A Zeolit gyógyító hatásai

A zeolit alapanyagául szolgáló lávakőzet a világ sok országában felellhető, de legtisztább formában Horvátországban, Szlovákiában és Kubában található. Az általa kiváltott hatás szempontjából igen fontos az őrlemény finomsága. Ezért a nálunk kapható zeolit porszemcsék finomsága a nanotartományba esik. A minél kisebb szemcseméret azért fontos, mert a rendkívül finom, elektromos töltéssel is rendelkező zeolitrészecskék eljutnak a sejt belsejébe is, ahol töltésüknek és különleges felületüknek köszönhetően megkötik a sejtplazmában található káros anyagcseretermékeket.

 

Zeolit

 

A kutatók ma már bebizonyították, hogy számos betegség, a daganatok kialakulása és a korai öregedés egyaránt a szabad gyökök számlájára írható. A kutatási eredmények szerint a zeolittal semlegesíthetők ezek a sejteket károsító szabad gyökök. Ez a kőzet méregteleníti, salaktalanítja a sejteket, gyógyítja a betegségeket, nagy dózisban adagolva pusztítja a daganatos csomókat, normalizálja és javítja a test alapvető funkcióit, működését.

Ezt a salaktalanító hatást az által érik el, hogy a zeolitkristályok porózusak, mikroszkopikus méretű lyukak, csatornák szelik át őket. Ha ezek a kristályok valamilyen szennyezőanyaggal vagy oldattal kerülnek kapcsolatba, a pórusokon levő atomok helyet cserélnek az oldat anyagaival. Ráadásul a szemcsék felülete negatív elektromos töltéssel bír, melynek következtében a pozitív töltésű szabad gyököket magukhoz tudják vonzani, és képesek megkötni. Az elektromos töltéskülönbséget érzékelő és megszüntető hatásánál fogva a porított szilikát használata ma már az egész világon elterjedt.

 

 

A zeolit a nukleonokat is képes megkötni, ami azok számára fontos, akiket radioaktív sugárzás ért. Nagyon hasznos segítség tehát a sugárkezelés közben is. Az ókorban még csak sebgyógyításra használták a zeolitport, mert a váladékozó sebet is képes megtisztítani, és csökkenti a vérzést. A rendkívül finom zeolitport a rák, a cukorbetegség, az érelmeszesedés és a szívinfarktus alternatív kezelésében alkalmazzák nagy sikerrel. Rákbetegek esetén nem csak megöli a daganatos sejteket, hanem csökkenthetők vele a kemoterápiás kezelés mellékhatásai is.


A zeolitpor mérgekre gyakorolt erős adszorbciós és abszorbciós hatása, valamint rendkívüli antioxidáns (szabadgyök-eltávolító) képessége erőteljesen méregteleníti a szervezetet, és segít az öngyógyító mechanizmus beindításában. Ennélfogva a zeolit az immunrendszer erősítésében, és a betegségek megelőzésében nagyon hatékony. Ezek összhatásaként nő az élettartam.

A zeolitot az alábbi esetekben használhatjuk nagy sikerrel:

 • Daganatos betegségek esetén daganatcsökkentésre.
 • Kemoterápiás kezelés alatt a mellékhatások és a károk csökkentésére.
 • Sugárterápia közben az egészséges sejtek védelmére.
 • Cukorbetegség esetén a cukorszint normalizálására.
 • A cukorbetegség következményeinek csökkentésére, kezelésére.
 • Az immunrendszer erősítésére.
 • Az érelmeszesedés megelőzésére és kezelésére.
 • A szívinfarktus megelőzésére és utókezelésére.
 • Antioxidánsként a sejtek felfrissítésére és életteram növelésre.
 • Méregtelenítésre és vértisztításra.
 • Salaktalanításra.
 • A nehézfémek eltávolítására a szervezetből.
 • Sebgyógyításra, vérzéscsökkentésre.
 • Sejtszintű méregtelenítésre, salaktalanításra.
 • A vérkeringés normalizálására.
 • A teljes érrendszer tisztítására.


 

 

 

Zeolit nanoőrlemény - 350 gramm

Kurkuma mikroőrlemény

Adagolása :

Alapesetben : Naponta három alkalommal egy csapott teáskanálnyi Bio Zeolit nanoőrleményt tegyen bele egy pohár vízbe, teába, szörpbe. Keverje össze és az oldódás után azonnal igya meg!

 

Súlyosabb esetben, tisztítókúra esetén : Naponta három alkalommal két csapott teáskanálnyi Bio Zeolit nanoőrleményt tegyen bele egy pohár vízbe, teába, szörpbe. Keverje össze és az oldódás után azonnal igya meg!

 

Szállítási idő : 3-5 nap

 

db. * Ára : 16.000 Ft / doboz

 

 

 

 

 

 

 

Zeolit nanoőrlemény kapszula - 800 mgKeserűsó

Adagolása :

Alapesetben : Naponta 2 X 2 kapszula

Tisztító kúra esetén : Naponta 2 X 4 kapszula (3 X 4 kapszula)

Súlyosabb esetben : Naponta 3 X 4 kapszula

 

Szállítási idő : 3-5 nap

 

db. * Ára : 9.000 Ft / 150 db

 

 

 

 

 

 

 

Érdekességek (Érdemes elolvasni, letölteni, ha nem csak a Zeolit érdekli!)