjutnak az agyérgáton és jelentős javulást hozhatnak.

Tisztelettel : Admin

Zoltán
Szigetvár

2017 október 13 - 15:47

Hosszan elhúzódó bélgyulladásaim voltak. Az orvosok a műtétet lebegtették a szemem előtt. Az önök javaslatára alkáli sót kezdtem használni. Egy kúra után az eredményeim normálissá váltak. A crp is leesett 8 alá. Ugy hiszem mindez jelentős gyógyulást jelent. Köszönöm.

Ágnes
Vasvár

2017 október 12 - 14:37

Nyirokcsomóban lévő daganatra mit javasolnak. eddig semilyen alternativ kezelés nem vált be. Mindenképpen el szeretnénk kerülni a kemót meg na sugarat... Köszi.

 

- admin : Kedves Ágnes! A javaslatom Tömjén emelt kúra. Ez eléggé nagy dózis ahhoz, hogy a hatóanyagai biztonsággal eljussanak a nyirokcsomókba és ott hatékonyan tudják kezelni a daganati sejteket.

Tisztelettel : Admin

Ildikó
Dorog

2017 október 11 - 15:08

Köszönjük a sok segítséget. A nagyfiam agydaganatát kezeltük az alkáli sóval és tömjénnel. Ezek a szerek nagyon szépen működtek. A második hónapban jelentősen javult az életminősége, felkelt és a mozgása is rendeződött. Jó lett az étvágya és újra úgy kezdett viselkedni mint egy normális huszonéves. Nagyon boldogok vagyunk. Az MR vizsgálat azt mutatta ki hogy a daganat összébb húzódott és úgy kb. 40 %-os csökkenést produkált a két hónap alatt. Ez nagyon jó hír mert ha folytatjuk akkor vagy teljesen eltünik a csomó vagy ha olyan helyzetbe kerül akkor kivetetjük és véglegesen megszabadulunk tőle.

Júlianna
Nagybánya

2017 október 10 - 18:29

Édesapámnak aki 75 eves a tüdejen találtak csomókat. A kemót nem akarjuk elfogadni mert már nagyon idős hozzá. Alternativ megoldast keresünk. Sok jót olvastunk az alkali sorol meg a tömjenröl. Milyen dózis javasolnak?

 

- admin : Kedves Júlianna! Az édesapjának egy Alkáli sós kúrát javasolnék és hozz egy Tömjén emelt kúrát. Ez a nagy dózis kellemetlen mellékhatások nélkül is jelentős javulást hozhat a beteg számára.

Tisztelettel : Admin

György
Szerencs

2017 október 09 - 14:43

Gyanús foltot találtak a gégémen. Még igazából nem okoz problémákat de az orvos szerint daganatgyanús. Szeretném megelőzni a gégeműtétet. Mi a javaslat? Köszönöm.

 

- admin : Kedves György! A tapasztalataink alapján a javaslatom egy Tömjén emelt kúra. Ez a nagy dózis több gégedaganatos betegnél jelentős javulást hozott és ezáltal elkerülhetővé vált a visszafordíthatatlan károkkal járó műtét.

Tisztelettel : Admin

Éva
Szentendre

2017 október 08 - 07:25

Csak az alkálit használtam a betegségemre. Méhnyakrákom volt, de annak idején megműtöttek és mindent eltávilítottak. Kemó után azt mondták hogy gyógyult vagyok. Ez 2015-ben volt. De most sajnos áttéteket találtak a hashártyámon és a tüdőmön. Mindkettő apró szórásokat tartalamazott. Augusztus elején kezdtem kenni az alkálit. A harmadik hónapnál járok és most volt ujra ct vizsgálatom. Itt azt állapította meg a leletező orvos hogy a szórások 70-80 %-a eltűnt. Jelentős javulást írtak le. Mindez csak az alkáli sónak köszönhető mert én mást nem használtam. Éva mama

Csilla
Kecskemét

2017 október 06 - 16:44

A tömjén kapszulájukat szeretném szedni daganat megelőzésre. Meddig lehet szedni folyamatosan? kell e tartani szünetet?

 

- admin : Kedves Csilla!Napi 3X1 esetleg 3X1 szem Tömjén kapszulát bármeddig lehet folyamatosan szedni, nem kell szünetet tartani! Ezzel a dózissal hosszútávon nagyon sok élettani problémától megszabadulhat, csak mellékhatásként...

Tisztelettel : Admin

Andrea
Mezőkövesd

2017 október 05 - 06:18

Nagyon sok jót olvastam a pangámsavról. Mennyit javasolnak szedni általános idősebbkori problémákra súlyosbítva egy kis helyenkénti érszükülettel?

 

- admin : Kedves Andrea!A javaslatunk napi 3X1 szem Pangámsav az 50 mg-os változatokból!

Tisztelettel : Admin

Róbert
Budapest