Készítmények a szervezet lúgosításához

 

Dr. Robert Young amerikai sejtkutató, mikrobiológus professzor több évtizedes kutatómunkát és vizsgálatokat követően állapította meg azt, hogy szinten minden betegség mögött egy ok létezik, az pedig a test elsavasodása, a sejtszintű károsodás, mely különböző betegségek kialakulását segíti elő.

 

Lúgosító növények

 

Az elsavasodás leggyakoribb következmény betegségei :

 • Túlsúly, elhízás,
 • Magas vérnyomás,
 • Szív-és érrendszeri elégtelenség, magas koleszterin szint,
 • Cukorbetegség,
 • Allergia,
 • Rák,
 • Emésztési problémák,
 • Bőrelváltozások, ekcéma, pikkelysömör,
 • Candida és más gombás fertőzések,
 • Alacsony energiaszint, fáradékonyság,
 • Alvászavarok,
 • Depresszió, stb.

Lúgosítás


Ha a savszint túl magas, testünk már nem képes a savfelesleg tökéletes kiválasztására. Ezért kénytelen elraktározni a szövetekben (ezt hívják autotoxikációnak vagy önmérgezésnek), vagy semlegesíti őket (pufferolás). Az utóbbit viszont csak úgy tudja végrehajtani, ha az ehhez szükséges ásványi anyagokat a különféle szervekből, csontokból kiválasztja. Csak gondoljunk bele, milyen következményekkel jár, ha ez hosszú távon így marad!

A sav hatására a vér összesűrűsödik, ezért a vérkeringés lomhává válik, kiváltképp ott, ahol a savak felhalmozódtak. Ennek hatására bizonyos szervek nem tudnak teljes kapacitással működni, ezért mind több jele tapasztalható az öregedésnek. Így a betegségek is egyre gyakoribbá vállnak, akár már egész fiatalon is.

Ha a sejten kívüli folyadékok, elsősorban a vér savassá válik, vezető tünetté válik az állandó fáradtság és letörtség, illetve könnyebben elkapjuk a náthát és más betegségeket. Ha a savasság még jobban erősödik, különféle fájdalmakat, például erős fejfájást, mellkasi, esetleg izom fájdalmat vagy gyomorfájást észlelünk.

A szervezetnek semlegesítenie kell a bekerült savas elemeket, és ehhez lúgos, más szóval bázikus tartalékait kell felhasználnia - főleg kalciumot, magnéziumot, káliumot, cinket és nátriumot -, amiket a csontokból, a fogakból, a porcokból és az izmokból von ki.

Szervezetünk a felesleges savat a test valamely részébe halmozza fel, méghozzá olyan helyen, ami már amúgy is legyengült állapotban van. Az adott testrészen a vér nem képes tovább fenntartani a sav-bázis egyensúlyt, ezért a sejtek is elsavasodnak, és még kevesebb oxigénhez jutnak. Ha ez a tendencia folytatódik, az egész testrész túlnyomóan savassá válik, egyes sejtek elpusztulnak, és maguk is savvá válnak.

 

Lúgosító zöld növények

 

Sok sejt képes alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Nem pusztulnak el, hanem abnormális, mutáns sejtekké válnak, és így kibírják a terhelést. Ezeket az abnormális sejteket hívjuk rosszindulatú sejteknek. Ezek már nem reagálnak az agyból érkező impulzusokra, és eltérnek attól is, ami a DNS-emlékezetében kódként szerepel, ezért képesek végtelen és rendszertelen burjánzásra. Így keletkeznek a daganatos betegségek. Tehát a rák kialakulásának egyik fő oka a savasodás. Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a daganatos sejtek szaporodása erősen lelassul ill. megáll, ha az őket körülvevő közeg lúgossá válik. Sok esetben a maga a daganat nagysága is jelentősen csökken a lúgosítás hatására.

A lúgosítás legegyszerűbb módja, ha természetes anyagokat tartalmazó kapszulában hozzáférhetünk a hatékony elegyhez, és mindez nem jár felesleges időráfordítással.

 

 

 

 

Basocaps lúgosító kapszula

Basocaps kapszula

>>> A készítmény adatlapja <<<

 

A Basocaps 60 kapszulát tartalmazó papírdobozban kapható. Az Európai Unió országaiban törzskönyvezett termék. (Természetesen Magyarországon nem!) A készítmény nem tartalmaz laktózt, glutént, cukrot (cukorbetegek is szedhetik!).

A doboz (60 kapszula) ára : 4.000 Ft

 

Adagolása :

Daganatos betegség esetén : Naponta 2 X 2 szem javasolt étkezés után, reggel és este.

Önálló lúgosító kúraként :

Alapesetben - Naponta 2 kapszula a reggeli étkezés után.

Súlyosabb, erősen elsavasodott esetben - Naponta 2 X 2 szem javasolt étkezés után, reggel és este.

 

Szállítási idő : 3-5 nap

 

db. * Ára : 6.500 Ft / 60db

 

Töltse le a leírást és az adagolási útmutatót .pdf formátumban ! >>>

 

 

 

 

 

Resodan elsavasodás elleni drazsé

A Resodan tablettát kifejezetten a vér és a belső szervek elsavasodásának a csökkentésére hozták létre. Gyomorsav-ellenálló drazsé.

 

Resodan drazsé

>>> A készítmény adatlapja <<<

 

 

Gyártó:  Octamed UG (D)

 

adagolása : Naponta 3 X 1 tabletta bő vizzel

 

Resodan drazsé összetevői

Szállítási idő : 3-5 nap

 

db. * Ára : 9.900 Ft /100db

 

 

 

 

 

Nephrotrans bikarbonát kapszula

A Nephrotrans kapszulát a belső szervek elsavasodásának a csökkentésére hozták létre. Gyomorsav-ellenálló kapszula.

 

Nephrotrans bikarbonát kapszula

 

 

Gyártó:  Medice Arzneimittel Pütter GmbH & Co. KG (D)

 

adagolása : Naponta 2 X 1 kapszula bő vizzel

 

Szállítási idő : 3-5 nap

 

500 mg-os hatóanyag tartalommal

db. * Ára : 9.900 Ft /100db

 

840 mg-os hatóanyag tartalommal

db. * Ára : 10.900 Ft /100db

 

 

 

 

 

Bicanorm lúgosító tabletta

A Bicanorm tablettát a vér és a belső szervek lúgosítására hozták létre. Gyomorsav-ellenálló tabletta.

 

Bicanorm tabletta

 

Gyártó:  Fresenius Medical Care Deutschland GmbH (D)

 

adagolása : Naponta 2 X 1 tabletta bő vizzel

 

Szállítási idő : 3-5 nap

 

db. * Ára : 11.900 Ft /100db

 

 

 

 

 

Guardian Angel pezsgőpor (30 tasak)

Amikor megbomlik a szervezet sav-bázis egyensúlya, egyre több toxikus anyag halmozódik fel, mivel anaerob körülmények között mennek végbe az oxidatív folyamatok, ezt korrigálja sejt szinten a pezsgőpor.

Mivel antioxidánsokat is tartalmaz a pezsgőpor ezért a szabadgyököket semlegesíti. Frissít, oxigént szállít a sejtekhez, energikusabbnak érezzük magunkat.

 

Dr Horváth István

 

Kitűnő eredményeket érhetünk el vele mert:

 • segiti a máj vérsejtképző hatását.

 • regenerálja az elpusztult májsejteket.

 • a kiválasztást a szervezet erőtartalékainak megfelelően serkenti.

 • javítja és segíti a vese működését.

 • erősen és minden sejtre kiterjedően lúgosít.

 • sejtszinten antioxidál, kitűnően véd a szabadgyökök káros hatásai ellen.

 • segíti a jó alvást és az alvászavarokat semlegesíti.

 • nagy szerepe van a daganatterápiákban, hiszen jelentősen segíti a hatóanyagok működését, közben méregtelenít és lugosít!

 

 

Főbb összetevői

 

A Guardian Angel összetevői

A pezsgőpor hatásmechanizmusának biokémiai alapjai

A Guardian Angel pezsgőpor hatásmechanizmusának köszönhetően a Szent György-i Krebs ciklusban lezajló anyagcsere folyamatban az acet -aldehid lebontásakor esszenciális aminosav keletkezik, (treonin) amely visszaépül a szervezetbe. A tápanyagok katabolikus lebontása folyamán a vegyületek szén - és hidrogén tartalmának zöme közös feldolgozó csatornába, a trikarbonsav ciklusba áramlik. Itt két alternatív lehetőség van.

Nagyobb részük fokozatosan tovább bomlik, szén tartalmuk szén dioxiddá alakul, hidrogén tartalmuk NAD+ és FAD közvetítésével bekapcsolódik a terminális oxidáció energiatermelő folyamataiba és végül vízzé alakul.

Az anyagok másik része a ciklus valamelyik intermedierjeként anabolikus irányba folytatja sorsát és a sejt építő elemeinek prekurzoraként komplexebb molekulák felépítésében vesz részt. E kettősség miatt nevezzük a trikarbonsav ciklust az anyagcsere anfibolikus szintjének.

 

adagolás : napi 1 tasak

Guardian Angel

 

Szállítási idő : 3-5 nap

 

 

db. * Ára : 19.500 Ft / doboz

 

A pontos és közérthető adagolást a mellékeljük!

 

 

 

 

 

 

Érdekességek (Érdemes elolvasni, letölteni, ha nem csak a lúgosítás érdekel!)