A C-vitamin

A-vitamin (aszkorbinsav) valószínüleg a legismertebb és a legtöbbet használt vitamin. Bár a C-vitamin a skorbut ellen védő szerepéről kapta tudományos nevét: aszkorbinsav, napjainkban jelentőségét már nem a súlyos vitaminhiányos állapotok megelőzésének, mint inkább antioxidáns, sejtvédő, rákölő és megelőző hatásának köszönheti.

 

Javasolt napi szükséglet: 1000-2000 mg (500 - 1000 mg)

 

A C-vitamin erőteljesen véd a szív és érrendszeri betegségekkel, valamint a rákkal szemben. Erősíti az artériák kollagén-szerkezetét, csökkenti a teljes koleszterinszintet és a vérnyomást, emeli a "jó típusú" HDL-koleszterinszintet, és megakadályozza a vérrögképződést. A C-vitamin jelenléte megakadályozza a gyomorban a rákkeltő nitrozaminok képződését, melyeknek szerepük lehet a gyomorrák kialakulásában. A C-vitamin hiány kapcsolatban van a nyelőcső és gégerákkal is.

A vitamin fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében is. Bár vírus és baktériumellenes hatása is bizonyított, fő hatását az immunrendszer hatékonyságának fokozásán keresztül fejti ki. Növeli a fehérvérsejtek számát, fokozza működésüket, ezenkívül emeli a vírusfertőzés valamint a rákbetegség leküzdésében fontos szerepet játszó interferon szintjét a vérben, és fokozza a csecsemőmirigy (thymus) működését is.

 

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a C-vitamin nagy dózisban (napi 30-40 gramm) intravénásan beadva önmagába is rákölő hatású lehet.

 

 

 

 

 

Additiva 1000mg C-vitamin pezsgőtabletta

Additiva 1000mg C-vitamin pezsgőtabletta

 

Gyártó : Dr. B. Scheffler Nachf. GmbH & Co. KG (D)

 

Szállítási idő : 3-5 nap

 

Vérnarancs ízű

db. * Ára : 1.500 Ft / 20db

 

Citrom ízű

db. * Ára : 1.500 Ft / 20db

 

 

 

 

 

Hermes 1000mg C-vitamin narancsízű cukormentes pezsgőtabletta

Hermes 1000mg pezsgőtabletta

>>> A készítmény adatlapja <<<

 

 

Gyártó : Hermes Arzneimittel GmbH (D)

 

Szállítási idő : 3-5 nap

 

db. * Ára : 1.990 Ft / 20db

 

db. * Ára : 4500 Ft / 60db

 

citromízű

db. * Ára : 1.990 Ft / 20db

 

 

 

 

 

Természetes C-vitamin por

Természetes C-vitamin por

>>> A készítmény adatlapja <<<

 

 

Gyártó : Zein Pharma Germ. GmbH (D)

 

Szállítási idő : 3-5 nap

 

db. * Ára : 3.000 Ft / 250gr

 

 

 

 

 

Rotexmedica 500 mg/5 ml C-vitamin injekció

A c-vitamin fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében. Bár vírus és baktériumellenes hatása is bizonyított, fő hatását az immunrendszer hatékonyságának fokozásán keresztül fejti ki. Növeli a fehérvérsejtek számát, fokozza működésüket, ezenkívül emeli a vírusfertőzés valamint a rákbetegség leküzdésében fontos szerepet játszó interferon szintjét a vérben, és fokozza a csecsemőmirigy (thymus) működését is. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a C-vitamin nagy dózisban intravénásan beadva erősen rákölő hatású is lehet. Azonkívül nagyban elősegíti az elpusztult ráksejtek és az általuk generált toxikus mérgek eltávolítását a szervezetből, így a betegek életminőségét is nagyban javítja.

c-vitamin

 

A C-vitamin injekció 100 ampullás egységcsomagban kapható. Az ampullák egyenként 500 mg C-vitamint tartalmaznak . (500 mg/ 5ml) Célszerű hígítani!

Hűteni nem kell! Tárolás szobahőmérsékleten. (10-25 fokon)

 

 

Adagolása :

Alapesetben - Kétnaponta 25 gramm (50 ampulla) egybe beadva intravénásan, 32 napon keresztül. (összesen 16 beadás = 8 csomag C-vitamin szükséges)

Súlyosabb esetben - Kétnaponta 35 - 50 gramm (70 - 100 ampulla) egybe beadva intravénásan 28 napon keresztül. (összesen 14 beadás = 10 - 14 csomag C-vitamin szükséges)

 

Rotexmedica 500 mg-os injekció

 

Szállítási idő : 3-5 nap

 

db. * Ára : 20.000 Ft /100db

 

Töltse le a leírást és az adagolási útmutatót .pdf formátumban ! >>>

 

 

 

 

 

 

Érdekességek (Érdemes elolvasni, letölteni !)