b17net.info - fórum

 

Tisztelt Felhasználó !

 

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy a nálunk vásároló betegek megoszthassák egymással a tapasztalataikat, valamint olyan kérdéseket tegyenek fel, amik a többi olvasót is érdekelhetik. Kérdéseikre az adminisztrátor, aki orvos, igyekszik a legjobb tudása alapján válaszolni ! Ha kell speciális szakértők segítségét kéri.

 

A fórumba beíró személyek adatait (email cím, lakcím, teljes név...stb.) az adatvédelmi törvény tiltása miatt nem őrizzük, nem jelentetjük meg és azokat más személy számára nem adjuk ki!

A beírások, észrevételek megjelentetése a hetente egyszeri válogatásos moderáció után történik. A beérkezettt beírásokat a rendszer a jobb áttekinthetőség miatt, egyenletesen, arányosan napokra osztja be.

A beírt fórumüzeneteket szűrjük és az oda nem illőket töröljük !

 

 

 

 

 

 

Ágota
Szentes

2018 február 04 - 06:59

daganatokat találtak a hashártyán. Még elég kicsik. Kemot szeretnének adni de én azt nem szeretném. Az alkáli sóra gondoltam hogy az jó lenne. Mi a véleményük?

 

- admin : Kedves Ágota! Jól gondolja! Az Alkáli só jó megoldás a betegségére!

Tisztelettel : Admin

Gizella
Sárospatak

2018 február 02 - 10:41

A férjemnek prosztata daganata van. A psa értéke 28. Milyen kúrát javasolnak?

 

- admin : Kedves Gizella! A férjének egy Alkáli só kúrát javasolnék és hozzá egy Tömjén erős kúrát! A tapasztalatok szerint ez a dózis jelentős javulást hozhat a férje betegségében!

Tisztelettel : Admin

István
Eger

2018 január 31 - 12:25

Kiújult lábszárfekélyem van. Tömjénnel kezeltem ami nagyon jó volt. Krémmel kezeltem külsőleg és hozzá ettem a kapszulákat. A seb egy hónap alatt teljesen bezáródott és a kenés hatására a bőr színe kezdett visszatérni a normálishoz. A kezelőorvos szerint ez a csodával határos gyógyulás és gratulált hozzá. A tömjén krémet addig használom amíg teljesen el nem tűnik minden nyoma ennek a szörnyű betegségnek. Köszönöm hogy ide írhattam.

Ottó
Győr

2018 január 30 - 16:03

Agydaganatot találtak nálam. 2X1 cm-es nagyságú. Még nem okoz problémákat és nem nyom semmit sem. Műteni akarják. Én elötte megpróbálnék egy önök által javasolt kúrát. Tehát mit javasolnak?

 

- admin : Kedves Ottó! A javaslatom a tapasztalatok alapján Alkáli só kúra és hozzá egy Tömjén emelt kúra. Ez a dózis az esetek nagy százalékában sokat javított az önhöz hasonló betegséggel küzdők daganati helyzetén.

Tisztelettel : Admin

Ágnes
Mezőkövesd

2018 január 28 - 17:34

Sajnos én melldaganattal vagyok érintett. A mellemet már levették de az áttéteket sajnos nem tudták eltávolítani. Kivettek ugyan jópár nyirokcsomót is de már volt áttétem a tüdőmön és valószínüleg az agyamba is. Tömjén kúrát használtam - a legnagyobbat - és hozzá kentem az alkálit. A vizsgálati eredmények szerint ez nagyon hatásos volt mert a talált csomók száma nagyon kevés lett az előzőekhez képest és a nagyságuk is csökkent. Az agyi MR már nem mutatott ki semmit tehát onnét eltünt. Nagyon köszönöm én is a lehetőséget mert az alkáli és a tömjén visszaadta a reményt a normális élethez.

Mária
Tokaj

2018 január 27 - 08:51

Emésztési problémáim vannak. Gyömbér kapszulát szeretnék szedni. Mennyit kell naponta bevennem?

 

- admin : Kedves Mária! A javaslatom napi 3X1 szem étkezés közben!

Tisztelettel : Admin

Gabriella
Nagyvárad

2018 január 26 - 21:23

Nagyon köszönöm az oldalnak a lehetőséget hogy hozzáférhettün és kiszállították nekünk a csodás gyógyszereiket. Az anyum volt nagyon beteg. Neki petefészek daganatot talált az orvos még 2016 ban. De akkor már késő volt mert terjedni kezdett a hasa fele meg a belekre. A nyirokcsomói is nagyon tele voltak. Nagyon fogyni kezdett és nem volt már életkedve se. Kemoterpiát kapott de nem lett jobban tőle és adaganatok se nagyon csökkentek. Tavaly ősszel kezdtük alkalmazni az alkáli sót meg a tömjén nála. Ezeknek a hatására az állapota folyamatosan javult és megjött az étvágya és az életkedve is. Karácsonyra már ugy volt közöttünk mintha nem is lett volna beteg. Sütött főzött nekünk és jó kedve is volt. Nagyon örültünk mert nagyon szép karácsonyunk volt. Január végén voltunk felülvizsgálatra ahol azt mondta az orvos hogy nagyon sokat gyógyult és tulajdonképpen a daganatok 80-90 %-a teljesen eltűnt. Köszönjük és most a maradékot kezelejük le. Annak is el kell tünnie! Csak azért irtam ilyan hosszu beirást hogy a többi beteg is okuljon belöle és legyen számukra kiút ebben a szörnyű és embertelen világban. Gabi

András
Törökszentmiklós

2018 január 25 - 14:42

Olyan problémám van hogy egy csomót vagy valami foltot találtak a tüdömön. Az orvos azt javasolta hogy feküdjek be és elkezdenek egy kemoterápiát. De ezt én nem szeretném meg nincs is semilyen bajom. Nem köhögök meg nem kell köpködnöm sem. Mit javasolnak hogy mit szedjek az önök termékeiböl hogy ettöl a nyavalyától minél hamarabb megszabadulhassak?

 

- admin : Kedves Andrási! A tapasztalatok alapján a javaslatom az Alkáli só kúra és vele együtt a Tömjén emelt kúra. (Ez egy nagy dózis, ezáltal a hatása is számottevőbb lehet!)

Tisztelettel : Admin

Zsuzsanna
Kecel

2018 január 24 - 19:06

Megelőzésre a tömjén kapszulából mennyit célszerű szedni? Én szigorúan az önök kapszulájára gondoltam mert rendeltünk máshonnan is de azzal nagyon ráfizettünk. Igazából anyunál alkalmaztuk. Az önöké nagyon jó volt a máshonnan rendeltnek meg nem volt hatása. Ennek mi az oka?

 

- admin : Kedves Zsuzsanna! A Tömjén terápiás kapszulából megelőzésre (daganat, sejtöregedés, izületi problémák...stb) naponta 2X1 szemet célszerű szedni. Súlyosabb esetben ezt fel lehet emelni 3X1 szemre is és ezt lehet hosszútávon keresztül is alkalmazni.

A kapszulákkal pedig a következő a helyzet. Önök az internet online felületein tömjén őrlemény, esetleg őrlemény kivonatos kapszulákat tudnak vásárolni. Ezek jó áron kaphatók. DE! Ezekben a szükséges hatóanyag mennyiség kb. 1-2 % körül mozog. A mi Tömjén kapszuláinkba viszont csak a szükséges hatóanyag van és az is 98-99 %-ban. Tehát összegezve egy átlagos 500 mg-os tömjén őrlemény kapszulába a szükséges hatóanyag mennyiség 5-10 mg. A mi Tömjén terápiás kapszuláinkba pedig ez 340-350 mg.

Tisztelettel : Admin

Évi
Bicske

2018 január 23 - 11:18

Kurkumát szeretnék szedni mert belső gyulladásaim vannak. Inkább a kapszulát választanám mint a port. Naponta mennyi abból a javaslatuk egy idült gyulladásokkal küzdő ember számára?

 

- admin : Kedves Évi! Alapesetben a Kurkuma kapszulából napi 2X1 szem javasolt, de az ön esetében a napi 3X1, esetleg 4X1 szem szedése is megfontolandó!

Tisztelettel : Admin

Judit
Tihany

2018 január 22 - 17:02

Autóimmun betegségre szeretném én is szedni a tömjén kapszulájukat. Még nem olyan súlyos a betegségem ezért napi 3X1 szemre gondoltam hosszútávon szedni. Megfelelő ez?

 

- admin : Kedves Judit! Igen, megfelelő! Hosszútávon meg különösen jó hatással lesz önre és a betegségére!

Tisztelettel : Admin

Andrea
Debrecen

2018 január 20 - 09:56

Üdvözlök mindenkit! Nekem petefészek daganatom van (illetve volt!), amit tavaly év elején vettek észre. Sajnos már kissé későn mert addigra áttétek jelentek meg beleken a hason és a környéki nyirokcsomókban is. Rögtön megműtöttek és amit lehetett eltávolítottak. A maradékot (ez volt a több sajna!) meg kemóval kezdték kezelni. Hát a kemót nagyon rosszul viseltem és sajnos nem is sokat segített mert ezek a csomók nem sokat csökkentek sőt helyenként nőttek is. Én meg elkezdtem fogyni a hasam meg nőtt mert megjelent a hasvíz. Borzasztóan éreztem magam meg borzasztóan is néztem ki. Olvasgattam a fórumot és ott találtam néhány hasonló betegséggel küzködő nő beírását. Ők az alkáli sót használták meg a tömjént. Október elején végre én is rászántam magam és én is alkalmazni kezdtem ezeket, a mai napig. Most nem akarom leírni hogy hogyan változott a helyzetem és a betegségem mert nem férne ide (naplót vezettem!). Összegezve a januári (tegnapelőtti) ct alapján kb. 80%-os javulás tapasztalható, tehát a daganatok nagyrésze eltűnt! Egyébként úgy is érzem magam. Ujra visszaszedtem az elvesztett kilóimat és tele vagyok tettvággyal és biztosan tudom hogy meg fogok gyógyulni!

Géza
Monor

2018 január 19 - 15:33

A tüdőmön találtak egy csomót. A biopsia szerint adenocarcioma (acc). Mit javasolnak? Én az alkáli sóra gondoltam és esetleg tömjén kúrára.

 

- admin : Kedves Géza! Jól gondolta! A javaslatom : Alkáli só kúra és Tömjén emelet kúra. Ez a nagy dózis a tapasztalatok szerint nagyon hatékony lehet a tüdődaganatokkal szemben.

Tisztelettel : Admin

Erzsébet
Kecskemét

2018 január 18 - 12:03

Én csak az alkálit használtam a melldaganatormra. Nagyon hatékony volt mert a daganat sokat csökkent és a nyirokcsomóim amik itt a hónom alatt voltak megduzzadva visszamentek és most má nem érzem öket. Az orvos is azt mondta hogy szépen javulok pedig még kemot nem is kaptam. Mindenkinek ajánlom!

Éva
Jászberény

2018 január 17 - 16:29

Graviolát szeretnék szedni mert a méhnyakam körül rendellenességet talált az orvosom. Még nem daganat de félő hogy azzá alakulhat. Mennyit szedjek a graviola kapszulából hogy ne kelljen félnem a daganattól?

 

- admin : Kedves Éva! A Graviola terápiás kapszulából az első két hónapban naponta 3 X 4-5 szem javasolt, a harmadik és negyedik hónapban pedig 3X2 szem. Utána bármeddig szedhető megelőzés céljából napi 3X1 szemes dózisban!

Tisztelettel : Admin

Zoltán
Rácalmás

2018 január 16 - 10:45

Igazából az érdekelne hogy azt a férfi krémet amit önök árulnak lehet e naponta kétszer is kenni? Szerintem nekem az egyszeri kenés nem lesz elég.

 

- admin : Kedves Zoltán! A Férfi krémet lehet naponta kétszer is kenni, súlyosabb esetben, ha a helyzet és a betegsége azt kívánja. Ebben az esetben reggel és este javasolt kenni három héten át, utána egy hét szünet és újra három hét kenés, majd ujra egy hét szünet. Ezt a beosztást lehet nagyon sokáig alkalmazni.

Tisztelettel : Admin

Veronika
Nagyszombat

2018 január 15 - 20:13

Az edesanyamnak van a hashártyáján daganat. Több is. Hasznalhatja az alkali sot ? Meg csak 63 eves es nagyon jó allapotban van dolgozik is.

 

- admin : Kedves Veronika! Természetesen használhatja az édesanyja az Alkáli só kúrát. Különösképpen azért is, mert a tapasztalatok szerint a hashártyán lévő daganatokra nagyon hatásos lehet!

Tisztelettel : Admin

Boglárka
Miskolc

2018 január 14 - 08:26

Influenzás lettem mert sajnos emberek közt dolgozom és nagy a fertőzés veszélye. Este mikor mentem haza már éreztem hogy valami nincs rendbe velem (rázott a hideg) és erősen folyni kezdett az orrom is. Lefekvőre bevettem 2 szem csillagánizs kapszulát és jól betakaróztam. Reggelre kipehentnek és erősnek éreztem magam, de azért ismét bevettem 2 szem csillagánizs kapszulát. A munkahelyemen a velem dolgozó munkatársaim közül már csak ketten maradtunk a többieket nagyon elkapta az influenza. Én napközben egyre jobban kezdtem érezni magam. Délután ismét bevettem 2 szem kapszulát és este megint! És ennyi volt szerintem az influenza fertőzés. Átrohant rajtam és a csillagánizsnak köszönhetően távozott is. Nagyon köszönöm a gyógyulás gyors lehetőségét és ajánlom mindenkinek a csillagánizs kapszulát! Bogi

A. Judith
Ermihayfalva Romania

2018 január 12 - 14:17

Köszönöm a alkáli és a tömjén készítőinek hogy megtaláltuk mert az anyukám meg gyógyult. Volt CT is. Eszerint az áttétek teljesen eltüntek és a daganat nagysága 45 % lett! Bátran ajánlom mindenkinek.

Márta
Budapest XII.

2018 január 11 - 10:34

Az alkáli sót szeretnénk használni mert nagyon sok jót hallottunk róla. Az lenne a kérdésem hogy a kemoterápiás kezelés mellett használhatjuk e vagy meg kell várni mig az végetér?

 

- admin : Kedves Márta! Nyugodtan használhatják az Alkáli só kúrát kemoterápia mellett is!

Tisztelettel : Admin

Emma
veszprém

2018 január 10 - 14:03

Autoimmun betegségem van. Itt olvastam a fórumon, hogy a tömjén kapszula jó hatással van rá. Mennyit kell naponta bevenni?

 

- admin : Kedves Emma! Naponta 3X2 szem terápiás Tömjén kapszula (ez a Tömjén Alapkúra) tapasztalatok szerint nagyon jó hatással van az autoimmun betegségre.

Tisztelettel : Admin

L. Lajos
Budapest

2018 január 09 - 16:12

Szeretnék csillagánizs kapszulát rendelni az influenza veszély miatt. Mennyit kell szedni belőle?

 

- admin : Kedves Lajos! Influenza megelőzésre napi 1-2 szemet, kialakult fertőzésnél az erősségtől függően napi 3X1, vagy 3X2 szemet javasolnék.

Tisztelettel : Admin

Irén
Tamási

2018 január 08 - 14:52

Melldaganatra mi a javaslatuk? Most fedezték fel. Orvosi kezelésre még várni kell. Ct is csak egy hónap mulva lesz.

 

- admin : Kedves Irén! Legalább egy Alkáli só kúrát javasolnék Tömjén erős kúrával!

Tisztelettel : Admin

Eszter
Győr

2018 január 07 - 11:02

A páromnak agydaganata van sajnos. Két hónapja az alkáli sóval kezeljük. Nagyon jók az eredmények sokat javult az állapota is. Az mr vizsgálat szerint a daganat is jelentősen csökkent és csökkent a körülötte levő folyadékgyülem is. Biztos nem csodaszer az alkáli só de nekünk nagyon sokat segített és reméljük segít továbbra is amig a párom teljesen meg nem gyógyul. Minden betegnek és segítőnek Boldog Új Évet! Eszti

Magdi
Nyíregyháza

2018 január 05 - 16:29

A férjemnek prosztata daganata van. A PSA még nem olyan magas 13. Mit javasolnak? Mi az alkáli sóra gondoltunk.

 

- admin : Kedves Magdi! Az elképzelésük jó! Az Alkáli só kúra az esetek nagy számában nagyon jól működhet a prosztata daganatok kezelése esetén!

Tisztelettel : Admin

Márta
Budapest

2018 január 04 - 12:45

Petefészek daganatra mit javasolnak? Még nem volt kemoterápia. A műtét már megvolt de sajnos vannak még csomók amiket nem tudtak eltávolítani.

 

 

- admin : Kedves Márta! A betegségére a tapasztalatok szerint Alkáli só kúrát és Tömjén emelt kúrát javasolnék. Ez a nagy dózis az esetek 80%-ában jelentős javulást hozhat.

Tisztelettel : Admin

Miklós
Karcag

2018 január 03 - 18:16

Tüdő daganataim vannak amiket 2017 májusa óta kezelgetnek. Több kemót is kaptam azóta de sajnos csak lassítani tudták a folyamatot. Elkeseredésembe meg az orvos meg is ijesztegetett más megoldásokat kerestem. Igy találtam rá az alkálisóra és a tömjénre. Novemberben kezdtem alkalmazni mindkettőt. Féltem hogy nagyon ki fog fárasztani ez az intenzív kúra de nem igazán terhelt meg. Viszont nagyon jól kezdtem érezni magam és sokkal több energiám lett. Ujra sétálgattam és vásárolgattunk a feleségemmel az ünnepek elött. Sokkal több lett a levegőm is mert nem éreztem semmiféle kapkodást meg nehézlégzést. A héten volt vizsgálatom ahol az orvosom azt állapította meg hogy nagyon sokat javultam és a daganatok erősen visszahúzódtak és csökkentek. Ez a hír nagyon jó évet sejtet köszönöm önöknek!

Piroska
Szigetvár

2018 január 02 - 14:37

Nagyon köszönöm a sok segítséget amit nyújtottak a betegségembe. A hashártyámon voltak daganatok egy régebbi betegség maradványaként. Alkáli só kúrát javasoltak amit pontosan végig is kentem. Az eredmény nagyon jó lett mert az ugynevezett szórás 70%-a eltűnt és nem látszott a ctn. Én is nagyon jól érzem magam és az alkáli só nem okozott semmiféle felesleges terhelést és mellékhatást sem. Mégegyszer köszönöm és mindenkinek Boldog Új Évet! Piroska

Admin

2017 december 21 - 17:00

Minden Kedves Olvasónknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánunk!

Zsófi
Gyula

2017 december 20 - 18:03

A két ünnep között el lehet érni önöket? Dolgoznak? Tudnak csomagot küldeni?

 

 

- admin : Kedves Zsófi! Igen, 27 -én és 28-án elérhetők vagyunk és csomagot is tudunk feladni.

Tisztelettel : Admin

Annamária
Szombathely

2017 december 19 - 11:27

Köszönöm a lehetőséget és a segítséget a weboldalnak! Én a melldaganatomat kezeltem az alkáli sóval és a tömjénnel. A sikerről annyit hogy eddig le akarták venni az egész mellemet, de az alkáli/tömjén kezelés után már nem! Egy kisebb műtéttel el tudták távolítani a felére összement csomót. (A nyirokcsomókban már nem találtak semmit.) Most vagyok túl rajta. Köszönök mindent és mindenkinek Kellemes Karácsonyi Űnnepeket és Boldog Újesztendőt kívánok! Annamari

Péter
Tiszafüred

2017 december 18 - 14:06

Tüdő daganatom van. Használhatom rá az alkáli sót? Mert azt írják hogy jó rá.

 

 

- admin : Kedves Péter! Igen! Használhatja! A tapasztalatok szerint az Alkáli só kúra nagyon hatékony lehet a tüdődaganatokra.

Tisztelettel : Admin

Odett
Veszprém

2017 december 17 - 9:11

December 22-én érkezem haza külföldről. Ki tudják e arra szállítani az általam megrendelt csomagot?

 

 

- admin : Kedves Odett! Természetesen! A legutolsó csomagfelvételi napunk december 21. Az azon a napon feladott csomagokat a futárszolgálatok 22-én vagy 23-án szállítják ki.

Tisztelettel : Admin

Szilvia
Győr

2017 december 15 - 16:38

Méhdaganatra mit javasolnak? Sajnos erősen halad lefelé és egyre nehezebb lesz műtteni. Kemót nem szeretnék.

 

 

- admin : Kedves Szilvia! A javaslatom Alkáli só kúra és hozzá a Tömjén emelt kúra! A nagy dózis a daganatfajta előrehaladottsága és az ismert agresszivitása indokolja.

Tisztelettel : Admin

Lenke
Pápa

2017 december 14 - 10:34

Az alkálit használtuk a férjem betegségére. Nagyon meg vagyunk vele elégedve mer a daganat összement a felére és sokkal jobban is van mióta használja. Neki tüdő daganatot találtak kettőt amik 6cm-esek voltak. Most vaolt ct és már csak 2-3 cm-esek lettek. Más kezelés nem volt csak az alkáli só. A férjem már nem fáradt és nem is köhög. Nagyon örülünk.

Gabriella
Mátészalka

2017 december 13 - 18:49

Milyen gyorsan kapjuk meg a rendelésünket az ünnepekre való tekintettel? Szállítanak Erdélybe is még Karácsonyig?

 

 

- admin : Kedves Gabriella! Az utolsó csomagfelvételi időpont, amit még Karácsonyig megkaphat a vevő december 21-én lesz! Ez érvényes a Magyarországi és az Erdélyi szállításokra is!

Tisztelettel : Admin

Jenő
Mezőkövesd

2017 december 12 - 14:02

Mennyi maximális tömjén kapszulát javasolnak naponta egy tüdőrák esetében? A beteg még nagyon jó állapotban van. Válaszukat köszönöm! Jenő

 

 

- admin : Kedves Jenő! Tüdőrák esetében naponta 6X3, 7X3 szem tömjén javasolt (Emelt Tömjén kúra!), de természetesen célszerű volna hozzá Alkáli só kúrát is használni! Ez egy agresszív daganat, kezeljük is úgy!

Tisztelettel : Admin

Magdolna
Pécs

2017 december 11 - 07:25

Az alkáli só kúrák között kell szünetet tartani vagy lehet folyamatosan is használni?

Köszönöm

 

- admin : Kedves Magdolna! Az Alkáli só kúrák között csak akkor szükséges szünetet tartani ha a beteg a kúra közben fáradtá és leverté vált. Ebben az esetben időt kell adni (1-2 hét!) a szerevezetnek, hogy a lebontott ráksejteket és az egyéb méreganyagokat további terhelés nélkül kiválassza. Egyéb esetekben nem kell szünetet tartani!

Tisztelettel : Admin

Olga
Budapest XVII.

2017 december 10 - 21:39

Használhatjuk e az alkáli sót és a tömjén a kemoterápia közben? Sajnos erre mindenképpen szüksége van a páromnak.

 

- admin : Kedves Olga! Igen! Minden további probléma nélkül : HASZNÁLHATJA!

Tisztelettel : Admin

Gyöngyi
Kaposvár

2017 december 08 - 18:49

A férjem gégedaganatát kezeltük az önök által javasolt Tömjénnel és az alkáli só kúrával. Nagyon jó eredményekről tudok beszámolni mert a legutolsó alapos orvosi vizsgálat szerint a műtét nem szükséges mert olyan gyors javulás következett be az érintett szövetszakaszon hogy célszerűbb lesz célzott kezeléseket alkalmazni. Ezalatt lézeres hámlasztást illetve kimetszést értettek. Összegezve a műtétre váró gégedaganat olan váltpzáson esett át ami hatására nem kell megműteni, hanem helyi kezeléssel elég lesz lelézerezni. Szerintem ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna igy Karácsony előtt. Nagyon köszönjük önöknek a lehetőséget.

Mihály
Pozsony

2017 december 07 - 15:18

Külföldön élő Magyarként írok önöknek. Prosztata daganatot találtak nálam amit sajnos ki is kellett venni. De voltak attetek a csontokon. Amik nem akarnak javulni pedig már mindent kipróbáltak orvosilag. Az egyik rokonom azt javasolta hogy írjak onoknek mert van valami sókurajuk ami jó lehet erre a betegségre. Kérdem én van ilyen kúrájuk? És jó lehet erre a betegségre? Ki is tudják küldeni hozzánk Pozsonyba?

 

- admin : Kedves Mihály! Igen az Alkáli só kúra általában jól szokott működni a csontdaganatokra ill. a csontáttétekre. Megrendelés után ugyanúgy tudjuk önnek kiszállítani, mintha Magyarországon lenne : utánvétellel.

Tisztelettel : Admin

Ilona
Mezőkövesd

2017 december 06 - 13:24

Sajnos az orvosom méhdaganatot talált nálam. Rögtön intézkedett és megműtöttek de sajnos már voltak áttétek. A beleimen és a hasfalamon is találtak csomókat meg a környéki nyirokcsomókban. Gyors segítséget és hatást szeretnék mert nagyon be vagyok gyulladva és a legrosszabbal fenyegetnek. Várom a válaszukat! Ili

 

- admin : Kedves Ilona! A javaslatom itt is Alkáli só kúra, de Tömjén emelt kúrával együtt! A tapasztalataink szerint ez az összeállítás jól működik az ön betegségére.

Tisztelettel : Admin

Erika
Esztergom

2017 december 05 - 16:02

Köszönöm a segítséget és a lehetőséget az alkáli sóhoz. A nyirokcsomó daganataimat kezeltem vele. Nagyon hatékonynak bizonyult. Műtteni nem kell és kemót sem adtak már rá mert azt mondták hogy minden szépen visszahuzódott és egyenlőre várjunk hogy mi fog történni. Remélem semmi és ujra nem fognak kijönni. De ha igen akkor megint az alkálit választom mert a kemotol nagyon félek.

Katalin
Veszprém

2017 december 04 - 13:52

A fiamnak (28 éves) heredaganatot találtak. Még nem nagy ezért műteni sem akarják egyenlőre. Mit szedessek vele? Nem szeretnénk ha ki kellene venni neki.

 

- admin : Kedves Katalin! A javaslatom Alkáli só kúra, Tömjén erős kúrával együtt! A tapasztalataink szerint ez az összeállítás jól működik a fia betegségére.

Tisztelettel : Admin

Edit
Miskolc

2017 december 03 - 08:23

Melldaganattal kezeltek négy évvel ezelőtt. Most viszont daganatot találtak a fejembe. Valószínüleg áttét. Jelenleg még kevés problémát okoz. Bár már érezhető hatásokat produkál. (Azért is mentem orvoshoz ahol felfedezték.) Mit javasolnak milyen hatóanyagot használjak hogy minél hamarabb le tudjam küzdeni ezt az újabb próbatételt? A kemóra már nem nagyon szeretnék benevezni, mert annakidején volt benne részem. Köszi.

 

- admin : Kedves Edit! A tapasztalataink alapján Tömjén emelt kúrát kell önnek javasolnom! Egyenlőre Alkáli só kúrát nem kell használnia!

Tisztelettel : Admin

Pál
Dunaújváros

2017 december 01 - 17:34

Én az alkálisót használtam. Nagyon jó eredményekröl tudok beszámolni általa. A bal tödülebenyemben volt egy 5X3X4 cm-es és egy 4X4X3 cm-es csomó. Az alkálisót használva ezek a második hónap után összementek és a legutolsó mérés alapján a nagyságuk már csak 2X1X2 és 2X2X1 cm. Ezt a mérést ct-vel végezték. Máshol daganatot nem találtak.

Etelka
Budapest

2017 november 30 - 15:04

Szép napot mindenkinek!Nálam petefészek daganatot diagnosztizáltak, vastagbéltükrözésre kell még mennem de majd csak januárban,szintén januárban lessz 16án a mütét ,nem sok jóval kecsegtetett a dr! van másfél hónap még addig mit javasol mit tegyek ?Igyekszem nem leépülni, üdv:Etelka

 

- admin : Kedves Etelka! Alkálisó kúra és Tömjén emelt kúra! A tapasztalataink szerint ez az összeállítás működik leghatékonyabb az ön betegségére!

Tisztelettel : Admin

Ágnes
Dunakömlöd

2017 november 29 - 22:13

Sziasztok. Van egy nagyon beteg 18 hugom akinél fél éve roszindulatu daganatot találtak a térdében kaptta a kemot de semmi eredmény igy aputálták a bal lábát szeptemberben de 2 hete közöltték hogy ujra ki allakult és áttétes lett nem sok joval biztattak. Valmi megoldás csak van mert szegénykém nem sok jot monthat az életröl vakon születtet.

 

- admin : Kedves Ágnes! A hugánál meg kellene próbálni Az Alkáli só kúrát és hozzá egy Tömjén erős kúrát!

Tisztelettel : Admin

Ottó
Monor

2017 november 28 - 14:47

Köszönöm az alkálit és azt is hogy olyan gyorsan megkaphattam. Nekem a tüdőmön találtak 2 db kisebb csomót amit daganatnak minősitettek. A kemót egyenlőre nem mertem bevállalni inkább mást kerestem. Az alkálisót találtam logikusnak a működése szempontjából ezért azt választottam. Nem csalódtam benne mert a daganataim a második hónap közepén lévő vizsgálatok szerint már nem voltak észlelhetők. Nagyon szépen működött. Ajánlom másnak is akinek tüdő daganata van.

Edit
Abda

2017 november 27 - 18:51

Daganatos betegség miatt egyenlőre csak a lignan kúra érdekel. Az lenne a kérdésem hogy ha megrendelem milyen gyorsan kapom meg?

 

- admin : Kedves Edit! A megrendelése hozzánk 3-5 nap alatt érkezik meg. (Ez ritkán csúszhat a gyártó beszállítása miatt!) Másnapra pedig ki tudjuk postázni önnek. (Feltéve hogy nem pénteken érkezik meg hozzánk, mert akkor csak hétfőn tudjuk önnek továbbküldeni!)

Tisztelettel : Admin

Éva
Kalocsa

2017 november 26 - 15:20

Én igazából nem is az elért eredményeim, sikereim miatt írok. Hanem azért hogy sok beteg emberhez eljusson a lehetőség üzenete... Van kiút a daganatos betegségekből. Igaz sok kitartást és odafigyelést igényel, meg sajnos sok anyagi ráfordítást. De megéri, mert a végén meggyógyulhatunk és bízakodva nézhetünk előre, tudván hogy biztosan megérjük az elkövetkező éveket. Igy tettem én is. Először elkeseredtem amikor kiderült, hogy közepes stádiumu méhdaganatom van áttétek sorával a csontokon a hasfalon és még ki tudja hol, amit nem is vettek észre. A kemoterápiát már eléggé ismertem, mert a családba ez a betegségfajta már előfordult. A hagyományos kezelés ott nem működött, sőt rontott a beteg helyzetén. Alternativát keresve akadtam önökre, az önök oldalára. Javaslatukra alkáli sót használtam és nagy mennyiségű tömjén kapszulát. Nos az eredmény nem maradt el : egy jó hónappal később a vizsgálatok azt mutatták hogy a felfedezett áttétek 60 %-a teljesen eltűnt és az alapdaganat pedig egyszerűen műthetővé vált. Nem halogattam, rögtön belementem a műtétbe, mert az életem a tét. A lábbadozás 10 napjától újra folytattam a tömjénes és alkális kezeléseket. Most már eltelt négy hónap és most jutottam el oda, hogy a vizsgálatok szerint daganatmentes vagyok. Ez nagy öröm számomra és a családom, meg a gyerekeim számára is. Nagyon köszönöm a lehetőséget. Éva

Ferenc
Mohács

2017 november 24 - 10:57

Az alkáli sót naponta hányszor kell kenni? Azért kérdezem csak mert az egyik ismerősöm is azt használja és naponta háromszor keni. Igaz neki már nagyon súlyos a betegsége.

 

- admin : Kedves Ferenc! Az alkáli sót alapesetben naponta kétszer kenjük. Reggel ébredéskor és ebéd után két órával. Ettől eltérni csak indokolt esetben szabad! Ezt azonban meg kell beszélni a tanácsadónkkal!

Tisztelettel : Admin

Klára
Sümeg

2017 november 23 - 14:02

Kemoterápia közben használható e az alkáli és a tömjén kúra? Nem szeretnénk ha összeakadnának és lerontanák egymás hatását.

 

- admin : Kedves Klára! Kemoterápia és sugárterápia közben is nyugodtan használhatják az Alkáli só és a Tömjén kúránkat. Egyik sem befolyásolja negatívan a hagyományos orvoslás által alkalmazott kezelések hatásait. Ugyanakkor a tömjén kúra jelentősen csökkentheti a kemoterápia és a sugárterápia mellékhatásait!

Tisztelettel : Admin

Piroska
Sárospatak

2017 november 22 - 16:23

Köszönöm a sok segítséget az oldaluknak amit a betegségembe nyujtottak. A hasfalamon levő daganatok elmultak és nemjött vissza ujra a hasviz. Az alkálit kentem rá naponta kétszer. Nagyon jol vagyok és mindent köszönök.

Tibor
Érsekujvár

2017 november 21 - 13:16

Anyamnak bördaganata van a hátan. Melanoma a tipusa. Attol félünk hogy a belsejeben áteteket hoz. Mit javasolnak? Szlovakiaba is tudjak szállitani?

 

- admin : Kedves Tibor! Az édesanyja melanomás betegségére a tapasztalataink alapján Alkáli só kúrát javasolnék Tömjén emelt kúrával együtt! Természetesen Szlovákiába is tudunk utánvétellel szállítani!

Tisztelettel : Admin

Ágnes
Gyöngyös