Gyógyult betegek írták

 

FIGYELEM! A fórumba beíró személyek adatait (email cím, lakcím, teljes név...stb.) az adatvédelmi törvény tiltása miatt nem őrizzük, nem jelentetjük meg és azokat más személy számára nem adjuk ki!

A beírások, észrevételek megjelentetése a hetente - kéthetente egyszeri válogatásos moderáció után történik. Sajnos a webszerkesztő szakembert nem tudjuk megfizetni, ezért a szerkesztést, ahogy időnk engedi, magunk végezzük. Ettől függetlenül a beírások folyamatosak, csak a megjelentetés lassabb egy kicsit. Ezért szíves türelmüket kérjük!

Az alábbi hozzászólások másolása, más oldalakon való megjelentetése SZIGORÚAN TILOS !

 

 

b17net.info - Gyógyult betegek írták

 

 

 

Attila
Cegléd

2018 július 02 - 15:23

Vérnyomás beállításra használtam a tömjén kapszulájukat. A vérnyomásom mindig 150/95 körüli volt. A tömjén szedése közben már a második héten rendeződött a vérnyomásom. Nagyon szépen beállt 130/80 körülire. Voltam vérvételen is, ahol semmi kiugró értéket nem találtak.Itt is minden rendeződött. A tömjén kapszula nagyon hatékonyan működött nálam. Atti

Anikó
Sopron

2018 június 29 - 08:18

Melldaganatra s számos áttétére használtam az alkáli sós készítményüket és a tömjén kapszulájukat. A tanácsadó azt mondta hogy egy hónap alatt jelentős eredményeket kell elérnünk vele. Nálam az egy hónapos kezelés eredménye a következő volt. Az áttétek jelentős méretcsökkenésen mentek keresztül, szinte majdnem teljesen eltűntek, az alapdaganat pedig b. 20%-os csökkenést mutatott. A kezelőorvos nagyon megértően azt mondta hogy ez egy nagyon jó eredmény, mrt kemoval sem lehetne jobbat elérni. Ezek viszont nem kemoterápiéás eszközök igy mellékhatásuk sincs! Ennek tudatában folytatom a kúrákat. Anikó

Márta
Bicske

2018 június 25 - 13:25

Nekem sajnos nagyon kevés a nyugdíjam úgyhogy csak a D3 krémüket tudtam megvenni. Ezt kentem naponta háromszor. A melldaganatomat kezeltem vele. Az év elején vették észre a mammográfián hogy egy kb. fél centis csomó van a bal mellembe. Kemót meg mintavételt nem akartam ezért egyszerűbb megoldásokat kerestem. Sokat olvastam az angol oldalakon a melldaganat és a d-vitamin hiány közötti összefüggésekről ezért megrendeltem a D3 krémet. ezt még elbírta a kevéske havi pénzem. Három hónapig kentem naponta három alkalommal. utánna rászántam magam egy kontrollra, lessz-ami lesz alapon. Láss csudát! A fél cm-es csomó teljesen eltűnt. A vizsgálat szerint (ct) teljesen tiszta és egészséges vagyok.

Nagyon örülök. Köszönöm.

Andrea
Miskolc

2018 június 24 - 22:03

Sajnos engem is elért a méhnyakrák. Sajnos mire észrevették már voltak áttétek és eléggé leromlott az állapotom is. Az áttétektől felvizesedett a hasam és erősen feszített. Állandó fájdalmaim voltak. Az orvos szerint már több kemót nem adahatnak mert nagyon rossz az egészségi állapotom. A menyem ismerőse révén talált rá erre az oldalra és a javaslatukra megrendeltem a legerősebb csomagot alkáli sóval. Szedni keztem és szinte napról napra éreztem a változásokat. A fájdalmaim a 20. nap körül teljesen elmúltak. A hasamból leszivták a vizet és azóta sem tellett fel. Nagyon jól éreztem magam. A szokásos vizsgálatok is nagyon biztató eredményeket hoztak: A daganatok és áttétek 60% - a eltűnt és a megszűnt. Nagyon jól érzem magam és bizakodom, hogy így hamarosan meggyógyulok. Köszönöm a lehetőséget.

Györgyi
Debrecen

2018 június 18 - 11:37

A páromnál használtuk az alkáli sójukat. Neki agydaganata van az agresszivebb fajtából. A kezelés alatt mellékhatásokat nem tapasztaltunk. Az egy hónappal későbbi MRI közel 20-30 %-os javulást mutatott. Köszönjük!

Péter
Cegléd

2018 június 13 - 16:03

Leukémiás betegségben szenvedek már évek óta. A véreredményeim egyre rosszabbak lettek. Sok mindent keresgéltem a neten és rátaláltam a lignan kapszulára. Ezt kezdtem használni. Naponta 3X3 szemet szedtem két hónapig amikor esedékessé vált a következő nagy vizsgálat. Az eredmények alapján a betegségem sokat javult és a vér eredményeim is nagyon jók lettek. Az orvosom nagyon csodálkozott ezen a javuláson mert azt mondta hogy a betegségem stádiuma alapján ez nem lenne lehetséges. Nagyon köszönöm a segítséget. Péter

Anna
Nagyvárad

2018 június 10 - 21:14

Az édeanyamnak a hashártyáján vannak daganatok ezért megjelent nála az ascites a hasvíz. Már harmadszor szivatták le de mindig ujra megtelik nagyon gyorsan. A legutolso lesziváskor megkezdtük az alkáli sót kenni neki. Eddig kéthetente szokott nagyon erősen feltelni vizzel de most már egy hónap is eltelt de még nem kellett leszivatni. Nem feszit neki és nincs is sok vize. A kezelőorvosa aszt mondta hogy azért nem telik fel ujra vizzel mert azok a daganati sejtek amik ott vannak és termelik a vizet azok száma lecsökkent mert elpusztultak. Nagyon jól működik az alkáli só mert más kezelést nála nem használtunk. Anna

Győző
Nyíregyháza

2018 június 06 - 13:23

A páromnak agydaganatot fedeztek fel. Állandóan fáradt volt és sokszor ájult el. A kezelőorvosa az mr után azt mondta hogy ez gliobastroma ami nagyon agresszív fajta és nagyon nehezen kezelhető. Műteni egyenlőre nem lehet mert rossz helyen van. Kemót vettünk fel egymás után 4 hónapig. Sajnos a daganat nagysága nem csökkent sőt egy kicsit növekedett is. Sajnos a feleségem állapota közben rosszabodott. Egy ismerősünk javasolta az alkáli só kúrát és mivel veszteni valónk nincs kipróbáltuk. Az alkáli sót két hónapig kentük és aztán kerültünk be újra mr vizsgálatra. Ott azt állapították meg hogy a daganat jelentősen (40%) csökkent. Ez nagyón jó eredmény. Folytatjuk a kezelést. Köszönöm.

F. Ildikó
Budapest

2018 június 01 - 10:39

Én egy kisebb dagantra szedtem a tömjén kapszulájukat. A daganat a petefészkemen volt. A nagysága olyan 1,5 cm-es volt. Egy hónap után már nem látszott. A tömjénből az önök javaslatára 6X3 szemet szedtem. A dologban az a legérdekesebb hogy cukorbeteg vagyok és a tömjén szedése közben a cukorszintem először körülbelül 20 %-al esett le majd a hónap végére szinte normálissá vált. Tulajdonképpen nem kell már szednem a metformint mert minden mérés szerint normális lett a cukorszintem. A reggeli mérések 4,2 és 5,1 közötti értékeket mutatnak.

Irén
Hajdúszoboszló

2018 május 28 - 15:32

A vérnyomásomra használtam a tömjén kapszulájukat. Valóban jól működik mert napi 3X2 szemet szedtem és egy hónap alatt mindenféle más gyógyszer nélkül levitte 125/85 -re. és azóta ott is maradt. Tehát megszűnt a magasvérnyomásom mindenféle gyóygszer nélkül. Köszönöm a segítséget.

Gyöngyi
Budapest

2018 május 24 - 21:18

Egy kisebb daganatot találtak a méhemen. A nagysága kb. 1.5 cm-es volt. Felvetődött a műtét kérdése (méheltávolítás?) de én halasztást kértem. Megkezdtem egy alkáli sós kúrát és hozzá a javaslatuk alapján a tömjénből a napi 6X3 szemet szedtem. Egy hónappal később mikor ezek elfogytak elmentem egy újabb vizsgálatra. Volt ultrahang aztán ct is. de a daganat már egyiken sem látszott. Az orvosom szerint "érthetetlen módon" felszívódott. Számomra a dolog nem volt érthetetlen hiszen az alkáli sót és tömjént használtam. Bíztam benne hogy jó lesz de ilyen gyors és jó eredményre nem számítottam. Gyöngyi

Ádám
Kaposvár

2018 május 20 - 21:18

Én csak a cukromra és a vérnyomásomra szedem a tömjén kapszulájukat. Amikor elkezdtem szedni akkor a reggeli cukrom 9,2-9,8 volt, a vérnyomásom meg állandóan 150/90 - 160/95 volt. Egy hónap szedés után (napi 3X2 szem) a reggeli cukrom már csak 7,1-7,3 volt (a cukortablettákat csökkentenem kellett!) a vérnyomásom meg olyan 140 körülire állt be. Egy hónappal később a cukrom már teljesen a normális határok körül mozgott és a vérnyomásom is teljesen normalizálódott. Abbahagytam a cukortablettákat és a vérnyomáscsökkentőt is mert már nincs rájuk szükség. Arról nem is beszélve hogy kirobbanó formában érzem magam. Köszönöm a lehetőséget. Folytatom a kezelés a biztonság kedvéért. Ottó

Zsuzsanna
Szeged

2018 május 16 - 16:09

Melldaganatom volt és megműtöttek. Sajnos a csonkolás elkerülhetetlen volt. Azonban az áttéteket nem tudták kivenni. A ct áttéteket jelzett a tüdőmön és az agyamban is és a csontokon. A kemotol nagyon féltem ezért először alternativ megoldássokkal próbálkoztam. Sok mindent kipróbáltam (sajnos szinte eredménytelenül!) mire eljutottam az alkáli sóhoz és a tömjénhez. Legalább két hónapig használtam ezeket mire ujra ct -t tudtam kiharcolni. Az eredmény megérte mert a ct szerint a daganatok "jelentős regressziót mutattak". Számszerint az agyban lévő szinte nem is látszott, a tödőn és a csontokon lévők pedig összehúzódtak legalább 50-60%-al. Ez nagyon jó eredmény. Köszönöm a lehetőséget! Folytatom.

Edit
Mogyoród

2018 május 11 - 15:36

Én a cukromra használtam a tömjén kapszulájukat. Egy hónap alatt 30 %-os cukorszint csökkenést értem el vele. A reggeli cukorszintem meg szinte jó mert most már több napja 6 és 6,5 között mérek. Az inzulinomat is csökkentenem kellett mert annyit javult a betegségem. Köszönöm.

Péter
Keszthely

2018 május 07 - 16:29

Nálam az alkáli só vált be nagyon. Agydaganatom van és azzal a tudattal éltem eddig hogy bármikor történhet egy törés és akkor azonnal műteni kell különben nem élem túl. Igazából tüneteim még nem alakultak ki kivéve az állandó alattomos fejfájás és néha a megelőzhetetlen szédülés. A daganat nagysága a február 6-i mr szerint 2.5 cm. Az alkálit március 14-e óta használom. A mult héten voltam egy újabb mr-en és most kaptam meg az értékelést. A daganat nagysága 1.8 cm-re csökkent így műtétre egyenlőre nincs szükség. Magamról: a fejfájás szinte teljesen elmúlt és a szédülések száma is erősen lecsökkent. Az elmult egy hónapban csak kétszer volt!

Magdolna
Budapest XV

2018 május 06 - 11:18

Az alkáli sót és a tömjént használtam a betegségemre. Nálam is hormonális alapú nőgyógyászati daganatot találtak és már sajnos számos áttéttel. Az egészségem nagyon megromlott. Állandó fáradság és fájdalmak között életem. Egy hónapja használom az alkálit és a tömjént. A vizsgálatok szerint nagyon sokat javultam. Az áttétek jó része visszahúzódott. A fájdalmak szinte teljesen megszűntek és sokkal jobban érzem magam. A fárdtságom is egyre jobban múlik el. Összességében nagyon hatékony ez a kezelési mód ezért mindenkinek ajánlom. Én biztosan folytatni fogom mert nekem nagyon bevállt.

Júlia
Szentgotthárd

2018 április 30 - 11:47

Évek ota küzködök a méhnyakdaganatommal és az áttéteivel. A méhemet és minden érintett részt már tavaly eltávolítottak és eléggé sokszor kaptam kemot is. Sajnos azonban áttétek jelentek meg a hasamon a tüdőmön és valószínüleg a belek környékén is. Igazából rosszul nem éreztem magam csak a ct mutatta ezeket ki. Ujra kemot javasoltak amit most nem fogadtam el hanem egy kis időt kértem. tavaly hiába kemoztak mégis áttéteim lettek! A fiam avasolta hogy alternativaként probáljak meg mást is. Keresgéltünk az interneten és ráakadtunk az alkáli sóra és a tömjénre. Elkeztük a kezelést alkáli meg tömjén emelt kurával. Két hónapig csináltam és jött egy ujabb ct. Az eredmény nagyon jó lett. a hason lévő daganatok szinte teljesen eltűntek és a tüdőn lévő áttétek is visszahuzodtak mert már csak egyet láttak. A beleken látott daganatnak minősitett elváltozás már nem látszott. Szóval nagyon jó eredmények lettek. Köszönöm a segítségüket a gyógyulásban és folytatni fogom amig kell. Júlia

Éva
Vác

2018 április 28 - 16:09

A páromnál használtuk a tömjént és az alkáli sót. Gégedaganatja volt. A kezelés hatására nagyon összement így az orvosa lényegesebb roncsolás nélkül ki tudta venni. Most daganatmentes. Köszönjük!

Edit
Érsekújvár

2018 április 23 - 13:55

Mi csak jot tudunk mindenkinek mondani az alkáli sorol. A daganataimat kezeltem vele. Voltak a hasamon a tüdömön és a beleken is. Korolbelül két honapot használtam es a dagantok szama es nagysága is sokat javult. A szorasok eltüntek es a nagyobbak meg osszementek. Aszt mondta az orvos hogy nagyon hatekony kurat csinaltam mert nagyon jok az eredmenyek. Tovabb fogom folytatni amig teljesen meg nem gyogyulok.

Piroska
Tokaj

2018 április 19 - 20:18

A férjemhasnyálmirigy daganatát kezeltük alkáli sós kúrával. Elötte kemókat kapott de a daganat csak nem akart összébb húzódni. Négy hónapos kemózgatás után úgy döntöttünk hogy váltani kell mert a helyzet nem javult sőt... Az alkáli sós kúrát kezdtük el használni és már a második hónaptól a daganat csökkenni kezdett. Ez ebben a betegségben nagyon nagy teljesítmény! Tovább csináltuk a kúrát és most értünk el oda hogy a kezdetben 4X5X3 cm-es daganat összement a felére. Találtunk egy jó sebészt aki meg fogja műteni és végre daganatmentes lesz. Köszönünk mindent! Piri

Erzsébet
Balmazújváros

2018 április 16 - 17:21

Alkáliztam és tömjént is szedtem a betegségemre. Nekem méhdaganatom volt (azt kivették) és az áttétei okoztak problémát. A kezelések után azt állapították meg hogy nagyon sokat javult az állapotom és a daganatok száma "szignifikánsan" csökkent. A fennmaradók nagysága is csökkent. A kezelőorvos azt javasolta hogy folytassam mert nagyon jó hatással vannak rám ezek a készítmények!

Marianna
Kiskunfélegyháza

2018 április 13 - 15:03

Szaporítom a pozitiv hozzászólásokat én is. Nekem a hashártyámon és a tüdőmön találtak áttéteket egy korábbi daganatos betegségből kifolyólag. Alkáli sóval kezeltem magam két-három hónapig. Most voltam kontrollon. Ct-t is csináltak. A daganatok száma az alkáli sónak köszönhetően nagyon lecsökkent. A tüdőmön lévő 6 db-ból csak kettő maradt. A hashártyámon lévő dagantok is nagyon sokat csökkentek és két hónapja nem is teltem fel vizzel. Nagyon köszönöm a segítséget és a lehetőséget az alkáli sóra.

Krisztina
Kecskemét

2018 április 08 - 09:35

Én is csak a jó tapasztalatainkat szeretném megosztani mindenkivel. Az édesapánkat kezeljük az alkáli sóval. Neki tüdő daganatot találtak egy éve. Akkor azt javasolták neki ha elfogadja a kemokezelést akkor talán még van egy-két éve. Természetesen ebbe akkor belementünk mert nem volt más választásunk. Az idő múlásával be kellett látnunk hogy a kemo nem igazán hatásos mert a daganat növekedni kezdett, sőt lett még egy másik is. Nagyon rosszul álltak a dolgok. Nem sokkal később rátaláltunk erre a honlapra és rendeltünk egy alkáli só kúrát. Most már a harmadikon vagyunk túl a két daganatból ismét már csak az egyik látszik és az is nagyon szépen összement. Szerintünk és az orvos szerint is közel a teljes gyógyulás. Köszönjük az alkáli sónak!

Éva
Szombathely

2018 április 06 - 15:29

Köszönöm a segítséget amit nekem nyújtottak. Igazán őszintén számíthattam a segítségükre. A melldaganatomat kezeltem az önök készítményeivel. Az orvosok lebegtették a szemem előtt a teljes melllevételt és a kemoterápiát. Az alkálival kentem magam és tömjént szedtem hozzá. Tapasztalat : a hónap végére a nagy daganatom felpuhult és kifele jött. A nagysága is csökkent. Most voltam az orvosomnál aki azt ígérte hogy most már ki tudja venni a teljes mell eltávolítása nélkül. Igy hamarosan daganatmentes leszek. Köszönöm.

Admin

2018 március 28 - 17:00
Minden Kedves Olvasónknak Kellemes és Nyugodalmas Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Elvira
Hajduböszörmény

2018 március 24 - 08:45
A férjemnek agydaganatot találtak 2016-ban. Azóta többször műtötték mert mindig kiújult. A legutolsó kiújulást 2017 decemberében látták az mr-en. Halasztást kértünk, mert most sugarazni akarták és aztán megint műteni. Alkáli só kúrát csináltunk a legnagyobb dózis tömjénnel vagy három adagot. Mr-en voltunk ismét a héten ami szerint nem kell egyenlőre műteni és sugarazni mert a daganat elhanyagolható nagyságúvá zsugorodott. Köszönjük.

Olga
Kaposvár

2018 március 19 - 15:51
Alkáli só kúrát használtam. Nekem vastagbél daganatot találtak amit még nem akartak megműteni mert nagyon átszötte a beleket. Először kemózni kell és csak aztán műteni mondták. Alkáli só kúrát csináltam tömjénnel egy hónapig majd újra vizsgálatra jelentkeztem. A ct után a sebész azt mondta hogy most már meg tudja műteni mert eléggé jól összehúzdott és most már könnyen ki tudja vágni. Már meg is van az időpontom április 5. Utána daganatmentes leszek. Köszönöm

Dezső
Dunaújváros

2018 március 13 - 16:37
Az alkáli só kúrát használtam tömjén erős kúrával a vesedagantomra. Műtét előtt áltam mert a bal vesém a leállás körüli állapotban volt. A kezelés után a viszgálatok azt állapították meg hogy valószínüleg nem kell műtteni mert a működése stabilizálódott és a rajta lévő nagy daganat nagyon kicsi lett. Azt javasolta az orvos akihez járok hogy várjunk még mert ha ilyen szépen visszahúzódott lehet hogy teljesen el is múlik. Reménykedem benne ezért folytatom a kúrákat. Dezsó

Erzsébet
Hódmezővásárhely

2018 március 09 - 19:13
Köszönöm minden nő nevében a weboldal jókívánságait! Itt ragadom meg a lehetőséget hogy elmondjam mindenkinek az örömömet : a hashártyámon lévő daganatnak immár vége mert eltűnt. Eddig sok mindent kipróbáltam meg elfogadtam a kemót is de a szóródás a hashártyámon csak nem akart eltűnni. Egyébkén ez a régebben kezelt és kivett petefészek daganatom maradványa. Tavaly nyár elején telt fel először vizzel a hasam. Akkor a ct szerint jókora szóródás volt a hashártyán amit azonnal kemóval kell kezelni. Hiába kemózgatták csak szenvedést okoztak vele gyógyulást nem! Állandóan felteltem vízzel. Amikor már nagyon feszített elmentem leszivatni. Ők ezt pungálásnak hívják. A harmadik pungálás után elfutott a harag és más megoldásokat kerestem. (A leszívások után általában a harmadik héten már újra felteltem.) Ez november körül volt. Miután már minden fellelhető csodaszert kipróbáltam és semmi sem hatott kezdtem megijedni. Ekkor mintha a sors vezérelt volna rátaláltam erre az oldalra. Rögtön rendeltem egy alkáli sót. A legujabb leszivás után kezdtem a felkenéseket. Az eredményt hamar észrevettem ugyanis a következő vizesedés elmaradt. Illetve másfél hónap után jelentkezett egy minimális. Miután a kúrát folytatólagosan csináltam tovább, a harmadiik hónap körül már nem éreztem semmiféle vizet. ekkor döntöttem úgy hogy ránézetek egy ct-vel. Az orvosom hosszas unszolására meglett a ct-nap március 3-án. Az eredményt ma kaptam meg : a hashártyán lévő daganatok nem találhatók. Köszönöm hogy ezt is megérhettem! Nagyon boldog vagyok.

Admin

2018 március 08 - 17:00
A Nemzetközi Nőnap Alkalmából Sok boldogságot kívánunk női olvasóinknak!

Márta
Salgótarján

2018 március 07 - 14:54
A férjemnél használtuk az alkáli sót. Nagyon meg voltunk vele elégedve mert nagyon hatásos volt. A fejébe levő daganat 4X5 cm-ről lement 2X3 cm-re. Ez nagy eredménynek számít orvosok között mert a kemoterápiával is csak stagnáltatni tudták. Igy most újra reménykedünk a teljes gyógyulásban mert az elő alkális eredmények nagyon jók voltak. A férjem nagyon jól viselte a kezelést mert tulajdonképpen kellemes és nem volt semmiféle mellékhatása. Köszönjük.

Anna
Cegléd

2018 március 04 - 10:18
Nekem is sokat segített a tömjén meg az alkáli. Nagyon köszönöm! Méhdaganatom volt és áttétekkel a hasfalon meg a beleken. Egy hónapos kezelés után nagyon sokat kissebedtek és nagyon visszahúzódtak. Az orvos azt monta hogyha nem akarok kemot akkor folytassam amit eddig csináltam. Hát fdolytatom az alkáli kúrát és a tömjént. Köszönöm

Gabriella
Nyíregyháza

2018 március 01 - 16:56
Köszönjük az alkáli só lehetőségét és azt hiszem sok beteg nevében írhatom azt hogy nagyon hatásos! Nálunk a páromnál voltak problémák. Két éve egy melanomás daganatot vettek le a hátáról. Akkor minden rendben is volt, de jabuárban a kontrollon daganatokat találtak a tüdején. A mintavétel alapján az alapdaganat áttéteiről van szó. Nagyon megijesztgettek hogy csak kemóval kezelhető és jó esetben is csak 40-50 % a gyógyulási esély. Az egyik szülői jóbarátunk tanácsára megpróbáltuk az alkáli sót. Épp két kúra fogyott el amikor kontrollra jelentkeztünk ismét. Ct-t csináltak ahol a tüdején már nem láttak semmit. Az orvos először el volt képedve aztán azt tudakolta hogy mit csináltunk. Elmondtam hogy mindez az alkáli só kúrának köszönhető. Nagyon boldogok vagyunk. Nem azért mert a férjemnek eltüntek a daganatai hanem azért hogy van valami a kezünkben, amit bet tudunk vetni ha jön a rák. Ez az alkáli só kúra! Nagyon köszönjük! Gabi

Piroska
Nyíregyháza

2018 február 25 - 09:26
A tömjént és az alkáli sót használtam a betegségemre. Nagyon sokat segített. Nekem méhnyakrákom volt és az áttéteket hozott létre több helyütt is. Ezért kezdtem alkáli sót meg tömjént használni. A kemo már nem működött mer tovább nőttek. Miután letel a kura elmentem az orvosomhoz aki ct-re utalt. Ott az olvasható az értékelésben hogy sokat javult a helyzetem mert a meglévő csomók mind számban és mind nagyságban is csökkentek. Ennek nagyon örülök és folytatom ezt a két kezelés mert szeretnék minél hamarabb teljesen meggyógyulni.

Margit
Érd

2018 február 20 - 14:26
A férjem tüdejét kezeltük az alkálival. Neki két kisebb daganatot találtak a felső lebenyekben. Az egyik 2 cm-es volt a másik 3 cm-es. Az alkáli só után kértünk egy mellkas ct-t hogy lássuk merre haladunk. A ct szerint a két daganat láthatóan összébb ment úgy 30-40 %-al. Ez egy nagyon jó eredménynek számít legalábbis az orvosa szerint. Kemót még nem kaptunk mert egyenlőre időt kértünk. A férjem jól van nem köhög, jókat eszik és sokat sétál. Szerintem a javulás útján vagyunk. Köszönöm.

Viktor
Szentendre

2018 február 16 - 12:53
A kedvesemnek agydaganata van. Nagyon sok mindenen átment már, de sajnos kevés eredménnyel. A daganat egyre nőtt és okozta aproblémákat. Hiába műtötték meg kiújult ujra és fenyegette továbbra is az életét. Az egyik kedves orvos ismerősöm javaslatára próbáltuk meg a legerősebb tömjén csomagot és hozzá az alkáli só kúrát. Kétkedve kezdtük el szedni a hatóanyagokat és igyekeztünk betartani a kissé furcsa használati útmutatóban leírtakat. Kb. egy hónap mulva kezdtük azt érezni, hogy ezekben tényleg van valami. A kedvesemnek csökkentek a betegségével kapcsolatos tünetei és nagyon jól érezte magát. Visszatért az életvidámsága és kedve is. Az Mr vizsgálat ezt igazolta is: jelentős daganatcsökkenés írtak le, ami nagy örömmel töltött el bennünket. Reméljük ha folytatjuk akkor előbb-utóbb véglegesen megszabadulunk ettől a szörnyű betegségtől.

Annamária
Makó

2018 február 13 - 15:37
Májdaganatra használtuk az alkálit. Nagyon meg vagyunk vele elégedve mert a meglévő daganat nagyjábol a 60%-ára ment össze. A férjem a beteg és már nagyon jól érzi magát és nagyon bizakodik. Köszönjük.

Magdi
Nagyszombat

2018 február 10 - 10:07

Az alkali sójukat használtuk. A férjemnek a tüdején voltak daganatok. kettö darab egy 4 centis és egy 2 centis. kenyegettük két honapig és az orvos megvizsgálta s azt mondta hogy nagyon jók az eredmények mert alig látszanak már és lehet hogy nagyon hamarosan el is tünnek teljesen. Nagyon köszönjük a lehetöseget hogy segitettek rajtunk. Magdi.

Izabella
Békéscsaba

2018 február 06 - 10:39

Agydaganattal küzködöm már két éve. Sok kemón és sugarazáson túl vagyok már sőt két műtéten is. November végén úgy látszott hogy sajnos a dolgok újra súlyosbodtak mert nagyon megnehezült a mozgásom. Nem sokkal később már egyáltalán nem ment a mozgás. Szinte lebénultak a lábaim. Az MR azt mutatta hogy a meglévő daganat nőtt és emiatt vannak a nehézségeim. Mást nem tudtam tenni ezért kipróbáltam az alkáli sót. Használata közben a második héttől könnyebb lett a helyzet sőt nem sokkal később újra lábra álltam. Ezután az önök javaslatára a következő kúrát tömjénnel vettem meg. Nagyon jól tettem mert az állapotom rohamosan javult. Ujra elindultam és most már úgy járok mint régen. Kértem egy új MR vizsgálatot hogy tisztázzuk mi is történik valójában. Az orvosi megállapítás szerint a daganat jelentősen csökkent és elérte azt a méretet ami már nem nyomja a kérdéses agyi területet. Tulajdonképpen a nagysága a tavaly májusi alá ment, ami még semilyen problémát nem okozott. Nagyon szépen javulok. Remélem továbbra is így marad.

István
Eger

2018 január 31 - 12:25

Kiújult lábszárfekélyem van. Tömjénnel kezeltem ami nagyon jó volt. Krémmel kezeltem külsőleg és hozzá ettem a kapszulákat. A seb egy hónap alatt teljesen bezáródott és a kenés hatására a bőr színe kezdett visszatérni a normálishoz. A kezelőorvos szerint ez a csodával határos gyógyulás és gratulált hozzá. A tömjén krémet addig használom amíg teljesen el nem tűnik minden nyoma ennek a szörnyű betegségnek. Köszönöm hogy ide írhattam.

Ágnes
Mezőkövesd

2018 január 28 - 17:34

Sajnos én melldaganattal vagyok érintett. A mellemet már levették de az áttéteket sajnos nem tudták eltávolítani. Kivettek ugyan jópár nyirokcsomót is de már volt áttétem a tüdőmön és valószínüleg az agyamba is. Tömjén kúrát használtam - a legnagyobbat - és hozzá kentem az alkálit. A vizsgálati eredmények szerint ez nagyon hatásos volt mert a talált csomók száma nagyon kevés lett az előzőekhez képest és a nagyságuk is csökkent. Az agyi MR már nem mutatott ki semmit tehát onnét eltünt. Nagyon köszönöm én is a lehetőséget mert az alkáli és a tömjén visszaadta a reményt a normális élethez.

Gabriella
Nagyvárad

2018 január 26 - 21:23

Nagyon köszönöm az oldalnak a lehetőséget hogy hozzáférhettün és kiszállították nekünk a csodás gyógyszereiket. Az anyum volt nagyon beteg. Neki petefészek daganatot talált az orvos még 2016 ban. De akkor már késő volt mert terjedni kezdett a hasa fele meg a belekre. A nyirokcsomói is nagyon tele voltak. Nagyon fogyni kezdett és nem volt már életkedve se. Kemoterpiát kapott de nem lett jobban tőle és adaganatok se nagyon csökkentek. Tavaly ősszel kezdtük alkalmazni az alkáli sót meg a tömjén nála. Ezeknek a hatására az állapota folyamatosan javult és megjött az étvágya és az életkedve is. Karácsonyra már ugy volt közöttünk mintha nem is lett volna beteg. Sütött főzött nekünk és jó kedve is volt. Nagyon örültünk mert nagyon szép karácsonyunk volt. Január végén voltunk felülvizsgálatra ahol azt mondta az orvos hogy nagyon sokat gyógyult és tulajdonképpen a daganatok 80-90 %-a teljesen eltűnt. Köszönjük és most a maradékot kezelejük le. Annak is el kell tünnie! Csak azért irtam ilyan hosszu beirást hogy a többi beteg is okuljon belöle és legyen számukra kiút ebben a szörnyű és embertelen világban. Gabi

Andrea
Debrecen

2018 január 20 - 09:56

Üdvözlök mindenkit! Nekem petefészek daganatom van (illetve volt!), amit tavaly év elején vettek észre. Sajnos már kissé későn mert addigra áttétek jelentek meg beleken a hason és a környéki nyirokcsomókban is. Rögtön megműtöttek és amit lehetett eltávolítottak. A maradékot (ez volt a több sajna!) meg kemóval kezdték kezelni. Hát a kemót nagyon rosszul viseltem és sajnos nem is sokat segített mert ezek a csomók nem sokat csökkentek sőt helyenként nőttek is. Én meg elkezdtem fogyni a hasam meg nőtt mert megjelent a hasvíz. Borzasztóan éreztem magam meg borzasztóan is néztem ki. Olvasgattam a fórumot és ott találtam néhány hasonló betegséggel küzködő nő beírását. Ők az alkáli sót használták meg a tömjént. Október elején végre én is rászántam magam és én is alkalmazni kezdtem ezeket, a mai napig. Most nem akarom leírni hogy hogyan változott a helyzetem és a betegségem mert nem férne ide (naplót vezettem!). Összegezve a januári (tegnapelőtti) ct alapján kb. 80%-os javulás tapasztalható, tehát a daganatok nagyrésze eltűnt! Egyébként úgy is érzem magam. Ujra visszaszedtem az elvesztett kilóimat és tele vagyok tettvággyal és biztosan tudom hogy meg fogok gyógyulni!

Erzsébet
Kecskemét

2018 január 18 - 12:03

Én csak az alkálit használtam a melldaganatormra. Nagyon hatékony volt mert a daganat sokat csökkent és a nyirokcsomóim amik itt a hónom alatt voltak megduzzadva visszamentek és most má nem érzem öket. Az orvos is azt mondta hogy szépen javulok pedig még kemot nem is kaptam. Mindenkinek ajánlom!

Boglárka
Miskolc

2018 január 14 - 08:26

Influenzás lettem mert sajnos emberek közt dolgozom és nagy a fertőzés veszélye. Este mikor mentem haza már éreztem hogy valami nincs rendbe velem (rázott a hideg) és erősen folyni kezdett az orrom is. Lefekvőre bevettem 2 szem csillagánizs kapszulát és jól betakaróztam. Reggelre kipehentnek és erősnek éreztem magam, de azért ismét bevettem 2 szem csillagánizs kapszulát. A munkahelyemen a velem dolgozó munkatársaim közül már csak ketten maradtunk a többieket nagyon elkapta az influenza. Én napközben egyre jobban kezdtem érezni magam. Délután ismét bevettem 2 szem kapszulát és este megint! És ennyi volt szerintem az influenza fertőzés. Átrohant rajtam és a csillagánizsnak köszönhetően távozott is. Nagyon köszönöm a gyógyulás gyors lehetőségét és ajánlom mindenkinek a csillagánizs kapszulát! Bogi

A. Judith
Ermihayfalva Romania

2018 január 12 - 14:17

Köszönöm a alkáli és a tömjén készítőinek hogy megtaláltuk mert az anyukám meg gyógyult. Volt CT is. Eszerint az áttétek teljesen eltüntek és a daganat nagysága 45 % lett! Bátran ajánlom mindenkinek.

Eszter
Győr

2018 január 07 - 11:02

A páromnak agydaganata van sajnos. Két hónapja az alkáli sóval kezeljük. Nagyon jók az eredmények sokat javult az állapota is. Az mr vizsgálat szerint a daganat is jelentősen csökkent és csökkent a körülötte levő folyadékgyülem is. Biztos nem csodaszer az alkáli só de nekünk nagyon sokat segített és reméljük segít továbbra is amig a párom teljesen meg nem gyógyul. Minden betegnek és segítőnek Boldog Új Évet! Eszti

Miklós
Karcag

2018 január 03 - 18:16

Tüdő daganataim vannak amiket 2017 májusa óta kezelgetnek. Több kemót is kaptam azóta de sajnos csak lassítani tudták a folyamatot. Elkeseredésembe meg az orvos meg is ijesztegetett más megoldásokat kerestem. Igy találtam rá az alkálisóra és a tömjénre. Novemberben kezdtem alkalmazni mindkettőt. Féltem hogy nagyon ki fog fárasztani ez az intenzív kúra de nem igazán terhelt meg. Viszont nagyon jól kezdtem érezni magam és sokkal több energiám lett. Ujra sétálgattam és vásárolgattunk a feleségemmel az ünnepek elött. Sokkal több lett a levegőm is mert nem éreztem semmiféle kapkodást meg nehézlégzést. A héten volt vizsgálatom ahol az orvosom azt állapította meg hogy nagyon sokat javultam és a daganatok erősen visszahúzódtak és csökkentek. Ez a hír nagyon jó évet sejtet köszönöm önöknek!

Piroska
Szigetvár

2018 január 02 - 14:37

Nagyon köszönöm a sok segítséget amit nyújtottak a betegségembe. A hashártyámon voltak daganatok egy régebbi betegség maradványaként. Alkáli só kúrát javasoltak amit pontosan végig is kentem. Az eredmény nagyon jó lett mert az ugynevezett szórás 70%-a eltűnt és nem látszott a ctn. Én is nagyon jól érzem magam és az alkáli só nem okozott semmiféle felesleges terhelést és mellékhatást sem. Mégegyszer köszönöm és mindenkinek Boldog Új Évet! Piroska

Admin

2017 december 21 - 17:00

Minden Kedves Olvasónknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánunk!

Annamária
Szombathely

2017 december 19 - 11:27

Köszönöm a lehetőséget és a segítséget a weboldalnak! Én a melldaganatomat kezeltem az alkáli sóval és a tömjénnel. A sikerről annyit hogy eddig le akarták venni az egész mellemet, de az alkáli/tömjén kezelés után már nem! Egy kisebb műtéttel el tudták távolítani a felére összement csomót. (A nyirokcsomókban már nem találtak semmit.) Most vagyok túl rajta. Köszönök mindent és mindenkinek Kellemes Karácsonyi Űnnepeket és Boldog Újesztendőt kívánok! Annamari

Lenke
Pápa

2017 december 14 - 10:34

Az alkálit használtuk a férjem betegségére. Nagyon meg vagyunk vele elégedve mer a daganat összement a felére és sokkal jobban is van mióta használja. Neki tüdő daganatot találtak kettőt amik 6cm-esek voltak. Most vaolt ct és már csak 2-3 cm-esek lettek. Más kezelés nem volt csak az alkáli só. A férjem már nem fáradt és nem is köhög. Nagyon örülünk.

Gyöngyi
Kaposvár

2017 december 08 - 18:49

A férjem gégedaganatát kezeltük az önök által javasolt Tömjénnel és az alkáli só kúrával. Nagyon jó eredményekről tudok beszámolni mert a legutolsó alapos orvosi vizsgálat szerint a műtét nem szükséges mert olyan gyors javulás következett be az érintett szövetszakaszon hogy célszerűbb lesz célzott kezeléseket alkalmazni. Ezalatt lézeres hámlasztást illetve kimetszést értettek. Összegezve a műtétre váró gégedaganat olan váltpzáson esett át ami hatására nem kell megműteni, hanem helyi kezeléssel elég lesz lelézerezni. Szerintem ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna igy Karácsony előtt. Nagyon köszönjük önöknek a lehetőséget.

 

Erika
Esztergom

2017 december 05 - 16:02