Gyógyult betegek írták

 

FIGYELEM! A beírt fórumüzenetekben található e-mail címeket, lakcímeket az adatvédelmi törvény tiltása miatt nem őrizzük és nem jelentetjük meg.

Az alábbi hozzászólások másolása, más oldalakon való megjelentetése SZIGORÚAN TILOS !

 

 

b17net.info - Gyógyult betegek írták

 

 

 

Gyöngyi
Kaposvár

2017 december 08 - 18:49

A férjem gégedaganatát kezeltük az önök által javasolt Tömjénnel és az alkáli só kúrával. Nagyon jó eredményekről tudok beszámolni mert a legutolsó alapos orvosi vizsgálat szerint a műtét nem szükséges mert olyan gyors javulás következett be az érintett szövetszakaszon hogy célszerűbb lesz célzott kezeléseket alkalmazni. Ezalatt lézeres hámlasztást illetve kimetszést értettek. Összegezve a műtétre váró gégedaganat olan váltpzáson esett át ami hatására nem kell megműteni, hanem helyi kezeléssel elég lesz lelézerezni. Szerintem ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna igy Karácsony előtt. Nagyon köszönjük önöknek a lehetőséget.

 

Erika
Esztergom

2017 december 05 - 16:02

Köszönöm a segítséget és a lehetőséget az alkáli sóhoz. A nyirokcsomó daganataimat kezeltem vele. Nagyon hatékonynak bizonyult. Műtteni nem kell és kemót sem adtak már rá mert azt mondták hogy minden szépen visszahuzódott és egyenlőre várjunk hogy mi fog történni. Remélem semmi és ujra nem fognak kijönni. De ha igen akkor megint az alkálit választom mert a kemotol nagyon félek.

Pál
Dunaújváros

2017 december 01 - 17:34

Én az alkálisót használtam. Nagyon jó eredményekröl tudok beszámolni általa. A bal tödülebenyemben volt egy 5X3X4 cm-es és egy 4X4X3 cm-es csomó. Az alkálisót használva ezek a második hónap után összementek és a legutolsó mérés alapján a nagyságuk már csak 2X1X2 és 2X2X1 cm. Ezt a mérést ct-vel végezték. Máshol daganatot nem találtak.

Ottó
Monor

2017 november 28 - 14:47

Köszönöm az alkálit és azt is hogy olyan gyorsan megkaphattam. Nekem a tüdőmön találtak 2 db kisebb csomót amit daganatnak minősitettek. A kemót egyenlőre nem mertem bevállalni inkább mást kerestem. Az alkálisót találtam logikusnak a működése szempontjából ezért azt választottam. Nem csalódtam benne mert a daganataim a második hónap közepén lévő vizsgálatok szerint már nem voltak észlelhetők. Nagyon szépen működött. Ajánlom másnak is akinek tüdő daganata van.

Éva
Kalocsa

2017 november 26 - 15:20

Én igazából nem is az elért eredményeim, sikereim miatt írok. Hanem azért hogy sok beteg emberhez eljusson a lehetőség üzenete... Van kiút a daganatos betegségekből. Igaz sok kitartást és odafigyelést igényel, meg sajnos sok anyagi ráfordítást. De megéri, mert a végén meggyógyulhatunk és bízakodva nézhetünk előre, tudván hogy biztosan megérjük az elkövetkező éveket. Igy tettem én is. Először elkeseredtem amikor kiderült, hogy közepes stádiumu méhdaganatom van áttétek sorával a csontokon a hasfalon és még ki tudja hol, amit nem is vettek észre. A kemoterápiát már eléggé ismertem, mert a családba ez a betegségfajta már előfordult. A hagyományos kezelés ott nem működött, sőt rontott a beteg helyzetén. Alternativát keresve akadtam önökre, az önök oldalára. Javaslatukra alkáli sót használtam és nagy mennyiségű tömjén kapszulát. Nos az eredmény nem maradt el : egy jó hónappal később a vizsgálatok azt mutatták hogy a felfedezett áttétek 60 %-a teljesen eltűnt és az alapdaganat pedig egyszerűen műthetővé vált. Nem halogattam, rögtön belementem a műtétbe, mert az életem a tét. A lábbadozás 10 napjától újra folytattam a tömjénes és alkális kezeléseket. Most már eltelt négy hónap és most jutottam el oda, hogy a vizsgálatok szerint daganatmentes vagyok. Ez nagy öröm számomra és a családom, meg a gyerekeim számára is. Nagyon köszönöm a lehetőséget. Éva

Piroska
Sárospatak

2017 november 22 - 16:23

Köszönöm a sok segítséget az oldaluknak amit a betegségembe nyujtottak. A hasfalamon levő daganatok elmultak és nemjött vissza ujra a hasviz. Az alkálit kentem rá naponta kétszer. Nagyon jol vagyok és mindent köszönök.

Ágnes
Gyöngyös

2017 november 20 - 07:42

Melldaganattal műtöttek. Sajnos már voltak áttétek a tüdőmön is amit nem vehettek ki. A jobb felső lebenybe számos apró szóródást írtak le és visszarendeltek utólagos kezelésre. Kemót kaptam amit nagyon nehezen viseltem. A harmadik után lett egy ct. Ebben azt irták le hogy a tüdőben lévők száma nem változott és a nagyságuk az előzőkhöz képest kicsit nőtt. Kemóváltást javasoltak mert ez nem működött. Ezt már nemfogadtam el és gondolkodási időt kértem. Közben nagyon sokat köhögtem és néha véres volt a váladék is. Az önök javaslatára elkezdtem egy alkálli és tömjén kúrát. A második hónapban jártam amikor sikerült kiharcolni egy újabb csak a mellkasra irányuló ct. Azt mondták egyébként hogy csak három havonta lehet. Ezen a mellkas ct-n azt állapították meg hogy a tüdőben lévő szóródások száma jelentősen lecsökkent és a nagyságuk a felére huzódott össze. Ez jelentős javulás. A köhögésem is megszünt időközben. Nagyon jól érzem magam és nyugodt szivvel folytatom a kúrákat mert nagyon bizom benne hogy meggyógyulok. Ági

Gyöngyi
Zalaegerszeg

2017 november 13 - 15:25

Én csak az alkáli sót használtam a daganataimra. Méhnyakrákom volt, megmütöttek és teljes méheltávolítás történt. Az áttétek viszont maradtak. A hasamon a csontjaimon sőt még a tüdőmön is megjelentek. Három hónapos alkáli kezelés után a vizsgálatok szerint az áttétek 85 %-a teljesen eltünt. Nagyon jól érzem magam és nincs betegségtudatom sem.

Olga
Debrecen

2017 november 10 - 13:41

Én ugyan nem vagyok rákbeteg de nagyon sok egészségügyi problémám alakult ki az évek során. A javaslatukra a tömjén kapszulájukat szedtem napi 3X2 szemmel. A következő változásokat tapasztaltam a kezelés két hónapja alatt :

- A vérnyomásom nagyon hamar normalizálódott.

- Sokkal több energiám lett. Mozgékonyabb és hatékonyabb lettem.

- Elmúltak az izületi fájdalmaim, sokkal jobban mozogtam, sőt hajlékonyabb lettem.

- Beállt a vércukrom. (Kicsit magas volt ezért már gyógyszert szedtem!)

- Nagyon jó lett az étvágyam.

- Sokkal jobban kezdtem gondolkozni és a memóriám jelentősen jobb lett.

- A bőröm megszépült és az arcomon a ráncok mélysége sokat csökkent.

- Vérvételkor egyetlen csillagot sem kaptam, olyan lett az eredmény hogy bárki megirigyelhetné.

- Jobban alszom és kipihentebben ébredek.

- Ami a legfontosabb: Szinte újra fiatalnak érzem magam!

És még folytathatnám! Összegezve a testem és én fittyet hányunk az öregkorra, mert szinte minden jellemző tünete elmúlt. fantasztikus! Köszönöm.

 

Ida
Budapest IX.

2017 november 09 - 11:26

A férjemnek agydagantot találtak tavaly. Sajnos nagyon agressziv fajta azt mondták. gliobastoma. Azonnal kemót és később sugarat kapott. Január végén egy kicsit összébb húzódott ezért megpróbálták kivenni. A műtét ugyan jól sikerül de teljesen nem tudták eltávolítani. Március végén ujra növekedést diagnosztizáltak. Avastin kezelést kapott erre de sajnos a daganat nem lett kisebb sőt a férjem egyre rosszabbul kezdte érezni magát. nehezen ment a beszéd és nagyon sokat hányt. Egyre gyengébb lett. Júniusban találtunk rá az oldalukra és rögtön a javaslatukra alkáli sót és nagy dózisban tömjén kapszulát kezdtünk használni. valóban működött nála mert hamar jobban kezdte érezni magát. Augusztusra a beszéde is teljesen helyreállt és kezdte összeszedni magát. A legutolsó MR szerint ami egy jó hete volt a meglévő daganat ami márciusban még 5X6 cm-es volt októberre már csak 2X1 cm-es lett. Mindez a csökkenés az alkálinak és a tömjénnek tudható be. Nagyon köszönjük a lehetőséget és a gyógyulás reményét! Ida

K. Imre
Szeged

2017 november 04 - 20:02

Alkálit használtam mert prosztata daganatom van. A psa-m elötte 69 volt és egy hónap alkáli után már csak 16,2 lett. Az orvos szerint ez nagyon jó eredmény és nagyon nagy javulás. Folytatni fogom. Köszönöm.

Zsuzsanna
Salgótarján

2017 november 02 - 16:28

Melldaganatra használtam az alkáli sót. A hónaljamban tapintható nyirokcsomók egy kezeléstől visszahúzódtak. Már nem lettek tapinthatók. Folytattam a kezelést és a mellemben lévő csomó (az alapdaganat) annyira összement hogy ki tudták venni és nem kellet az egész mellet leműteni. Köszönöm a sok segítséget amit az oldal nyújt a beteg embereknek. Zsuzsi Salgótarjánból.

L. Katalin
Dunaújváros

2017 október 31 - 08:19

Leukémiával küzködöm már évek óta. Minden lehetséges eljárást kipróbáltak rajtam az átültetést kivéve. A párom unszolására kipróbáltam a tömjén kapszulát mert azt olvastam róla hogy az én betegségemre nagyon jó. Az önök javaslatára napi 6X3 szemet szedtem legalább két hónapon keresztül. Egyébként mindenféle orvosi vizsgálat nélkül éreztem hogy valami pozitiv irányba indult meg velem mert nagyon jól kezdtem érezni magam. Aztán lementek a vizsgálatok. A kezelőorvosom szerint a betegségem a legteljesebb remisszióba (nyugalmi, tünetmentes állapotba) került. Igy neki egyéb teendője nincs folytassam amit eddig csináltam mert ezek szerint működik! Igy teszek és szedem tovább a tömjént. Kati

Anna
Szolnok

2017 október 29 - 10:22

A hugomnak körülbelül másfél éve kezelik a méhnyakdaganatát. A helyzete sajnos egyren romlott. Megjelentek az áttétek is és egyre rosszabb állapotba került. Csont bőr lett és és szinte fel sem tudott kelni az ágyból. Az orvosok már lemondtak róla. Az egyik ismerősünk ajánlotta az alkáli sót meg a tömjén kapszulát. Felvettük a kapcsolatot az oldallal és a javaslatukra megrendeltük a legerősebb csomagot. Az első hónap alatt a hugom állapota sokat javult. Ujra enni kezdett hízott és egyre többet volt fenn. A második hónaptól pedig szemmel láthatóan gyógyult. a második hónap végén volt egy CT vizsgálat amivel az egész testét átnézték. Abban azt állapították meg hogy az eddig meglévő áttétek szinte teljesen eltűntek és a kiindulási daganat olyan nagyságura zsugorodott össze hogy ki lehet venni egy műtéttel. Ez nagyon jelentős javulás. A jövő héten lesz a műtét és utánna ha minden jól megy daganatmentessé válik. Mindent köszönünk.

Antal
Zalaegerszeg

2017 október 24 - 16:51

Az én történetem is eléggé érdekes és szeretném megosztani mindenkivel. Nekem gégerákot diagnosztizáltak ami elléggé előrehaladott állapotban volt. A hangomon is észre lehetett venni mert két-három hónapja erősen megváltozott. (gyengült és olyan furcsa lett.) Állandó köhögés és váladékozás miatt mentem orvoshoz. Nos a vizsgálatok után közölték velem hogy a kemo mellett egy radikális megoldás van: a gégeeltávolítás, kivágni mindent. Azt hiszem mindenki tudja hogy ez mivel jár meg hogy néz ki. Tűzoltáshoz kellett folyamodnom. Bár a kemót nem utasítottam el de nem nagyon bíztam benne. Az itt olvasottak alapján az alkálit választottam meg a tömjén kapszulát. (napi 6X3 szemet javasoltak!) Kb. három héttel később a hangom kezdett visszajönni és a nyelésem is sokat javult. Folytattam. Közeledett a műtét időpontja ezért előtte el kellett menni egy újabb vizsgálatra. Ct-is volt. Azt megnázve azt mondta az orvos hogy itt valami történt mert a nagy daganatot már nem találja ezért a nagy műtétre nincs már szükség. Egy kisebbel meg tudja oldani a problémát, természetesen gégeeltávolítás NÉLKÜL! A daganat úgy néz ki könnyen eltávolítható. Nos ez történt, már túl vagyok rajta. Daganatmentesen és ép gégével. Mindent nagyon köszönök!

N. Katalin
Debrecen

2017 október 19 - 14:03

Petefészek daganatot fedeztek fel nálam tavaly. A kemó sajnos csak ideig óráig működött. megjelentek az áttétek is több helyütt. A javaslatukra Alkáli sót és nagy dózisú tömjént kezdtem használni. Az eredményeim innentől kezdve jelentősen javulni kezdtek és a második hónap után minden daganatom összeesett és jóval kisebb lett. Nagyon jól érzem magam és végre látom a gyógyulás útját. Katalin

K.né Éva
Szombathely

2017 október 16 - 20:15

Szeretném dícsérni az alkáli só kúrájukat. A férjemnél használtuk mert neki tüdődaganata van. Egy hónapig az előírás szerint használtuk (naponta kétszer), de a daganat csak stagnált. (Bár az orvos szerint ez is egy jó eredmény de nekünk azért több kellett.)Ezután az önök javaslatára megemeltük a napi dózisát 3 alkalomra. kb 3 hét mulva láthatóvá vált a változás. A daganat 20-25 %-al csökkent. Ezután így használtuk. jelenleg a kiindulási nagyság felénél tartunk és a férjem állapota nagyon sokat javult. Folytatjuk a kezeléseket amig teljesen el nem tűnik.

Zoltán
Szigetvár

2017 október 13 - 15:47

Hosszan elhúzódó bélgyulladásaim voltak. Az orvosok a műtétet lebegtették a szemem előtt. Az önök javaslatára alkáli sót kezdtem használni. Egy kúra után az eredményeim normálissá váltak. A crp is leesett 8 alá. Ugy hiszem mindez jelentős gyógyulást jelent. Köszönöm.

Ildikó
Dorog

2017 október 11 - 15:08

Köszönjük a sok segítséget. A nagyfiam agydaganatát kezeltük az alkáli sóval és tömjénnel. Ezek a szerek nagyon szépen működtek. A második hónapban jelentősen javult az életminősége, felkelt és a mozgása is rendeződött. Jó lett az étvágya és újra úgy kezdett viselkedni mint egy normális huszonéves. Nagyon boldogok vagyunk. Az MR vizsgálat azt mutatta ki hogy a daganat összébb húzódott és úgy kb. 40 %-os csökkenést produkált a két hónap alatt. Ez nagyon jó hír mert ha folytatjuk akkor vagy teljesen eltünik a csomó vagy ha olyan helyzetbe kerül akkor kivetetjük és véglegesen megszabadulunk tőle.

Éva
Szentendre

2017 október 08 - 07:25

Csak az alkálit használtam a betegségemre. Méhnyakrákom volt, de annak idején megműtöttek és mindent eltávilítottak. Kemó után azt mondták hogy gyógyult vagyok. Ez 2015-ben volt. De most sajnos áttéteket találtak a hashártyámon és a tüdőmön. Mindkettő apró szórásokat tartalamazott. Augusztus elején kezdtem kenni az alkálit. A harmadik hónapnál járok és most volt ujra ct vizsgálatom. Itt azt állapította meg a leletező orvos hogy a szórások 70-80 %-a eltűnt. Jelentős javulást írtak le. Mindez csak az alkáli sónak köszönhető mert én mást nem használtam. Éva mama

Róbert
Budapest

2017 október 04 - 14:23

Prosztata daganatra használom az alkálit. Már a harmadik hónapja. Jók az eredmények. A kezdeti 33,4-es psa már csak 7,8. De ezt érzem magamon is mert könnyebben mennek a dolgok és nyugodtabbak az éjszakáim is. Köszönöm a segítséget.

Ildikó
Gödöllő

2017 október 01 - 10:16

Gratulálok a dagantellenes készítményeikhez! sajnos én is érintett vagyok. A ményakrákom áttétei miatt használtam az alkáli sójukat és a tömjén kapszulát. Nagyon jó aeredményeim lettek a kezelés után. A hasfalamon lévő áttétek jórészt eltűntek és a többi meglévő is csökkent. A legszembetűnőbb a tüdőmőn levő csomó ami a kezealések hatására a felénél kisebb lett. Ezt a ct állapitotta meg tehát elég pontos eredmény. Mindezt tudtam vizsgálat nélkül is mert sokkal jobban éreztem magam. Több lett azerőm többet is eszem és elmúltak a fájdalmaim.

Éva
Nagykanizsa

2017 Szeptember 28 - 16:02

Szeretném megköszönni az alkáli sójukat! Sajnos sok pénzzel nem rendelkezvén csak ezzel tudtuk kezelni a párom daganatait. A máján vannak csomók és nagyon rosszul reagált a kemóra. Abba is kellett hagyniuk mert csak rontott az állapotán. Ezután a barátnőm javaslatára (aki innen rendelt a fiának tömjén kapszulát) megnéztem az oldalukat és az alkáli sónál döntöttünk. Miután elkezdtük használni már a második héten sokat javult az állapota. Megjött az étvágya is és fekvéskor már nem fájt a mája a nyomástól. a kúra lejártával egy újabbat kezdtünk el. A férjem állapota tovább javult. Voltunk időközben ultrahangos vizsgálaton ahol azt mondták hogy sokat javult a kép. Vagyis ez azt jelenti hogy láthatólag csökkentek a daganatok. (3 nagyobbról és jelentős szórásról beszélünk!) A szórást már nem is látták. Bár az ultrahang nem pontos azt mondták. Két héttek később eljött végre a hasi ct ideje. Nagyon jók lettek az eredmények : a három nagyobb daganat nagysága jelentősen (30-40 %) csökkent és a szóródásokat már nem látták. "Összehasonlítva a három hónappal azelőtti ct vizsgálat eredményével jelentős regresszió vélelmezhető"! Ez nagyon szép eredmény! Folytatjuk. Éva

Endre
Cegléd

2017 Szeptember 25 - 12:57

Májdaganatot kezeltem az alkáli sóval. Két kúrát csináltam egymás után. A vizsgálatok szerint a daganatok összébbhúzódtak. A visszafejlődés legalább 50 %-os. Ami azt jelenti hogy a felére mentek össze. A kisebb csomók meg már nem is látszottak. A magas májértékek is visszaestek és már alig térnek el a normálistól. Ez nagyon szép eredmény. Mindent köszönök és folytatom!

Judit
Karcag

2017 Szeptember 21 - 16:49

Melanomát találtak tavaly a hátamon. Műtéttel eltávolították. Utánna kemót kaptam és mindent rendben találtak. Idén év elején megfázás gyanus tüneteim voltak ezért orvosnál voltam. Antibiotikumot kaptam mert tüdőgyulladásra gyanakodtak. Sajnos nem jöttem helyre ezért komolyabb vizsgálatokat végeztek. A ct szerint a tüdőmben daganatok alakultak ki. Valószínüleg a melanoma áttéte. Ismét kemót kaptam de sajnos a nagyságuk nem változott. Elkeseredésemben május végén elkezdtem használni a tömjént és az alkáli sót. A negyedéves kontrollon (juniusban) már látszott az eredmény: a daganatok közül már csak kettő maradt és azok nagysága is jelentősen csökkent. Folytattam a kezeléseket. A héten volt újabb ct. Ezen már nem találtak semmit. A daganatok teljesen eltüntek. Az orvos szerint daganatmentes vagyok. Végre elértem ezt is! Nagyon köszönöm. Judit

Ildikó
Temesvár

2017 Szeptember 16 - 13:04

Hasvizem van már hónapok óta mert daganatok vannak a hashártyámon. Máshol már nincsenek mert a nagyon sok természetes anyagot szedtem és a vizsgálatok szerint már csak a hashartyán vannak szórások amik vizet termelnek. Általába három hetente szoktak leszivni utánna mindig feltelik. Az egyik rokonom javaslatára a leszivas után az alkáli sós kúrájukat kentem rá. Csoda történt mert elmult már a három hét és még egy csepp feszítő érzést sem érzek. Ultrahangon azt mondták hogy nincs hasvíz de daganatokat sem látnak rajtam. Nagyon jól működik ez a kúra. Ajánlom mindenkinek akinek hasonló problémája van.

Csaba
Zalaegerszeg

2017 Szeptember 15 - 08:23

Prosztata daganatos vagyok. A korábbi eredménytelenség miatt a prosztatámat már sajnos eltávolították. A csontajaimban viszont az áttétek megmaradtak és nagy fájdalmakat okoztak szinte minden nap. Alkáli sót kentem és hozzá nagy dózisban ettem a tömjén kapszulát az önök javaslatára. Az első hónap után a fájdalmak kezdtek szép lassan elmúlni. A legutolsó izotópos vizsgálat szerint a csontokba az áttétek jelentős része megszűnt vagy mérséklődött. Jelentős regressziót irtak le. Köszönöm ezt a szép eredményt és hogy újra elviselhető számomra az élet, mert nincsenek az állandó fájdalmak! Csaba

Andrea
Budapest

2017 Szeptember 13 - 21:58

Nagyon érdekes tapasztalataim voltak az alkálival és a tömjénnel kapcsolatban amit szeretnék mindenkivel megosztani. Nekem idén májusban egy 2 cm-es daganatot találtak a bal mellemben. Mivel elég mélyen volt az orvos a mell eltávolítását javasolta. Én időt kértem és az alkáli sót meg a tömjént kezdtem el használni. Az első hét vége fele csipkelődő érzést kezdtem érezni a daganat környékén. De ezt szinte végig éreztem amig a kezelés tartott. A kúra vége fele azt vettem észre hogy a daganat egyre jobban tapintható és könnyen meg tudtam fogni kívülröl. (Eddig ezt így nem éreztem.) Megijedtem hogy megnőtt és féltem hogy elborítja az egész mellemet. Elmentem az orvosomhoz aki szintén furcsának találta a dolgot és elrendelt egy mellkas ct-t. Az eredmény még megdöbbentőbb lett. A daganat csak egy picivel lett kisebb, de elindult kifele (mintha menekülne) és szinte már a bőr alatt van. (Egyébként áttétet nem találtak!) A mellevétel helyett egy gyors daganatkivétel lett a javaslat. Számomra ez már a gyógyulást jelentette, mert teljes értékű nőként lehetek teljesen daganatmentes.

A műtét megvolt. Daganatmentes és újra egészséges vagyok! Mindezt szerintem az alkálinak és a tömjénnek köszönhetem!!!

Emma
Nagykanizsa

2017 Szeptember 10 - 21:03

Közepes stádiumu leukémiát kezeltünk a tömjén kapszulájukkal. Sajnos a fiam az érintett. A kemoterápiás kezeléseken már túl voltunk, de az eredmények nem sokat javultak. A tömjént szedtük a javaslatuk szerint napi 6X3 szemmel. Meglepő módon ennek hatására a véreredmények nagyon sokat javultak. A kezelőorvosa teljesen megdöbbent a gyors változáson és azt javasolta hogy csak azt folytassuk amit eddig csináltunk. Folytattuk is! Most túl vagyunk a harmadik hónapon és megjöttek az eredmények. Az orvos szerint olyanok a vizsgált értékei mint egy egészséges embernek. Semmi nem utal a betegségre. Ezt mi győzelemnek fogtuk fel ez ellen a súlyos betegség ellen. Reméljük az eredmények a továbbiakban is jók lesznek, ha nem akkor ujra a tömjént fogjuk használni, mert tudjk hogy nálunk nagyon bevállt.

Magdi
Nyitra

2017 Szeptember 07 - 17:10

A férjemnek kezeltuk a daganatait alkáli soval. Neki a tüdejen és anyirokcsomóiba voltak daganatok. Nagyon rossz allapotba volt. Az alkaliso kezelés nagyon sokat javitott az állapotán. Már a masodik héten jobban lett és jobban kapta a levegöt is. Setálni kezdett és megjött az etvágya is. Voltunk egy ct vizsgalaton is ahol azt mondta az orvos, hogy nagyon szepen javul, mert a daganatok sokat csökkentek. Nagyon örülünk ennek és folytatjuk a kezelest. Szeretném ha a ferjem teljesen meggyógyulna. Magdi

Ágnes
Debrecen

2017 Szeptember 03 - 11:05

Melldaganatból áttétként megjelenő agydaganatra használtuk a tömjén kapszulát. Az édesanyámról van szó aki a betegségéből kifolyólag nagyon rossz állapotban volt. Járni nem tudott egész nap az ágyat nyomta. Mindenhez segítség kellett neki. Javaslatukra napi 6X3 szemet szedtünk. Az állapota nagyon gyorsan javult. A második héten már felkelt és önállóan ki tudott menni a mellékhelységre. Az étvágya is megjavult. Összességében nagyon szépen kezdte összeszedni magát. Az MR viszgálat szerint a meglévő csomó jelentősen összement és az általa nyomott agyterületek nagysága is lecsökkent. Tehát a gyógyulás megindult. Nagyon köszönjük!

Tünde
Budaőrs

2017 Augusztus 31 - 14:37
Tüdődaganatra használtuk az alkáli sót a férjemnél. Nagyon bevállt. A ct vizsgálat szerint a daganatok nagysága 30-40 %-al csökkent az alatt az egy hónap alatt amíg használtuk. Kemoterápiát nem kapott! Az állandó köhögése is megszűnt és visszajött az ereje is. Nagyon köszönjük a segítséget. Folytatjuk a kezelést.

Kálmán
Sopron

2017 Augusztus 27 - 09:40
Májdaganatra javasolták nekem az alkáli sós kúrát. Használtam egymás után két hónapig. A májamon lévő csomók a vizsgálatok alapján nagyon összementek és a véreredményeim is sokat javultak. A kezelőorvos szerint most nem kell kemoterápiát felvennem, inkább várjuk ki hogy mi történik. Lehet hogy rosszul diagnosztizálták és nem is daganat. Persze két hónappal ezelőtt minden vizsgálat azt mutatta. De az már a mult. Szerencsére. Köszönöm!

Judit
Komárom

2017 Augusztus 24 - 14:12
Az édesanyám daganataira használtuk az alkáli sót. Neki több áttéte is van már sajnos, de ezek közül a legrosszabbak a hashártyán lévők. Állandóan feltelik vizzel és nagyon szörnyű és elviselhetetlen érzésekkel járnak.Vannak még daganatai a csontjain is és a tüdején is. Az alkálit használtuk egymás után három hónapig. Ez alatt az idő alatt a hasi vizesedése (ascitesnek hivják) teljesen megszűnt és a legutolsó ct szerint az áttétek nagysága nagyot csökkent. A csontfájdalmai is elmúltak igy valószinüleg a csontáttétek is mérséklődtek. De ez csak majd a hónap végén derül ki a szintigráfiás vizsgálat után. Mindent köszönünk.

Gábor
Csongrád

2017 Augusztus 18 - 16:07
Tüdődaganatra használtam az alkálit. Két csomót találtak nálam : 2X4 cm és 3X 3,5 cm. Szorodások nem voltak. Az alkáli után a csomók összementek és 1X1,4 , 1,5X 2 cm -esek lettek. Ez nagyon jó eredmény! A közérzetem is nagyon jó. Gábor

Edit
Kőszeg

2017 Augusztus 17 - 18:13
A lányom sajnos már két éve leukémiával küzködik. A helyzete egyre súlyosabb és kilátástalan volt. Sokfée kezelést kapott amik ideiglenesen jók is voltak de a későbbiekben sajnos mindig romlott az eredménye. Rátaláltunk itt a weboldalon a tömjén kivonatos kapszulára és a javaslatukra azt kezdtük szedni. Először kisebb majd később nagyobb dózisban. A lányom véreredményei az első hónap után fantasztikus javuláson mentek keresztül. A negyedik hónap után azt mondta a Hematológus hogy olyan véreredményeket produkált mintha nem is lenne beteg. Hát reméljük a tömjén ezt is meghozza majd nekünk. Most naagyon boldogok vagyunk és tovább gyógyulva folytatjuk a kezeléseket.Köszi mindent.

Irén
Vecsés

2017 Augusztus 14 - 08:24
Petefészek daganatot találtak nálam. Elsődleges megoldásként a műtétet és a teljes eltávolítást javasolták. Én egy kis időt kértem és az egyik barátnőm javaslatára az alkáli sót próbáltam ki. Ő is ezt használta hasonló poblémákra. valóban jó mert nálam is nagyon jól működött. Két kúrát csináltam egymás után. A lényeg az hogy a daganat olyan szépen visszahúzódott hogy nem lett szükség műtétre. (Különösképpen azért sem mert a nagyvizsgálatok már nem találtak daganatot!) Mind a ct és mind a tumormarkerek és a véreredmények szerint egészséges vagyok.

Piroska
Gödöllő

2017 Augusztus 11 - 15:17
Nagyon jó pihenést kívánok az egész csapatnak! Nekem nagyon sokat segítettek a tanácsaikkal is és a készítményeikkel is. Vesedaganatom van amivel már nem boldogult a hagyományos terápia. Minden kezelés után nőttek valamennyit a csomók. A műtét következett más megoldás híján, vagyis a vesém kivétele. Alkálisót próbáltam meg egy jó erős tömjén kúrával. (A javaslatukra napi 6X3 szemet szedtem.) A kúrák után a kezelőorvos nem akart hinni a szemének mert a daganatok jelentősen visszahúzódtak. A műtét rögtön nem lett fontos. Azt javasolta hogy folytassam amit eddig csináltam mert nagyon hatásos. Hát én folytatom mert az egészségem mindennél fontosabb. Mindent köszönök.

Tibor
Nagykőrös

2017 Augusztus 10 - 11:45
Köszönöm a segítséget és az alkáli sót! Nagyon szépen helyrerakta a problémáimat. A psa 18 volt és egy kezelés után visszaesett 2,4 -re. A kezelőorvos szerint ez nagyon jó eredmény és nem kell kapnom egyenlőre semilyen kezelést. Mégegyszer nagyon köszönöm! Tibor

Klára
Nyíregyháza

2017 Augusztus 06 - 19:16
Én csak megelőzésre szedtem a tömjén kapszulákat, de be kell számolnom sok érdekes és pozitív mellékhatásról. Először is jelentősen rendbeszedte a vérnyomásomat. Eddig mindig kicsit magas volt. Hát most már nem! Nagyon pontos lett és mindig a normál tartományba van. A cukorszintem is sokat javult. Eddig a reggeli mindig egy kicsit magas volt, de kb. két hét tömjén szedés után már nem. Teljesen normális lett és szinte mindig a középérték közelében van. Az izületi fájdalmaim szinte teljesen elmúltak és a viszereim is visszább húzódtak. Jobban és élesebben reagálok a dolgokra és a rejtvényfejtés is jobban megy. Mindemellett felhívom a velem egykorú nők figyelmét még egy fontos hatásra: A körülöttem lévők szerint jelentősen elsimultak a ráncaim. (Hiába az életkor jellemzői, azért szívesen szabadulnánk meg tűlük!) Összegezve a tömjén egy nagyon szépen és kultúráltan működő öregkor elleni készítmény. Egyéb fontos hatásai mellett...

Csilla
Berettyóújfalu

2017 Augusztus 03 - 10:28

A hashártyámon találtak daganatot. Valószínüleg a 3 éve kezelt méhnyakrákom áttéte lehet. Legalábbis az orvos szerint. A Ct szerint a hashártyán jelentős szóródás látható amik küzül 4-5 darab nagyobb daganati góc is feltételezhető. Kemót javasoltak de én időt kértem mert már az előző kezelések is nagyon rossz állapotba hoztak és alig tudtam felépülni. Az alkáli sót találtam a legmegfelelőbbnek mert azt pont oda kell kenni ahol a daganatok vannak. Körül belül két hónapig használtam amikor ismét bejutottam a ct-re. Ott jelentős javulást állapitottak meg. Pontosabban azt írták le hogy az előző ct-ben leírt daganatok már alig vélelmezhetők, jelentős 60-80 %-os regressio állapítható meg. Nagyon köszönöm a segítséget!

János
Körmend

2017 Augusztus 01 - 14:10

Köszönöm a segítséget amit a betegségemben nyujtottak. Sajnos több éve már leukémiával küzdök. Mindenen túl voltam már amit orvosilag el lehetett követni. Idén azonban úgy látszott hogy nincs tovább. nagyon leromlottak az eredményeim. Mit veszíthetek alapon megpróbáltam a tömjén kúrát. A legerősebbet választottam mert a betegségem nem tűrt halasztást. A második hónapja szedem ezt a csodálatos készítményt és az eredményeim az orvosok szerint hihetetlen mértékben javultak. Szinte gyógyultnak látszanak. Nagyon jól is érzem magam, mintha nem is lennék beteg. (remlem már nem is vagyok!) Nagyon köszönök mindent! János

Ánes
Buda

2017 július 30 - 10:46

Én melldaganatra használtam az alkáli sót. A nyirokcsomókban lévő áttétek nagyon gyorsan húzódtak visza és a mellemben lévő csomó is jóval kisebb lett. Nálam nagyon jól működött ezért folytatni is fogom amíg teljesen meg nem gyógyulok. Ági

Éva
Bonyhád

2017 július 27 - 13:02

Én agydaganatra használtam a tömjén kúrát és az alkálit. Sajnos én vagyok az érintett. Az agydaganatom egy régebbi daganat áttéte amit már három éve lekezeltek és akkor gyógyult voltam. Most azonban visszatért az agyamba. Nagyon rossz volt mert állandóan szédültem és nagyon nehezen ment a mozgás is. A párom szerint a beszédemmel sem volt minden rendben. A hagyományos kezeléseken túl vagyok. kaptam kemókat és sugarat is. Az állapotom nem sokat javult. Az MR szerinta daganat nem csökkent. Az alkálitól és tömjéntől viszont nagyon gyorsan javult az állapotom. A második héttöl mulni kezdett a szédülésem és a járásom is biztossá vált. Voltam MR-en is ujra ami megállapitotta hogy a daganat nagyon szépen húzódik vissza. Tehát jó úton járok! Folytatom a kúrákat amig teljesen meg nem gyógyulok. Éva

Zsolt
Kaposvár

2017 július 25 - 08:13

Nagyon köszönöm a sok segítséget a weboldalnak és az összes munkatársának. Nagyon jó és tartalmas szabadságot kívánok mindanyjiuknak! Velem valóságos csodát tettek ezért külön elismerés illeti őket. Tüdődaganatot találtak nálam az év elején januárban. A mintavétel sajnos az igazolta hogy a kissejtes fajta ami a legrosszabb. A kezelőorvos maximum fél évet adott abban az esetben ha a kemót rendesen végigcsinálom. Nos ez nem volt túl biztató. De belevágtam és reménykedtem a javulásban. Az elején tényleg egy kicsit csökkentek a daganatok (3 db volt) aztán sajnos megugrottak és nagyon növekedni kezdtek. Ekkor már május volt. A nővérem talált rá az oldalra és javasolta az alkáli kúrát. Ezt előtte le is pontosította ott a tanácsadóval. Elkezdtem használni a kúrát. Arról most nem akarok írni hogy milyen tüneteim voltak és hogyan mltak el mert az nagyon becsapó is lehet. Maradjuk a tényeknél amit a CT igazol. Az első hónap után (ez június első hete) a három csomó nagysága nem nőtt sőt olyan 20 %-al kisebb lett. Ez eléggé meglepő volt mert március óta egyfolytába nőtt. Folytattam az alkálit mégpedig úgy hogy naponta 3 alakalommal kentem. Tudom ezt a weboldalon nem nagyon tanácsolják de nincs mit vesztenem. Július 17-ére sikerült egy mellkas CT-t kiverekednem (fizetős volt!). Nos ennek az eredménye már sokkal meglepőbb let : A három daganatból egy eltűnt a másik kettő pedig vagy 50%-al csökkent. Ez nagyon jó eredmény! Nagyon jól érzem magam. Bízom a gyógyulásban és FOLYTATOM! Mégegyszer mindent köszönök!!!

Ilona
Nagyvárad

2017 július 22 - 22:07

A ferjemet kezeltük az Alkáli sóval. Neki melenomaja van. Áttétek voltak a tüdején és a nyirokcsomókba. Az alkáli nagyon hatekony lett mert nagyon sok csomo eltünt svagy kisebb lett. nagyon jol érzi magát ugyhogy folytatjuk a kezelést. Most még teszünk hozzá neki a tömjénböl is mert az egyik ismerősőmnek az is nagyon bevált. Szeretnénk minél hamarabb megszabadulni ettöl a betegsegtöl mert az orvosk nem sok joval biztatnak.

Virág
Komló

2017 július 19 - 19:18

Az édesanyám tüdődaganatát kezeltük alkáli kúrával. Nagyon bevállt. Sokat javult az állapota és megszüntek a fulladásos rohamai is. A vizsgálat szerint a meglévő három daganat erősen összement és jóval kisebb lett. Az egyiket már alig látták. Szóval ajavulás utján vagyunk és nagyon köszönünk mindent. Folytatjuk.

Szilárd
Pápa

2017 július 16 - 14:03

Nyelvgyök daganattal kezeltek az elmúlt fél évben, de sajnos a daganat nagysága nem csökkent hanem nőtt. Felvetődött a műtéti nyelv és gége eltávolítás is mert az orvos szerint ezt már nem lehet máshogyan megfékezni. Egy barátom javaslatára, aki hasonló problémákkal küzdött belevágtam egy tömjén és egy alkáli só kúrába. A tömjénből a legerősebbet kértem mert a dolog eléggé sürgőssé vált. Nos a kúra tényleg hatékonynak bizonyult mert a harmadik héten teljesen visszaállt az amúgy eléggé eldeformálódott és érthetetlen hangom. A nyelés is egyre jobban ment. A műtét elötti kontroll megállípította hogy nincs szükség műtétre, mert a daganat annyira összezsugorodott, hogy elég lesz egy kisebb beavatkozás az eltávolítására. (Egyébként az orvos eléggé meglepődött mert az előző vizsgálatnál látszott hogy a daganat továbbment a nyelőcső és a gége irányába, MOST MEG SEMMI!) Túl vagyok azon a bizonyos kisebb beavatkozáson (nekem ez sem volt kicsi) és tulajdonképpen ezzel most daganatmentes vagyok. Nagyon köszönöm a lehetőséget!

Miklós
Solt

2017 július 13 - 16:14

A prosztatámra használtam nagy dózisban a tömjént. napi 6X3 szemet szedtem. A psa 49,6 volt majd a kezelés után kb. egy hónap mulva 18,4 lett majd még egy kúra után lement 5,3 -ra. Azt mondt az orvos hogy ez már majdnem normális. Most az önök tanácsára kisebb dózisban, napi 3X1 szemmel szedem tovább a tömjént mert szertném megelőzni a hasonló problémákat.

Mária
Csorna

2017 július 11 - 14:26

Egy régebbi daganatból kifolyólag a hashártyámon találtak áttéteket. Az alapdaganatot már kiműtötték tavaly. A kemót most nem mertem elvállalni mert nagyon rossz tapasztalataim voltak. Az alkáli sót választottam mint lehetséges alternativát. Ez a krémes kezelés nagyon hatékonynak bizonyult mert már egy csomag felkenése után a "szórás" elemei nagyon összementek és a darabszámuk is kevesebb lett. A kontroll elött felkentem még egy hónapot. Az eredmény nem maradt el mert már szinte semmit sem talált a ct vizsgálat. Azért a biztonság kedvéért felkenek még egy hónapot mert ez egy nagyon alattomos daganatfajta. Nagyon köszönöm a segítséget és a gyóygulás lehetőségét! Mária

Magdolna
Pécel

2017 július 07 - 16:08

Mi is az alkáli sóval kezeltük a párom tüdődaganatát. Két csomót találtak nála a bal lebenyben egy 3X2X2 cm-est és egy 4X2X1 cm-est. Az alkáli hatására mindkettő visszahúzódott (legalábbis a CT szerint) és nem találtak áttéteket. A férjem tünetei úgy mint nehéz légzés és az esetenkénti véres köpet teljesen elmúltak. Jól érzi magát és nagyokat sétál. Egyáltalán nem elesett már mint az elején volt. Visszajött az ereje is és nagyokat eszik. Köszönöm hogy visszakaphattam a páromat és a gyermekeink az édesapjukat. Reméljük hogy hamarosan teljesen gyógyult lesz.

F. Lászlóné
Kecskemét

2017 július 06 - 14:19

Idegességre és a stressz ellen szedem a tömjén kapszulát. Egy hét után jelentős változások áltak be a problémáimmal kapcsolatban. Sokkal nyugodtabb vagyok és nem stresszelek szinte semmin. derűsnek érzem a világot és nagyon jól alszom. A mai rohanó világban a legnagyobb kártevő a stressz és az idegeskedés, de én megtaláltam az ellenszert. A tömjén az!

Gertrud
Budapest

2017 július 02 - 13:52

A melldaganatomat kezelem az alkáli sóval és a tömjénnel. A tapasztalatom az hogy a daganat a kezelés ideje alatt először megpuhult majd jóval kisebb lett. Ezt egyébként a CT felvétel is alátámasztja, melyszerint a kezdeti 3,2 cm-es tojás alaku daganat nagysága 1,6 re ment össze és áttéteket nem találtak sehol. Ez szerintem jó eredmény és további folytatásra sarkall. Köszönöm a lehetőséget.

Géza
Mezőkövesd