B17net.info - hírek

 

 

 

A nagy dózisú intravénás C-vitamin injekció megsemmisíti a rákot, mégsem szabadalmaztatható (Naturahirek.com)

 

A nagy dózisú intravénás C-vitamin injekció megsemmisíti a rákot

 

Alapvetően új kutatási eredmények borzolták fel egy amerikai lektorált folyóirat: a "Science Translational Medicine" olvasóinak kedélyállapotát. A cikk nagy betűkkel hirdeti ugyanis, hogy az intravénás C-vitamin- egy embercsoporttal folytatott kíserletsorozatban- szinte kiírtja a rákos sejteket, közben viszont az egészséges sejteket életben tartja. A University of Kansas kutatócsoportja nagy koncentrációjú C-vitamint fecskendezett a rákos kísérleti alanyok vénáiba. Az eredmény elsöprő volt. A C-vitamin hatékonyan semmisítette meg a rákos sejteket, miközben az egészséges sejteket érintetlenül hagyta. Építve a korábbi úttörő kutatások eredményeire (az 1970-es években a néhai Linus Pauling, kétszeres Nobel-díjas tudós biokémikus munkájára, aki a fenti képen látható) a terápiás hatású C-vitamint új kutatások alá vetették. Először in vitro módon laborban fecskendezték petefészekrákos sejtekbe, majd egerekbe és végül 22 emberi alanyba. A BBC News is hírt adott a tényről, miszerint mindhárom modellben kedvező eredményeket lehetett elérni a C-vitaminnal, amely megcélozta a petefészek rákos sejtjeit, miközben elkerülte az egészséges sejteket. A nagy dózisú C-vitamin hatásától a hagyományos kemoterápiás kezelések abban térnek el, hogy azok elpusztítják az összes sejtet, mind az egészséges mind pedig a malignus sejteket, ami végül a beteg halálát okozza. "A betegek keresik a biztonságos és olcsó rákkezelési alternatívákat "- mondta Dr. Jeanne Drisko, a tanulmány társszerzője. És hozzátette: "Az intravénás C-vitamin potenciálisan rákölő tulajdonságokkal rendelkezik a tudományos kutatások és a korai klinikai adatok alapján." A kutatók elismerték: a C-vitamint érintő további kutatásokat valószinűtlennek tartják, mert a gyógyszergyárak nem szabadalmaztatnak vitaminokat!
Tovább olvasom >>>>

 

 

A top 4 rákölő fűszer (Naturahirek.com)

 

A top 4 rákölő fűszer

 

"A nevem Chris Wark. 2003-ban végstádiumú vastagbélrákkal diagnosztizáltak. Akkor voltam 26 éves. Megműtöttek, de visszautasítottam a kemoterápiát. Ahelyett inkább táplálkozási változtatásokat eszközöltem és a természetes terápiákhoz fordultam. Mára legyőztem a betegséget, élek s virulok! "

"Titkom a 4 rákölő fűszer használata volt, ezek a: kurkuma, oregano, cayenne paprika és fokhagyma Ez a négy rákölő fűszer erőteljes rákölő hatással rendelkezik. Minden nap fogyasztanunk kellene őket. Azoknak az embereknek főképp ajánlanám, akik a konvencionális gyógymódokat kikerülve szeretnék legyőzni a rákot.  Ezek a fűszerek gyakoriak a világ többi részén. Az indiai, perzsa, thai és maláj konyha részeként használják őket gyakran. Ételeinkhez tudatosan adagolva őket nagyon jó hatást érhetünk el velük. Bőven szórok bele ételeimbe ebből a négy fűszerből és bár nem vagyok már rákos, még ma is veszek be belőlük.
Tovább olvasom >>>>

 

Amikor már lemondtak róla onkológusai. a Budwig diétának köszönhetően felépülő beteg története (Naturahirek.com)

Amikor már lemondtak róla onkológusai

 

Amikor júniusban elhagyták a kórházat, Marilyn Broomernek azt mondták, hogy a  rosszindulatú pleuralis mesotheliómában szenvedő férjét: James-t, már abba a kórházi részbe kellene szállítani, ahol a lehető legkényelmesebben töltheti el hátralévő pár hetét. Ez a házaspár azonban szerencsére nem hallgatott az orvosokra, vagyis nem volt hajlandó elfogadni tanácsaikat, mert a korábbi kemoterápiás kezelésbe James majdnem belehalt. Inkább étrendváltozást választottak. A Broomer család a Budwig protokoll szerinti radikális étrendbeli változást vezetett be, amely egy speciális olaj-fehérje keveréken alapul, hidegen sajtolt lenmagolajat és túrót is tartalmazva. Ez a keverék biztosítja a szükséges omega-3 zsírsavak keverékét a sejtek méregtelenítésére, oxigénnel való feltöltésére és az optimális sejtfunkció elérésére. Ez pedig James Broomer esetében csodálatosan működött.

Tovább olvasom >>>>

 

Hogyan táplálkozz, hogy elérd ideális testsúlyodat és életerodet néhány hónap alatt? (Dr. Hummel Zoltán)

 

Dr. Hummel Zoltán

 

Meggyozodésem, hogy azért van Magyarországon jóval több beteg ember, mert a táplálkozási szokásainkban vannak olyan elemek, melyektol meg kellene szabadulnunk. Ha tudatosítjuk ezeket a rossz szokásokat, könnyebb lesz tolük megszabadulni.

Az immunrendszer 70%-a a belekben található és a belek rejtett gyulladásai a felelosek komoly betegségek kialakulásáért. Minden betegséget valamilyen gyulladás eloz meg. Ezért én a belek gyulladásainak esküdt ellensége vagyok.

Egyrészt rengeteg civilizációs hatás ér minket, másrészt a háttérben meghúzódó üzleti érdekek sem mindig oszintén segítik elo azt, hogy a hétköznapi emberek egyáltalán hiteles információk alapján tudjanak tájékozódni, hogy mi is az egészséges.

Tovább olvasom >>>>

 

 

Bogyókkal tennék egészségesebbé a húskészítményeket (www.origo.hu)

Egészségtelen húskészítmények

 

A svéd Lundi Egyetem, a svéd Arártudományi Egyetem és négy európai kutatóintézet közös programot indított a vastagbélrák kockázatának csökkentésére. Ez része annak az EU által támogatott programnak, amelynek célja a kolbászok, felvágottak, pástétomok és más húskészítmények egészségesebbé tétele a jövőben.

Tovább olvasom >>>>

 

Gyilkos vírusok gyógyíthatják a rákot (Hír24)

Gyilkos vírusok gyógyíthatják a rákot

 

Míg az interneten hétről hétre megbízhatóan felfedezi valaki a rák ellenszerét az ananászban, a C-vitaminban, vagy épp egy ritka csodagombában, addig a valódi orvosok látszólag (!) hiába próbálkoznak ezzel.

Pedig hosszú évtizedek óta futnak versenyt az idővel, hogy találjanak végre egy igazán hatékony gyógymódot a betegség ellen, ami a világ egy jelentős részén már most is vezeti a halálozási okok listáját. Tény, hogy a rákgyógyításra ott a sugár- és kemoterápia, sőt a műtét is reményt jelenthet a ma betegeinek, de az is tény, hogy ezek, az esetek egy jelentős részében legfeljebb néhány plusz hónapot, esetleg évet jelentenek teljes gyógyulást nem.

Ma még nem tudjuk, lesz-e valaha rákgyógyszer. Ahogy azt sem, hogy végül mi jelenti majd a megoldást. Intelligens, a rákos sejtek elpusztítására programozott nanorobotok? Egy egyszerű injekció? És ha azt mondanám, hogy a vírusok? Miért ne lehetne ellenszer az olyan mikroorganizmusokból, mint mondjuk a milliókat megnyomorító polio, vagy a még most is aktív kanyaró, amiket úgy nem mellesleg, évtizedek óta próbálunk eltörölni a Föld színéről.

Tovább olvasom >>>>

 

Elismerték: a kannabisz hatékony az agydaganat ellen (Hír24)

A kannabisz hatékony az agydaganat ellen

 

Április elején, a Vice News amerikai hírportál újságírója szúrta ki, hogy a nagyhatalmú amerikai kutatóintézet, a kormányzati finanszírozású NIDA (National Institute on Drug Abuse, magyarul a Nemzeti Drogabúzus-kutató Intézet) kiegészítette honlapján a marihuánára vonatkozó tájékoztatását. A javított változatban áprilistól eszerint már ez a kiegészítés is szerepel:

"Egy sejtkultúrás kutatás igazolta, hogy a marihuána növényből származó, tiszta kivonat lassíthatja a rákos sejtek növekedését az agydaganatok legsúlyosabb fajtájánál."

A kutatóintézet, ami közvetlenül felelős azért, hogy az elmúlt évtizedekben végül csak kevés, a marihuána orvosi hatására vizsgáló kutatás indulhatott útjára, mindenféle hírverés és beharangozás nélkül, mondhatni "fű alatt" javította a vonatkozó bejegyzést, amivel tulajdonképpen elismerte, tévedett a kannabisz orvosi hatékonyságát illetően.

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

A gyulladáscsökkentő körömvirág (Naturahirek.com)

 

A gyulladáscsökkentő körömvirág

 

Egyik legelterjedtebb és legsokoldalúbb gyógynövényünk a körömvirág. Vidéken mint kerti növényt termesztik, de vadon is előfordul. Mivel a nép körében is újból ismert és elismert a gyógyereje, nemcsak a kertekben, hanem a szántóföldeken is termesztik.

A körömvirág felhasználhatósága igen sokrétű. Készíthetünk belőle krémet, illóolajat, tinktúrát vagy teát.
Már a hellén harcosok is ismerték fertőtlenítő, sebgyógyító hatását.

A körömvirág 30-60 cm-re nő meg, virágzata sárga-narancs­sárga színben pompázik, szára és levelei nedvdúsak és ragacsos tapintásúak. Különböző változatai lehetségesek: van amelyiknek sötét, van amelyiknek világos a porzótokja. Gyógyhatásukat tekintve azonban teljesen egyforma mind. Népi jóslat, ha a virágai reggel hét óra után még csukva vannak, aznap eső lesz.

A népi gyógyászatban ezt a növényt virágostul, szárastul, levelestül gyűjtik és használják. Gyógyhatása a napsütésben a legnagyobb, érdemes tehát a délelőtti, déli órákban gyűjteni.

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

A böjt megöli a rákos sejteket (Naturahirek.com)

 

A böjt megöli a rákos sejteket

 

Manapság számos ősi egészségügyi gyakorlat bizonyul hatékonynak, mégpedig többféle módon. Nemrég olvastam egy cikket a meditációról és ahogy a neurológusok most elsőként próbálják megmagyarázni azt, hogy mi történik az agyban, amikor meditálunk. A mostani felfedezés egy másik ősi szokáshoz, a böjthöz kapcsolódik.

A tudósok felfedeztek egy olyan módot, ami teljesen természetes beavatkozás útján egy szerv vagy szervrendszer őssejt-alapú regenerálódását teszi lehetővé. A tanulmány a "Stem Cell" című tudományos folyóirat június 5-ei számában jelent meg dél Kaliforniában. A kutatások azt mutatják, hogy a ciklusos és hosszú ideig tartó böjt jó védekezést jelent az immunrendszer károsodásának megelőzésére és az immunrendszer regenerálódását is elősegítheti. Arra a következtetésre jutottak, hogy a böjt az őssejteket szunnyadó állapotukból az ön-megújulás állapotába viheti át.

Kemoterápián már átesett embereken végeztek klinikai vizsgálatokat. A betegek hosszú ideig semmi táplálékot nem vettek magukhoz, ami jelentősen csökkentette a fehérvérsejtszámukat. Egerekben az éhgyomri ciklusok "egy regeneratív kapcsolót kapcsoltak be, ami a hematopoietikus őssejtek ( amelyek felelősek a vértermelésért és az immunrendszer egészségéért) jelátviteli útjait változtatták meg."

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

Nátrium-aszkorbát (pufferolt C-vitamin) IV és IM használata (Naturahirek.com)

 

A pufferolt C-vitamin

 

Orvosok részére Robert F. Cathcart III, MD  közzétett írása alapján

Allergia, KÖRNYEZETVÉDELMI & ortomolekuláris orvoslás

Az aszkorbinsav pufferelt formában, nátrium-aszkorbátként használt.

Megjegyzés: az intravénás és intramuszkuláris kezelést orvosodnak ajánlott elvégeznie.

Egyébként a magyar kórházak ismerik, nagy örömünkre már rákos betegeknek is adnak C-vitaminos infúziót.

Elkészítése:

"Sterilizálj egy 500 cc IV palackot tölcsérrel, gumidugóval és egy kanállal egyetemben. Ezután töltsd fel a palackot a 300 cc vonalig nátrium-aszkorbát kristályokkal. Ez 250 g nátrium aszkorbátot jelent. Ezután add hozzá a 20 ml dinátrium-edatát ( 150 mg/ml tömegkoncentrációjú) infúziós folyadék 1/3 részét. Adj hozzá vizet az 500 cc vonalig. Rázd fel az üveget, és ha 1 mm vastagságban még kristályok maradtak az üveg alján, önts hozzá még 1 mm vizet a tetejére. Mint kiderült, a nátrium-aszkorbát majdnem pontosan 50%-os koncentrációban oldható szobahőmérsékleten. Ne aggódj a sterilitás miatt, a C-vitamin extrém baktericid! Az sem probléma, ha kristályok maradnak az oldatban. Ezen oldat pH-ja mindig 7.4 körüli. A velem dolgozó nővér fedezte fel a közelmúltban, hogy ha hűtőbe tette felhasználás előtt az oldatot, akkor a kész termék kevésbé lett sárga színű. A kész oldat egyébként mindig egy kicsit sárga."

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

Az aszpartám leukémiát és limfómát okoz: 22 év adatát felölelő tanulmány (Naturahirek.com)

 

Az aszpartám leukémiát és limfómát okoz

 

A diétás italokra jó lesz odafigyelni! Legtöbbjük tartalmaz aszpartámot, még ha valamilyen más édesítőszerrel reklámozzák is azt. A nemrég megjelent tanulmány 2012 decemberében írta le az aszpartám fogyasztása és a limfóma/leukémia közti kapcsolatot. A vizsgálatot a Network Medicine, Department of Medicine, Brigham, Women's Hospital, Harvard Medical School, Boston, MA és a Harvard School of Public Health, Boston, MA kutatói folytatták le. A tanulmány 22 év adatgyűjtésének eredményeit tette közzé. A kutatócsoport 22 éven át figyelte a tanulmányozott csoport gyakori táplálkozási és nőgyógyászati egészségét.

"Az aszpartámról több alkalommal leírtuk már, hogy károsítja az agyat"- mondták a kutatók. Valamint hozzáteszik:  "Ez az új tanulmány arra utal, hogy mindössze egy napi 355ml-es dobozos diétás üdítő nagymértékben növeli a rák kockázatát mind a férfiak és a nők körében. Férfiaknál a myeloma multiplex és a non-Hodgkin limfóma kockázatát is növeli. A vizsgálat eredményei arra kényszerítenek bennünket, hogy az aszpartám hatását ezentúl ne vegyük félvállról. Ez előtt a tanulmány előtt sosem volt még egyetlen átfogó kutatás sem az aszpartám napi hatásáról."

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

A tengeri uborka a rákos sejtek 95%-át megöli, a tumorokat összezsugorítja (Rejtélyek szigete.com)

 

A tengeri uborka a rákos sejtek 95%-át megöli

 

A tengeri uborkát több ezer éve használják a hagyományos kínai orvoslásban. Mostanra a nyugati ember számára is bebizonyosodott, hogy a tengeri uborka kivonata képes elpusztítani a rákos sejteket, miközben serkenti az immunrendszert.

Amint arról Ethan Evers, a "The Eden Prescription" című könyv szerzője írt: ".a tengeri uborkával kapcsolatos korábbi kutatások bebizonyították, hogy az képes megölni a tüdő-, emlő-, prosztata-, bőr-, vastagbél-, hasnyálmirigy-és májrák sejteket. A tengeri uborka kivonata ugyancsak hatékonynak bizonyult a leukémia és glioblastoma sejtek megölésében."

 

Nagyon úgy néz ki , hogy a tengeri uborkát is hozzá kell adnunk a rákellenes élelmiszerek listájához! A tudósok úgy vélik, hogy egy kulcsfontosságú vegyület: a "frondoside A" felelős mindezért. A Frondoside A egy triterpenoid. Egy legújabb tanulmány, amely a PLoS One folyóiratban jelent meg, megerősítette, hogy mennyire hatékony a frondoside A valójában. 

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

Kén nélkül nincs élet - Kénhiány áll sok krónikus betegség hátterében (Rejtélyek szigete.com)

 

Kén nélkül nincs élet

 

A kén egy olyan ásványi anyag, amely jelen van a szervezet minden sejtjében. Kulcsfontosságú szerepet játszik a máj anyagcseréjében, az ízületi porc, a keratin, a bőr és haj felépítésében. Rendkívül fontos az anyagcserében és az antioxidáns védelmi rendszerek működésében, amelyek védik az agyat az öregedéstől.

Nagymamámnak igaza volt! Amikor mindig arra sarkallta unokáit, hogy márpedig a brokkolit és a káposztát meg kell enniük, be kell vallanom igaza volt!

 

Ebben az esetben a legszerencsésebb nemzet az izlandi! Érdekesség, hogy az izlandiak körében nem ismertek azok a modern társadalmi betegségek, mint a depresszió, az elhízás, a cukorbetegség és a szívbetegség. Kutatók ezt a jelenséget annak a geológiai jellegzetességnek tulajdonítják, hogy a szigetország vulkáni tevékenység által alakult ki. A vulkánok által szétszórt kéntartalmú hamu az, ami betakarja a talajt és teszi az ivóvizet, terményt és a húskészítményeket kénben gazdaggá.

A modern gazdálkodás kimeríti a termőföld kéntartalmát

Mire összpontosít ma minden gazdaság? Legyen magas hozam hektáronként! Sajnos a földek így teljesen ki vannak zsigerelve, számos létfontosságú tápanyagtól megfosztva, műtrágyázva. A műtrágyára egyébként is jellemző, magas a foszfát és alacsony a kéntartalma. Ezek a felesleges, dúsított foszfátok befolyásolják a kén felszívódását.

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

Ami nem jut be. - Pedig létfontosságú lenne

(Rejtélyek szigete.com)

 

Az élelmiszerek minősége

 

Valaha a skorbut tizedelte a tengerészeket. Ma az emberek azt hiszik, hogy táplálkoznak, amikor esznek. Nagy különbség van az evés és a táplálkozás között. Nem minden étel táplálék.

A szó őrzi az eredeti bölcsességet: "táplál". Ebből lett a"táplálék" Tehát ahhoz, hogy az élelmiszer tápláljon, kellő mennyiségben és helyes arányban kell tartalmaznia:

1. építőköveket,

2. energiaforrást,

3. mikrotápanyagokat.

Az élelmiszernek vannak jól meghatározható minőségi jellemzői. Ennek ellenére ma az élelmiszereket nem ezek alapján választjuk ki és vesszük meg. Az ennivalót kilóra vásároljuk, miközben semmit sem tudunk a valódi minőségéről.

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

A betegség gépezet: miért érdeke a gyógyszeriparnak az, hogy betegen tartsa az embereket? (Naturahirek.com)

 

A betegség gépezet

 

Miért van az, hogy a nem hatékony és veszélyes gyógyszerek használatát szorgalmazzák a "közegészségügyi" szervezetek a jól bevált mellékhatás nélküli természetes megoldások helyett? Az igazság az, hogy a gyógyszer készítők egyszerűen nem profitálnának, ha a világ felébredne a rengeteg ingyenes egészségügyi elősegítő anyag jelenlétére amelyek sokkal olcsóbbak mint a gyógyszerek és egyéb orvosi beavatkozások. Nem lenne szükség a gyógyszergyártók és hamis "közegészségügyi" szervezetek legújabb" csoda "szernek nevezett gyógyszer reklámozására, és a kutatási szervezetek sem táplálkoznának jószívű magánszemélyek adományaiból.

Sokan úgy gondolják, hogy a természetes megoldásokat egyszerűen ne hasonlítsuk össze a "tudományosan bizonyított" gyógyszerészeti tudománnyal. Az igazság az, hogy tudományos bizonyíték van már arra, hogy a gyógyszerek hatékonysága és biztonságossága közel sem megbízható.

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

Tanulmány: a sugárterápia a rákos daganatokat 30x agresszívabbá teszi (Naturahirek.com)

 

A sugárterápia káros hatásai

 

A közelmúltban kiderült, hogy a mammográfia hozzájárulhat a "sugárzás által kiváltott mellrák" jelenségének elterjedéséhez.

A legújabb cikk címe: "A sugárkezelés rák rezisztens, agresszív őssejteket generál"- amint az a "Cancer" című folyóiratban megjelent. A UCLA Jonsson Rákkutató Központ jelentése szerint a sugárkezelés a mellrák sejteket fokozottan rosszindulatúbbá változtatja.

A kutatók azt találták, hogy még akkor is, amikor a sugárzás megöli a kezelt tumorsejtek felét, a túlélő sejtek rezisztenssé válnak a kezelésre és úgynevezett indukált emlőrák őssejtekké alakulnak (iBCSCs). Ezek aztán akár 30-szor nagyobb valószínűséggel képeznek tumorokat, mint az emlőrák nem besugárzott sejtjei.

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

7 olyan élelmiszer, amely természetes módon tisztítja a májat (Naturahirek.com)

 

Májtisztító élelmiszerek

 

A szervezet a bőrből, emésztőcsatornából és tüdőből bekerülő méreganyagoktól a máj segítségével szabadul meg. Ez az a szervünk, amely méregteleníti és tisztítja a testet, folyamatos kiszűrve a vérben lévő toxinokat. Azonban amikor a máj túlterhelődik stressz vagy a toxinoknak való túlzott kitettség miatt, az ember teljes egészsége súlyosan veszélybe kerül.

A máj a méregtelenítés másik formájaként az epe kiválasztásáért is felelős. Az epe zsírok és fehérjék lebontásához szükséges, ezért is rendkívül fontos a máj megfelelő karban tartása. Egy jól működő máj nélkül a szervezet nem lenne képes megtisztítani magát és a tápanyagok felszívódása is akadályoztatva lenne, ami kész egészségügyi katasztrófához vezetne.

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

48 éves férfi étrendváltozással gyógyítja meg magas vérnyomását és aritmiáját (Naturahirek.com)

 

Étrend változtatás az egészség érdekében

 

Nemrég egy 48 éves Illinoisban élő férfiről olvastam, aki magas vérnyomását és az állandóan szabálytalanul kalimpáló szivét saját maga gyógyította meg. Időszakos erőteljes szívdobogás vette elő mindig amikor lehajolt és akkor is, amikor hirtelen felállt. Körülbelül 15 évvel ezelőtt orvosa gyógyszeres kezelést ajánlott neki. A gyógyszerek csak enyhítették a tüneteket, de nem gyógyították meg. Egy ponton a gyógyszerektől csak egyre rosszabbul kezdte magát érezni. A vérnyomáscsökkentő gyógyszerek mellékhatásainak listája valóban nagyon hosszú. Többek között letargiát, száraz köhögést és duzzadt ajkakat okozhatnak. Idővel a gyógyszermennyiséget csak növelniük kellett.

Egy jobb utat keresve gyógyulásához diétáját és életmódját kezdte el vizsgálgatni. Az egészséghez visszavezető út egyszerű egészséges élelmiszerek fogyasztását foglalta magában, mint a magvakat, gyökereket és gyógynövényeket, amelyek végül bekerültek mindennapi életmódjába a természetes gyógyítás részeként.

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

Napi egy csésze kakaó már elegendő arra, hogy megelőzze a memóriavesztést (Naturahirek.com)

 

Kakaó véd a memóriavesztés ellen

 

A kakaó olyan bioaktív összetevőket - flavanolokat - tartalmaz, amelyek képesek visszafordítani a korral járó memórivesztést" - állítja egy új tanulmány a Nature Neuroscience-ből.

Az új tanulmány egy csoport 50 és 69 év közötti önkéntest tanulmányozott, miután a napi csésze kakaójukat elfogyasztották. A Columbia University Medical Center (CUMC) tudósai azt figyelték meg, hogy a kakaó flavanoljainak mennyiségét növelve javítható az agy működése, valamint a memóriatesztek eredményei is.

A kutatócsoport vezetője: Adam M. Brickman szerint ez a tanulmány az első, ami felfedi az elfogyasztott flavonolok és az agyműködésbeli változások közti kapcsolatokat.

Az önként jelentkezőkön memóriatesztet végeztek az ital fogyasztása előtt és után. A korral együttjáró memóriaveszteség az agy gyrus dentatus régiójához kapcsolódik. A memóriaképződés teljesítménye általában a korral csökken.

A tanulmány 37, 50-69 éves embert véletlenszerűen két részre osztott. Az első csoport a kakaót 900mg flavanoltartalommal kapta, míg a másik csoport csak 10 mg-al. A kísérlet 3 hónapig tartott.

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

A mellrák elsődleges okai, amikről jó ha tudsz

(Naturahirek.com)

 

A mellrák elsődleges okai

 

Izzadásgátló dezodor használata mindennapi rutinunk része és a legtöbb ember nem is gondolkozik el arról, hogy jót tesz-e ezzel testének. De itt van, amiért érdemes megállnunk egy pillanatra! Amennyiben használunk dezodort, amely alumíniumot tartalmaz, növeljük a mellrák kialakulásának kockázatát.

Az izzadásgátlók úgy működnek, hogy eltömik, elzárják, vagy blokkolják a pórusokat, úgy hogy azok ne engedjék ki az izzadságot. Mindezt aktív hatóanyagukkal, az alumíniummal érik el. Nem csak hogy blokkolják a test méregtelenítési útjait (vagyis a toxinok felszabadulását a hónalj alól izzadság formájában), de aggodalomra ad okot az is, hogy ez a fém hová kerül a testben a dezodor alkalmazása után.

A legújabb vizsgálatok összefüggést mutattak ki a mellrák és az izzadásgátlók rendszeres használata közt A kockázat növekszik, ha az izzadásgátlókat azonnal borotválkozás után használjuk.

Sok dezodor tartalmaz parabéneket is, amely néhány újabb vizsgálat szerint mellrákot okoz. Egy egyszerű példa alapján, egy mellrákban elhunyt nő mellszövetében a boncolás során nagy mennyiségű parabéneket találtak.

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

A stressz és a rák túlélésének gyógynövényei - Dr. Nagy Géza előadása (Rejtélyek szigete.com)

 

A stressz és a rák túlélésének gyógynövényei

 

A feltétel nélküli szeretet és a humánum árad belőle. Annak ellenére, hogy Komárnoban él, rendszeresen jár Magyarországra, ahol gyógyít és tanít. Ezzel a kis előadásával szeretnénk neki tisztelegni.

A rák egy olyan kérdés, amihez mint természetgyógyász nagyon nehezen mernek hivatalosan hozzászólni, mert bármilyen megnyilatkozás a rák gyógyításával kapcsolatban óriási nagy ellenérzést kelt azokban a gyógyszergyárakban, akiknek ez a megélhetésük alapja. Mi úgy gondoljuk, hogy mindenki maga dönti el, hogy kemoterápiát, sugárterápiát vagy alternatív módszereket választ, de azt is el tudjuk képzelni, hogy a kettő kombinálásával tesz valamit az egészsége érdekében. -

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

Szabó Gyuri bácsi - a Javasasszony unokája

(Viva Natura televizió)

 

Szabó Gyuri bácsi

 

Mi a különbség két gyógynövényárus között? Az, hogy az egyik szeretettel, tisztelettel, alázattal gyűjti a gyógynövényt. Ugyanazzal a tudással természetesen rendelkezhet egy másik gyógynövénygyűjtő is, de ha ez a szeretet és alázat hiányzik belőle, az ő gyógynövénye nem fog ugyanúgy hatni a gyógyulásra, az egészségre. Miért kellene minden városba, minden faluba, javasasszony, füvesasszony?

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

WHO: Az antibiotikum rezisztencia globális veszéllyé vált (Idők Jelei)

 

Az antibiotikum rezisztencia

 

 

Joseph Candel: A modern orvoslás korában miért látunk egyre több súlyos vagy halálos betegséget a világon?
Máté 24. fejezetében Jézus azt mondta, hogy a visszajövetelét közvetlenül megelőző időkre egyebek mellett a járványok lesznek jellemzők.
És valóban, egyre több orvos figyelmeztet arra, hogy elveszítik az egykor kezelhető betegségek elleni küzdelmet.
Bár tudjuk, hogy Jézus szavai valósulnak meg a szemeink előtt, ezeknek a csapásoknak a forrása leginkább az ember tevékenységeiben keresendő. A Biblia pedig nemcsak a veszélyekre hívja fel a figyelmet, de afelől is biztosít, hogy Isten képes a betegségektől megvédeni vagy megadni a gyógyulást, ha Benne bízunk:

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

A krónikus betegségek elkerülhetők, az öregedés pedig lelassítható ezzel a 13 módszerrel (Naturahirek.com)

 

A krónikus betegségek elkerülése

 

Ami érdekes és fontos is egyben az az, hogy megértsük: a krónikus betegségek a testünkben nagyon ritkán léteznek egyedül, csakúgy "buborékban". Úgy értem, ha valaki változásokat tapasztal az agyában- amelyek például Alzheimer-kórra utalnak- akkor valószínűleg szintén tapasztalja magán az inzulinrezisztencia, a cukorbetegség vagy az elhízás tüneteit is. Közben lehetnek jelei szívbetegségnek, magas vérnyomásnak is. Mint nagyon gyakran, a krónikus betegségek bonyolultan összefonódó hálózatát látjuk. Kialakulásukért a szervezetben lévő valamilyen, évek óta elhúzódó egyensúlyhiány a felelős.

Tovább olvasom >>>>

 

 

Az élő búzafűlé (Reformgyogyasz.com)

 

Az élő búzafűlé

 

A búzafűlé nem laborban kifejlesztett szintetikus hatóanyagok egyvelege, illetve semmilyen olyan anyagot nem tartalmaz, ami önmagában vagy magas dózisban mérgező hatást tudna kifejteni, így mellékhatásoktól nem kell tartani!

A kúra elején azonban előfordulhatnak kellemetlenségek, főként azoknál, akik először alkalmazzák a búzafűlevet vagy nagyon rég nem itták. Általában 10-ből 1 embernél fordulnak elő és napok alatt rendeződnek. Melyek ezek? A méregtelenítő kúrákhoz hasonlóan jelentkezhet fejfájás, émelygés, hányinger, hasmenés, elégtelen folyadékbevitel miatt székrekedés, pattanások megjelenése az arcon, végtagokon. A szervezet tisztul és ez fizikailag is megnyilvánul, nem kell megijjedni és semmiképp sem abbahagyni a kúrát!

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

Greenpeace: az ökológiai gazdálkodás jelenti a megoldást az élelmezési válságra (Alternativeneregia.hu)

 

Az ökológiai gazdálkodás jelenti a megoldást az élelmezési válságra

 

Rodics Katalin, a Greenpeace Kelet-Közép-Európa regionális agrárkampány-felelőse szerdán Budapesten sajtótájékoztatón az ökológiai gazdálkodás alappillérei között sorolta fel egyebek mellett a vidéki népesség megélhetésének védelmét, a tudásintenzív termelést, a természeti sokféleséget és az ökológiai növényvédelmet. Hangsúlyozta,  az ökológiai gazdálkodással a Föld akár 15 milliárd embert is képes lenne ellátni, miközben a nagyüzemi mezőgazdaság támogatói szerint a bolygón élő több mint 7 milliárd ember ellátása csak az általuk képviselt formában megoldható.

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

A vesebetegség 12 olyan tünete, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni (Naturahirek.com)

 

A vesebetegség 12 tünete

 

A legtöbb ember nincs tudatában annak, hogy a vesebetegség egy néma gyilkos. Lehet, hogy hosszú ideig semmilyen tünetet nem mutat a beteg, amíg a helyzet kritikussá nem válik. A vesebetegségek tüneteit ezért nagyon fontos korán felismernünk. Ez a lista tizenkét olyan tünetet sorol fel, amire mindenképp figyelnünk kell:

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

20 gyakorlati bizonyíték arra, hogy a Coca Cola egyáltalán nem való emberi fogyasztásra(Naturahirek.com)

 

A Coca Cola mérgező

 

A Coca Cola a legértékesebb márka a történelemben és a "Coca-Cola" a világ második legismertebb szava a "hello" után!

Azonban maga az ital abszolút méreg az emberi anyagcsere számára. A Coke savassága az akkumulátorsav szintjén van és következésképpen felületi tisztításra ugyanúgy alkalmas, sőt gyakan jobb is, mint a sok mérgező háztartási tisztítószer.

Néhány harmadik világbeli országban olcsóbb és könnyebb Coca Colát vásárolni, mint tiszta vizet!

A Coke "PR propagandát"használ arra, hogy a világ fogyasztóit meggyőzze arról, hogy környezetbarát tevékenységet folytat, ugyanakkor tevékenysége valójában környezetszennyezéshez, vízhiányhoz és betegségekhez kapcsolódik.

A Coke fogyasztók körében a szívroham és a stroke kockázata 48%-os növekedést mutat összehasonlítva azokkal, akik egyáltalán nem fogyasztanak kólát. A "Respirology" című folyóiratból kiderül, hogy az üdítő fogyasztás egyébként is tüdő-és légzési rendellenességeket, asztmát és krónikus obstruktív tüdőbetegséget okoz (COPD).

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

Mérgező rostok: ijesztő valóság a kínai ruhákról

(Naturahirek.com)

 

Mérgező rostok

 

Kína már régóta ismert brutális kommunista kormányáról, hatalmas gyárairól, politikai fogoly munkatáborairól, kirívó internet cenzúrájáról, mérgező gyermekjátékairól és romlott babatápszeréről. De mi a helyzet a légkondicionált ruházati boltokkal Magyarországon?  Sajnos a hideg, számító és embertelen középosztálybeli családokkal való bánásmód nem végződik Kínában. A magyar nép érdekét szem előtt tartják amikor itt nyitnak boltot.? Szerintem nem.

A GreenPeace szerint sem. Tavaly augusztusban ez a szervezet közzétett egy jelentést: "Dirty Laundry 2" "Piszkos Szennyes 2" címmel, felfedve azokat a mérgező vegyi anyagokat - különösen a nonilfenol etoxilátok (NPE-k), formaldehid, ftalátok, és a brómozott égésgátló jelenlétét a kínai ruházati termékekben, többek között az Adidas és a H & M márkanévvel ellátott ruházati cikkekben.

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

10 ok amiért az influenza elleni oltás veszélyesebb, mint maga az influenza (Naturahirek.com)

 

Az influenza elleni oltás

 

Az ítélet az influenza elleni védőoltásról már nem mosható le. Sok egészségügyi szakértő egyetért abban, hogy sokkal fontosabb az, hogy megvédje magát és családját az influenza elleni oltóanyagtól, mint magától az influenzától. Vessünk egy pillantást az ítélet mögötti okra:

Tovább olvasom >>>>

 

 

A "védőoltások" elkerülhetetlenül autoimmun betegségeket okoznak: PLoS Tanulmány (Naturahirek.com)

 

Védőóltások autoimmun betegséget okoznak

 

Az autoimmun betegségeket modern pestisnek lehet nevezni, elmondhatatlan szenvedést és a korai, fájdalmas halált okoznak. Ez a tanulmány egyértelműen dokumentumentálja azt, hogy ennek elsődleges oka a védőoltásokból eredhet.

A modern élet egyik negativ hatása az, hogy az emberek tömegesen szenvednek krónikus autoimmun betegségektől.  Most, a PLoS One-ban közzétett tanulmány bemutatja, hogy a védőoltások okozhatják a pestisként terjedő autoimmun betegségeket.

Tovább olvasom >>>>

 

 

Az orvosok csak bábok az oltóanyaggyártók kezében

(Naturahirek.com)

 

Az orvosok csak bábok

 

A gyártók igyekeznek elrejteni a releváns információkat az orvosok elől és eltitkolják a vakcina előállítására vonatkozó terveiket azért, hogy az orvosok továbbra is nyugodt szívvel ajánlhassák az oltóanyagokat pácienseiknek. A kormányok, az orvosok, sőt még az egészségügyi hatóságok sem ismerik az oltóanyagok összetételét!

Tovább olvasom >>>>

 

 

A gyerekeink 100 éves korukig dolgozhatnak

(Paramoral.eu)

 

A gyerekeink 100 éves korukig dolgozhatnak

 

Rohit Talwar jövőkutató szerint a gyerekeink már 100 éves korukig dolgozhatnak, köszönhetően a munkaerőpiac átalakulásának. Rohit Talwar jövőkutató, aki cégeknek és oktatási vezetőknek segít felvázolni azt, hogyan fest majd a világ 5-50 év múlva és segít nekik erre felkészülni illetve például az oktatási rendszert is felkészíteni, a várható igényekhez igazítani azt.

Tovább olvasom >>>>

 


Tudod, mely agyterületeket sorvasztja a dohányzás?

(Paramoral.eu)

 

A dohányzás sorvasztja az agyat

 

A cigarettahasználat sorvasztja az agykérget, így memória-, nyelvi és percepciós zavarok forrása lehet - állítják az Edinburghi Egyetem munkatársai.

Tovább olvasom >>>>

 

 

Középkorúként vagyunk a legboldogtalanabbak

(Paramoral.eu)

 

A középkorúak boldogtalanok

 

Egy ausztrál kutatás szerint középkorúként vagyunk a legboldogtalanabbak, míg húszas éveinkben a legboldogabbak. Múlt hét szerdán rendeztek Ausztráliában egy újabb társadalomtudományi konferenciát, melyen Dr. Ioana Ramia közzétette legújabb kutatását. Ebben a doktornő arra a végeredményre jutott, hogy az emberek boldogság-görbéje az élet során egy U-kanyart ír le. A legboldogabbak, leginkább felszabadultak 15-24 éves korunk között vagyunk, majd ez az érzés visszatér, amint betöltöttük a 75. életévünket. A két időszak között ennek köszönhetően a legboldogtalanabb időszakot tudhatjuk magunk mögött.

Tovább olvasom >>>>

 

 

 

 

Érdekességek (Érdemes elolvasni, letölteni !)