A máj méregtelenítése

 

A májtisztítás lényege, hogy a májat ellazítjuk és az epevezetéket kitágítjuk, majd egy tisztító nyomással az egészet kiöblítjük.

Daganatos betegek ezzel a módszerrel megszabadulhatnak a májukban felhalmozódott méreganyagoktól, amik a lebomló ráksejtek toxinjaiból, valamint a tumorellenes készítmények maradék anyagaiból keletkeztek. Daganatos betegek csak abban az esetben végezzék, ha az egészségi állapotuk megfelelő, legyengült betegeknél nem szabad elvégezni! Ők használják a léböjt kúrát, a céklalé kúrát , vagy használják a méregtelenítő készítményeinket!

 

A máj elhelyezkedése

 

A májban gyakran paraziták telepednek meg, kullancsszerűen kapaszkodnak, hogy védekezzenek a természetes tisztítással szemben. A májtisztítás sikere érdekében el kell pusztítanunk őket. Parazitákra amúgy sincs semmi szükség

 

1. Szabaduljunk meg a parazitáktól

A kurkuma nevű indiai fűszer nemcsak gyulladásgátló és koleszterincsökkentő, (Mivel fokozza az epe termelését és a máj fölös koleszterint használja fel az epe termelésére !) hanem őrölt szegfűszeggel együtt a legjobb parazitaölő is. Két héten keresztül napi négy alkalommal, egy kiskanálhegynyi őrőlt szegfűszeget kell összekeverni egy kiskanálnyi kurkumával, majd ezt a keveréket bekapni és bő vizet inni rá.

Kurkuma

Kurkuma mikroőrlemény - 100 gramm

Kurkuma mikroőrlemény

 

Szállítási idő : 3-5 nap

 

db. * Ára : 4.000 Ft / doboz

 

 

 

 

 

2. A májtisztítás

Ez senkinek sem árt, csak használ. Ennek ellenére ne csináljuk betegen, várjuk meg, míg jobban vagyunk, mert a kúra legalább egy napra legyengít minket. Daganatos betegek alternatív kúrája esetén alkalmazása akkor célszerű, amikor a májfunkciók megemelkednek és a beteg erősen fáradtnak és kimerültnek érzi magát, általában az alternatív kúra vége fele. Legyengült betegeknél nem javasolt ! A tisztítókúrát egymásután 3 alkalommal célszerű végrehajtani. Az alkalmak között tartsunk kb. 14 napos szünetet. (Tehát kéthetente végezzük.) Már az első tisztítás is sokat ér, de igazából a harmadik után tisztulunk meg teljesen.

Hozzávalók:

  • 100 gr keserűsó (magnézium-szulfát) - alul megvásárolhatja!
  • 1 nagyobb, vagy 2 kisebb grapefruit (rózsaszín belű)
  • 1,5 dl hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj
  • 8 dl víz

 

Grapefruit

 

A nap első felében könnyen étkezzünk, semmi nehezen emészthető ételt ne fogyasszunk. Déli 12 órától pedig már semmit sem ehetünk és semmit sem ihatunk a kúrán kívül, másnap reggelig. Sajnos az alábbi kúra cukorbetegség esetén nem alkalmazható.

 

 

 

Keserűsó - 100 gramm

Keserűsó

>>> A készítmény adatlapja <<<

 

Gyártó : Caesar & Loretz GMBH (D)

 

Szállítási idő : 3-5 nap

 

db. * Ára : 1.800 Ft / 100gr

 

 

 

 

 

A máj tisztítása keserűsóval

A 100 gramm keserűsót osszuk el négyfelé, négy 2 dl-es pohárba, tegyük hozzá a 2 dl vizet és oldjuk fel ! Az elosztott keserűsós (nem glaubersó !!!) oldatot délután négy alkalommal : 2,4,6,8 órakor kell meginni.

 

Az első adag után még nem kell vécére mennünk, mivel a szervezet felszívja az értékes magnéziumot. A második adag - a 4 órai - már megteszi a hatását . Erős és tartalmas székelésünk lesz. Májunk és beleink megtisztulnak az ételmaradékoktól. A máj felszabadul a terhelés alól és a magnézium elernyeszti, ellazítja. Este 10 órára a máj epevezetékei kitágulnak. Ekkor a 1,5 dl olivaolajat keverjük össze a grapefruit frissen facsart és szűrt levével, majd igyuk meg ezt a keveréket. Ezután vízszintesbe kell helyeznünk magunkat (Feküdjünk le !) legalább 5 órára, hogy a természetes olajhidraulika működjön és kiszivattyúzza a szennyező anyagokat.

 

Olivaolaj

 

Másnap, ha meglátogatjuk az illemhelyet, tapasztalhatjuk, hogy bőven lesz székletünk, holott előző nap már minden kijött belőlünk. A májból távoznak a lerakódott méreganyagok és bomlástermékek. Azonkívül szemmel láthatóan kis zöld golyócskák fognak úszkálni a híg székletünkben. A tapasztalatok szerint megközelítőleg 2000 db kitines epekő kerül így napvilágra operáció nélkül. A golyócskák mikroszkópos vizsgálata igazolja, hogy a felületük porózus és a belsejükben pedig mini labirintusok találhatók, amik ideális parazitafészkek.

 

 

Tapasztalatból tudjuk, hogy gyomorfertőzések, fekélyek, bélpanaszok, toxikus mérgezések nem múlnak el májtisztítás nélkül. A paraziták fészkeiben nem hat az immunrendszer és a gyógyszer sem. Ezekből a búvóhelyekből mindig kiújulhat a fertőzés. Ilyen fészkek a vesekövek is, amik csak sárgarépával tűnnek el. A májtisztítás során nemcsak az emésztés javul, hanem a kóros gócoktól és a felgyülemlett fertőző epétől és a lerakódott méreganyagoktól is megszabadulhatunk.

 

Másnap pihenjünk és csak könnyűt étkezzünk.

 

A máj helyzete a testben

 

Egészség nincs tökéletes emésztés nélkül, ami megköveteli a májtisztítást is.

(A májtisztítás leírását orvosi javaslatok és tapasztalatok alapján állítottuk össze.)

 

 

 

 

 

Érdekességek (Érdemes elolvasni, letölteni, ha nem csak a májtisztítás érdekli!)